Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Α ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"

Άδωνης Γεωργιάδης : «Ο Βενιζέλος κρατήθηκε όρθιος στο δίλημμα μνημόνιο, αντιμνημόνιο».


"Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν έχει αποτιμηθεί σωστά μέχρι στιγμής από το εκλογικό σώμα. Με εξαιρετικά μεγάλο προσωπικό πολιτικό κόστος έπαιξε σημαντικό ρόλο για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Πρέπει κάποτε να πούμε μεταξύ μας αλήθειες, όσο κι αν αυτές είναι μη δημοφιλείς», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον FOCUS FM ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τον καθένα μείονα πολιτικά ζητήματα. Στη Βουλή οι βουλευτές τον ακούμε με πολύ μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον. Ο θυμός των πολιτών για εκείνον είναι δικαιολογημένος, γιατί άλλαξε και καταστράφηκε η ζωή όλων μας. Τώρα που είδαμε την άλλη πλευρά του λόφου, που διαλύθηκαν οι ψευδαισθήσεις περί Ρώσων, Κινέζων, Αμερικάνων, πετρελαίου, φυσικού αερίου κ.τ.λ όμως συμφωνούμε όλοι ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος, ποτέ δεν υπήρξε. Το δίλλημα ήταν ή μνημόνιο, ή καταστροφή και σε αυτό κάποιοι κρατήθηκαν όρθιοι. Ένας από αυτούς σε κεντρικό ρόλο είναι ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Δεν μπορούμε να μην το πούμε."




Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Δημήτρη Βενιέρη στον Focus FM 103.6, 21/06/2016




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: