Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Eπιβεβαιώνουν τη θεωρία των δυο άκρων

«Περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χ.Α., στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι». Ποιος το είπε αυτό; Μα ο πρόεδρος της Βουλή, το πρωτοπαλίκαρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Βούτσης δίνοντας ένα ακόμη πιστοποιητικό «νομιμοφροσύνης» στη οργάνωση η οποία να θυμίσουμε ότι βαρύνεται με πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Ο κ. Βούτσης έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς την Χρυσή Αυγή αλλά επειδή ο εκλογικός νόμος είναι ένα κορυφαίο ζήτημα και κάθε κόμμα έχει τη δική του άποψη, περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χρυσή Αυγή».

Δηλαδή τι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ δια του εκπροσώπου του στη Βουλή, θεσμικού παράγοντα, κορυφαίου πολιτειακού παράγοντα; Ότι ο κ. Τσίπρας θα περιμένει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής για να περάσει τον εκλογικό νόμο; Μα καλά δεν ντρέπονται καθόλου; Δεν έχουν λίγο φιλότιμο; Συναντήθηκαν τα άκρα και πίνουνε καφέ στα Εξάρχεια; Οι ακροδεξιοί με τους... άλλοτε ακροαριστερούς που έγιναν ξαφνικά "δουλάκια" του Σόιμπλε και της Μέρκελ κάνουν συνασπισμό; Και ο... αριστερός πρωθυπουργός το αποδέχεται; Δέχεται να είναι στο ίδιο μετερίζι με τους Χρυσαυγίτες; Δεν έχει λίγο φιλότιμο; Σε λίγο θα βγάλουν όλη... φαλάκρα σαν του Παναγιώταρου που χαίρονταν χθες γιατί σκοτώθηκαν 41 άνθρωποι στην Κωνσταντινούπολη.

Θα βγάλουν και μουστάκια σαν του Χίτλερ που προσκυνά η Χρυσή Αυγή. Φαντάζεστε τον Βούτση με μουστάκι του Αδόλφου και τον Αλέξη σαν τον Γκαίμπελς;

Ή μήπως ο Βούτσης ξεχνά το γιο του και τις...
εμπλοκές που είχε με τις απαλλοτριώσεις τραπεζών στο όνομα της αναρχίας και της Αριστεράς;

Επιτέλους, με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής πρέπει να υπάρξουν καθαρές κουβέντες. Εδώ και μήνες η Ζωή Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος της Βουλής «φλέρταρε» με τους Χρυσαυγίτες. Τώρα την ίδια τακτική ακολουθεί ο Βούτσης. Αν δεν πρόκειται για ιδεολογική... ταύτιση τότε είναι μια ακόμη ντροπιαστική ευκαιριακή συμμαχία. Ίσως αυτό να είναι χειρότερο από το πρώτο.

Και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι Χρυσαυγίτες εφόσον δεν έχουν καταδικαστεί είναι αθώοι, ανεξαρτήτως τι πιστεύει ο καθένας γι' αυτούς. Έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν στη Βουλή αλλά δεν έχουν δικαίωμα να βρίζουν ή να εξευτελίζουν τη δημοκρατία. Τώρα αν ο Τσίπρας και η παρέα του θέλουν να επιβεβαιώσουν τη θεωρία των δύο άκρων που ταυτίζονται για σοβαρά ή μη σοβαρά γεγονότα είναι δικαίωμά τους. Θα τους κρίνει η ιστορία. Αν θέλουν να βάλουν τις δικές τους ψήφους με αυτές του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου είναι επίσης δικαίωμά τους. Αν θέλουν επίτηδες να κωλυσιεργούν τη δίκη της Χρυσής Αυγής επίσης μπορούν να το πράξουν. Αλλά να βγάλουν από πάνω τους την ταμπέλα του αγωνιστή και του αντιφασίστα. Είναι πιο φασίστες από πολλούς.

antinews.gr




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: