Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Άθλιες απαντήσεις του State Department που αφορούν την Κύπρο

H αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μαρί Χάρφ, δεν υποχώρησε από την χθεσινή της δήλωση ότι άλλο Ρωσία και άλλο Τουρκία και σήμερα, απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων, ισχυρίστηκε ότι οι περιπτώσεις της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου και της ρωσικής ανάμειξης στις υποθέσεις της Ουκρανίας, που κατέληξε σε απόσχιση της Κριμαίας, είναι διαφορετικές (περιπτώσεις) για τις ΗΠΑ.
Η κ. Χάρφ πρόβαλε ως ένα από τα επιχειρήματά της, ότι δεν καταρρίπτονται αεροσκάφη πάνω από την Κύπρο!!! Στη σημερινή ενημέρωση Τύπου, επανήλθαμε στο βασικό ερώτημα –ποια είναι η διαφορά στη στάση της Ρωσίας και της κατοχικής δύναμης Τουρκίας τονίζοντας ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι o μόνος λόγος που η Ουάσιγκτον αντιμετωπίζει διαφορετικά τις δύο περιπτώσεις είναι επειδή η Ρωσία αποτελεί εχθρό της Αμερικής και η Τουρκία φίλη, σύμμαχος και στρατηγικός εταίρος.
«Είναι γελοίο», απάντησε ολίγον ενοχλημένη η κ. Χάρφ και πρόσθεσε: «Δεν είδα αεροσκάφη να καταρρίπτονται πάνω από την Κύπρο. Είναι εντελώς διαφορετικό. Στην Κύπρο υπάρχει αποστολή καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών και μία συνεχιζόμενη διαδικασία υπό την αιγίδα αυτής της αποστολής».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://mignatiou.com/2014/07/i-dipli-glossa-tis-grafiokratias-tou-steit-ntipartment-gia-tin-kipro/
defence-point.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: