Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Βρώμικος πόλεμος κατά του Σαμαρά

Βρώμικο πόλεμο, λάσπη και ύπουλα τάκλιν σαν κι αυτά που βλέπουμε στον υπέροχο κόσμο της... Σούπερ Λίγκας παίζονται τις τελευταίες ημέρες με φόντο τη Νέα Δημοκρατία. Και μπορεί μια ήττα να δημιουργεί αναταράξεις και γκρίνιες, ωστόσο, τα τεκταινόμενα στο χώρο της Δεξιάς ξεπερνούν τη φαντασία.
Κυρίως σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα στο κόμμα και τη διαπλοκή που έχει ξεσπαθώσει και θέλει να θέσει σε ομηρεία τη Νέα Δημοκρατία.
Τα πράγματα είναι απλά. Οι δημοσιογράφοι και οι επιχειρηματίες που έπαιξαν βρόμικο παιχνίδι κατά της ΝΔ για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα επιδιώκουν να βάλουν τους δικούς τους όρους στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Άλλωστε, ο Σαμαράς και η ΝΔ θα είναι αυτοί που θα κληθούν, δυστυχώς πολύ σύντομα, να μαζέψουν τα κομμάτια που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει πίσω του. Γι΄αυτό κάνουν ό,τι μπορούν για να τον φάνε.
Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι τόσο ανησυχητικά που πολύ φοβούμαστε ότι η παρακμή και η καταστροφή θα έρθει νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζαν οι περισσότεροι.
Παραγνωρίζοντας ότι ο Σαμαράς ήταν αυτός που κράτησε τη χώρα επί 2,5 χρόνια όρθια. Αγνοώντας ότι αν η ΝΔ δεν έκανε όσα έκανε με σοβαρό πολιτικό κόστος, όλοι αυτοί θα ήταν χρεοκοπημένοι μπατίρηδες της δραχμής. Και βεβαίως παραβλέποντας ότι ο Σαμαράς και η ΝΔ θα επιστρέψουν και τότε μαύρο φίδι που έφαγε όλα εκείνα τα συμφέροντα που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας και του μέλλοντος των παιδιών μας.
Τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, λοιπόν, έχουν ξαμολύσει τα πολιτικά και δημοσιογραφικά μαντρόσκυλά τους για να πλήξουν τη ΝΔ, να δημιουργήσουν κλίμα διάλυσης και να
προκαλέσουν εξελίξεις. Με στόχο να βάλουν τους δικούς τους ανθρώπους, απόλυτα ελεγχόμενους. Διότι αν μπροστά στα κόμματα οι εν λόγω δημοσιογράφοι και πολιτικοί είναι άγρια σκυλιά που γαυγίζουν και δαγκώνουν, μπροστά στα αφεντικούλια τους είναι κανισάκια που κάθονται στα δύο πόδια και περιμένουν το μηνιάτικο.
Για παράδειγμα, τι θέλουν συγκεκριμένα «δεξιά» MME και παίζουν «μπάλα» σε βρόμικα νερά; Τώρα θυμήθηκαν να χτυπήσουν τη ΝΔ; Τώρα που είναι στα κάτω της; Πριν δύο χρόνια γιατί έγλειφαν εκεί που τώρα φτύνουν;
Επίσης, κι άλλα Media, μεγάλα και μικρά, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι ο Τσίπρας είναι ο νέος εθνάρχης. Ανακάλυψαν ότι είναι... σοβαρή αριστερά και ότι οι ακραίες φωνές έχουν παραμεριστεί. Κι ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε κακό στον τόπο. Μέχρι τα Χριστούγεννα ο Σαμαράς ήταν ο σωτήρας και ξαφνικά έγινε αποδιοπομπαίος τράγος για τα «τραγιά» της ενημέρωσης.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά κάνουν και σχέδια για το μέλλον. Το δικό τους φυσικά και της τσεπούλας τους, όχι της Ελλάδας.
Ήδη στην πιάτσα κυκλοφορούν και ονόματα... διαδόχων του κ. Σαμαρά και μην πάει ο νους στο Μητσοτακέικο. Τουλάχιστον αυτοί δείχνουν μια στοιχειώδη σοβαρότητα και κάνουν... υπομονή. Λένε για παράδειγμα ότι κάποιοι επιχειρηματίες θέλουν να προωθήσουν γνωστό δημοσιογράφο για αρχηγό της ΝΔ. Τα ύπουλα παιχνίδια και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα συνεχιστούν. Από επιχειρηματίες του λαθρεμπορίου, από λαθρόβιους της επιχειρηματικής δραστηριότητας, από τζαμπατζήδες, από διαπλεκόμενους κρατικοδίαιτους επικεφαλής μεγάλων και μικρών εταιρειών και από μεγαλόσχημους φεουδάρχες που θεωρούν ότι η Ελλάδα τους ανήκει.
Επίσης, από τα γιουσουφάκια τους στο χώρο των Media. Κάποιους που κυκλοφορούσαν με τρύπια παντελόνια και χωρίς σώβρακο και σήμερα έχουν γίνει μεγαλοεκδότες με το «μαύρο» χρήμα που ξεπλένουν διάφοροι.
Καιρός είναι να σταματήσει αυτό το πάρε – δώσε με τη διαπλοκή και να ανεβάζουν και να κατεβάζουν κυβερνήσεις και ηγεσίες συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Όσο για τα πολιτικά παρτάλια που το μόνο βήμα που έχουν είναι από τα τουίτερ και τα φέισμπουκ, έχει ο καιρός γυρίσματα. Μπορεί ο μισθός τους να είναι υψηλός και να μη θέλουν να βγουν από τα pay roll, όμως κάποια στιγμή θα μάθει ο ελληνικός λαός για το ρόλο τους.
antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: