Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ν.Δ.: Αλ. Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί...

«Οι πολίτες γνωρίζουν ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Μουσείο της Ακρόπολης, το βράδυ της Πέμπτης.

«Ο Πρωθυπουργός που παριστάνει τον οπαδό του Μαδούρο, σήμερα φόρεσε το κοστούμι του διαχειριστή. Έχει πολύ θράσος να μιλάει για ανάπτυξη ο πρωθυπουργός που εξαιτίας του χάθηκαν 21 δισ. ευρώ από το ΑΕΠ της χώρας ή 5.000 ευρώ από κάθε νοικοκυριό τη διετία 2015 – 2016», επεσήμανε σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι είναι «ο Πρωθυπουργός των ψεμάτων, των λουκέτων και της φοροεπιδρομής» και του καταλόγισε ότι «ενώ πάγωσε τα έργα και στέγνωσε από ρευστότητα την αγορά, τολμά να μιλάει για ανάπτυξη».

«Προκαλεί όλους τους Έλληνες! Οι συμπολίτες μας ξέρουν πια ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί. Τσίπρας και Δικαιοσύνη δεν πάνε μαζί» συμπλήρωσε η Συγγρού.
Κατά τη Ν.Δ., όσο παραμένει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, η «πίτα» του ΑΕΠ μικραίνει, ενώ τα κομμάτια που αναλογούν στον καθένα και λιγότερα γίνονται και μοιράζονται άδικα.
«Αυτή είναι η πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες. Αδιαφορούν για τις φιέστες και τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα», συνέχισε η Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσα από μεταρρυθμίσεις, περιορισμό των κρατικών δαπανών, μείωση των φορολογικών συντελεστών, προσέλκυση επενδύσεων και ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας.

«Όσα αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να υλοποιήσει», συμπλήρωσε η Ν.Δ. και κατέληξε: «Το μόνο καινούργιο από τον κ. Τσίπρα είναι ότι, ενώ ειρωνεύτηκε πρόσφατα στη Βουλή τον κ. Μητσοτάκη για τον στόχο που έθεσε για τη μείωση της ανεργίας, σήμερα έσπευσε να τον υιοθετήσει πλήρως, στα λόγια. Αυτό τουλάχιστον προσπάθησε να το αντιγράψει σωστά».
antilogos-gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: