Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Αλέξη, μαζί με τους 8 θα στείλετε και το χαράτσι στον Σουλτάνο;


Το είπα και το έγραψα. Υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμα των Τούρκων να αλληλοφαγωθούν μέχρι τον τελευταίο Τούρκο. Έχουμε τους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν, συνεταίρους του ISIS, εναντίον των κεμαλικών πρωτοναζί. Ο Αδόλφος, θυμίζω, θεωρούσε τον Κεμάλ δάσκαλο του. Όταν τρώγονται λοιπόν και μπαίνει το τουρκικό κράτος σε εσωστρέφεια, αυτό είναι καλό για μας. Κερδίζουμε χρόνο και ησυχία.
Οι χέστες που λένε πως «ο Ερντογάν βγαίνει ενισχυμένος και μην χαίρεστε, η Τουρκία όταν βρίσκεται σε κρίση, την εξάγει», είναι αναλυτές από το γιουσουρούμ. Η Τουρκία δεν είναι κανονική χώρα.
Δεν είναι πχ Αργεντινή, μια ομοιογενής χώρα, που η χούντα της για να αποσπάσει την προσοχή του λαού και να τον συσπειρώσει, κατέλαβε τις Μαλβίνες/Φώκλαντ.
Το μόνο κοινό είναι πως και ο Ερντογάν είναι δικτάτορας. Δακρύσανε οι δημοσιογραφικές μας νούλες για τον πάτρωνα των αποκεφαλιστών, τον αρχιδουλέμπορο και τρομοκράτη. Η Τουρκία, λοιπόν, εκτός από στυγνή ισλαμοφασιστική δικτατορία, με επίφαση νομιμότητας, είναι μια
πολυεθνική χώρα, όπου διεξάγεται ένας κανονικότατος πόλεμος σε βάρος των Κούρδων, των Αλεβιτών, των κάθε λογής σοσιαλιζόντων και εν γένει σε βάρος κάθε αντιφρονούντα στον μισότρελο Σουλτάνο, που μαζί με τους τζιχαντιστές δολοφονεί αμάχους, δημιουργεί πρόσφυγες κι ύστερα τους εκμεταλλεύεται μέσω του παρακράτους του, σπρώχνοντας τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι δε …κοσμικοί πρωτοναζί του κεμαλισμού θέλουν να τον καθαρίσουν, όχι μόνον για ιδεολογικοπολιτικούς λόγους αλλά πριν τους καθαρίσει όλους πρώτος. Και θυμηθείτε το, δεν θα μακροημερεύσει ο Ρετζέπ Ταγίπ, θα την φάει την υδροκέφαλη κεφάλα του και θα χορτάσει πιλάφι και σερμπέτια.
Το τι λοιπόν συμβαίνει εκεί, το αλληλοφάγωμα, δεν εξαρτάται από μας. Απλά το παρακολουθούμε κι όποιος υποκρίνεται πως λυπάται, να ‘ρθει να του σφουγγίσω τα δάκρυα και να κλάψει στον ώμο μου.
Το ματς πάντως δεν έχει τελειώσει και το σκορ όλο και αυξάνεται, μέχρι που κάποιος θα κλαδέψει τον Ερντογάν, διότι «αυτός που ζει από το σπαθί, θα πάει από σπαθί» κι ανοίχτηκε πολύ, τσαλαβούτησε πολύ στο αίμα και έχει πάθει overdose αυταρχισμού.
Μας ενδιαφέρει όμως κι από μας εξαρτάται, έχουμε όλοι λόγο, αυτό που γίνεται εδώ.
Τα πράγματα είναι απλά, αδέρφια. Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, όπου υπάρχει διάκριση των εξουσιών, την εξουσία για να αποφασίσει την έκδοση κάποιου ανθρώπου, λόγω διεθνούς εντάλματος, την έχει μόνο η Δικαιοσύνη, το Συμβούλιο Εφετών και σε δεύτερο βαθμό ο Άρειος Πάγος. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί μόνο να εμποδίσει, με την τελική του απόφαση, την έκδοση. Όχι το αντίστροφο. Αν δηλαδή πει η Δικαιοσύνη πως ο εκζητούμενος ΔΕΝ πρέπει να εκδοθεί, δεν μπορεί ο Υπουργός να την γράψει στους δίδυμους αδένες του και να τον δώσει.
Εδώ τι είχαμε;
Πριν καλά καλά μάθουμε πως υπάρχει διεθνές ένταλμα, μπαράζ δηλώσεων από Γεροβασίλη, Βίτσα, Κοτζιά, που φτιάχνουν κλίμα για έκδοση των 8. «Σοβαρό το επιχείρημα των Τούρκων», ο μεμέτης ομόλογος ρουφιανεύει τον Κοτζιά πως του είπε «σε λίγες μέρες θα σας τους δώσουμε», ο Ερντογάν λέει το ίδιο για τον Τσίπρα, κι ο Κοτζιάς, διαψεύδει εμμέσως, δίνοντας την δική του εκδοχή του διαλόγου, καταλήγει κι αυτός πως λαμβάνεται υπ’ όψιν τι έκαναν οι 8, που αποπειράθηκαν να καταλύσουν την …δημοκρατία του Ερντογάν. Εν ολίγοις, λένε «πρέπει να τους δώσουμε γιατί είναι πραξικοπηματίες». Κι όλοι που το λένε είναι αναρμόδιοι. Όλοι.
Το ΡΚΚ έβγαλε, ειρήσθω εν παρόδω, την καλύτερη ανάλυση. Το να εκλαμβάνεται το καθεστώς του Ερντογάν ως δημοκρατία, είναι πιο επικίνδυνο κι από το πραξικόπημα.
Τι συγκροτούν όλα αυτά; Παρέμβαση, πίεση, πείτε το όπως θέλετε, στην δικαιοσύνη. Πιθανώς στην Γουϊνέα Μπισσάου ή στην Ζιμπάμπουε του Ρόμπερτ Μουγκάμπε να γίνονται τέτοιες δηλώσεις για εκκρεμείς υποθέσεις, πριν καν μάλιστα γίνουν εκκρεμείς.
Ο νόμος μας και οι διεθνείς συμβάσεις που έχουμε κυρώσει λένε, πως ΔΕΝ εκδίδεται ο εκζητούμενος, αν αντιμετωπίζει θανατική ποινή, βασανιστήρια και εξευτελιστική συμπεριφορά, είτε είναι πραξικοπηματίας, έμπορος ναρκωτικών, φασίστας, αναρχικός, σιτουασιονιστής ή οπαδός του Αμπιμαέλ Γκουσμάν.
Ο Ερντογάν έχει ήδη εξαγγείλει την επαναφορά της θανατικής ποινής, ενώ ήδη εφαρμόζεται ατύπως. Στρατιώτες και στελέχη εκτελέστηκαν σε γέφυρες και σταυροδρόμια. Κι όπως σωστά έγραψε κάποιος, αν φέρονται έτσι στους δικούς τους στρατιώτες, φανταστείτε τι κάνουν στους Κούρδους και στους Αλεβίτες.
Όσον δε αφορά τα βασανιστήρια, γίνονται on camera. Τους δέρνουν σαν τα γομάρια στην ανηφόρα, άλλους τους ευνούχισαν και κόπηκαν και μερικά κεφάλια. Οι δε συλληφθέντες διαπομπεύονται με εμφανή τα σημάδια του άγριου ξυλοδαρμού κι άλλοι εκτός από δαρμένοι ανηλεώς, παστώνονται σχεδόν γυμνοί μπροστά στην φωτογραφία του …δημοκράτη αρχιτζιχαντιστή Ερντογάν.
Σε μια ευνομούμενη χώρα, θα πρέπει λοιπόν να βρεθούν δικαστές που να μην διαβάζουν ούτε εφημερίδα, αποφασισμένοι να σκουπίσουν τα παπούτσια τους πάνω στο δίκαιο και στον όρκο τους, για να παραδώσουν έστω και αδέσποτο σκύλο στο καθεστώς αυτού του τύπου.
Η υπόθεση θυμίζει Οτσαλάν, ως προς το καραπαράνομο που πάει να γίνει, αν γίνει. Βέβαια ο Σημιταράς ο Κουρδοφάγος, προτίμησε το σκοτάδι και την ανομία, ακριβώς για να μην ρισκάρει στην Δικαιοσύνη. Αλλιώς θα χάλαγε η δουλειά.
Τούτοι εδώ θέλουν μπούρκα «νομιμότητας», διότι δεν ήρθαν ζούλα οι 8 αλλά με κοτζάμ ελικόπτερο. Δεν αφέθηκαν κρυφίως στα φιλόξενα χέρια της ΕΥΠ κι επειδή κάτι θα θυμούνται, χλωμό το βλέπω να δέχονταν να πάνε για σαφάρι στην Κένυα. Αν είχαν έρθει βέβαια με βαρκούλα στη Μυτιλήνη, θα τους είχαν δώσει και κρουασάν. Τώρα κονόμησαν δίωξη.
Και βεβαίως, όσοι προσπαθούν με μπακάλικες αναλύσεις και δηλώσεις να προκαταλάβουν την Δικαιοσύνη, επικαλούνται το …εθνικό συμφέρον. Ξεχειλίζει ο πατριωτισμός από τα αριστερά μπατζάκια τους.
Όποτε μερικοί θέλουν από δειλία να φορέσουν την κουκούλα του ρουφιάνου, τότε θυμούνται το εθνικό συμφέρον.
Όταν ξεχαρβαλώνανε τα σύνορα και ως χρήσιμοι ηλίθιοι των δουλεμπόρων με την στάση τους εκπέμπανε το σύνθημα «μπάτε σκύλοι αλέστε», νομίζοντας κουτοπόνηρα πως θα το διαπραγματευτούν με το χρέος, όταν γέμιζαν την Ελλάδα με hot spots και σουνίτες μουσουλμάνους, το εθνικό συμφέρον κάπου τους είχε πέσει. Τώρα το θυμηθήκανε αλλά επειδή δεν μπορούν να παρακάμψουν την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου νομικά το ζήτημα είναι ξεκάθαρο, αρχίσανε την πίεση δια των δηλώσεων και το φτιάξιμο κλίματος.
Έχουμε λοιπόν, απόπειρα απαράδεκτης παρέμβασης στην λειτουργία της Δικαιοσύνης αλλά και την εκπομπή ψοφοδεούς μηνύματος, απέναντι στο ισλαμοφασιστικό καθεστώς της Άγκυρας.
Το ίδιο θα έλεγα, αν οι εκζητούμενοι ήταν τρομοκράτες κομμουνιστές, αναρχικοί που τους ζητούσαν οι ΗΠΑ κι αντιμετώπιζαν ποινή θανάτου, ολυμπιακοί, βάζελοι ή ΚΟΔΗΣΟ. Δεν υπάρχουν εκπτώσεις στην τήρηση του Νόμου, στην ισότητα ενώπιον του. Ξαφνικά όμως γεμίσαμε από δαιμόνιους αριστερούς Μέττερνιχ, «προοδευτικούς» Ταλλεϋράνδους κι αμήχανους χαζοφιλελέδες, που βλέπουν την νομιμότητα να σέρνεται στη λάσπη.
Εφόσον οι 8 αντιμετωπίζουν κίνδυνο θανάτου και βασανιστηρίων, τότε δεν μπορούν να εκδοθούν, κι όποιος εγχώριος πιέσει για το αντίθετο, είναι απλά ολοκληρωτικό φασιστόμουτρο, όποιου χρώματος προβιά κι αν φοράει και συμπεριφέρεται ως γιουσουφάκι του Ερντογάν, που γουστάρει να δείξει πως μας αναγκάζει να εξευτελίσουμε τους νόμους του κράτους μας, πως συμπεριφερόμαστε ως Ηγεμονία της Βλαχίας.
Γιατί τότε μαζί με τους 8 να μην στείλουμε και το χαράτσι; Ή και μερικές παρθένες για το χαρέμι κι άγουρα αγοράκια για τα γούστα του Πατισάχ και τα Τάγματα των Γενιτσάρων;
Και φυσικά, εκεί στην «Κεντροδεξιά» χωρίς Δεξιά και στους ψευτοδεξιούς του ακομβίωτου στρατάρχη, όλα καλά και σε λίγο Αύγουστος που θα είναι παχιές οι μύγες…
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ


Μη διανοηθείτε να επιστρέψετε τους φυγάδες!

AddThis Sharing Button

Ακούσαμε το απίστευτο προχθές:
Οι οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί, φυγάδες του πραξικοπήματος, διώκονται, λέει, στην Ελλάδα, γιατί νομίζετε;
Για «παράνομη είσοδο» στη χώρα!
Πώς; Καλά ακούσατε!
Μπήκαν λέει «παράνομα» στην Ελλάδα!
Δηλαδή έκαναν κι αυτοί, εκείνο ακριβώς που κάνουν εδώ και ενάμιση χρόνο, από τον καιρό που ο Τσίπρας άνοιξε τα σύνορα με την Τουρκία, πάνω από 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες και πρόσφυγες!
Οι οποίοι μπήκαν όλοι παράνομα. Και δεν συνελήφθη κανείς τους…
Και επί ένα χρόνο, όλα αυτά τα καραβάνια από λαθρομετανάστες όχι μόνο δεν έκαναν τον κόπο να παραδοθούν στις Ελληνικές αρχές, αλλά ζητούσαν να τους παράσχει η Ελλάδα όλα τα μέσα για να ζήσουν καλά εδώ και να περάσουν σε άλλες χώρες τις αρεσκείας τους!
Μέχρι που οι «άλλες χώρες» έκλεισαν τα σύνορα με την Ελλάδα…
Επί ενάμιση χρόνο η κυβέρνηση Τσίπρα έχει «αποποινικοποιήσει» πλήρως την παράνομη είσοδο στη χώρα, και τώρα κυνηγούν τους μόνους που ήλθαν κατευθείαν και παραδόθηκαν στις Ελληνικές αρχές, γιατί πραγματικά κινδυνεύει η ζωή τους αν γυρίσουν πίσω
Άλλωστε ο ίδιος ο Ερντογάν δηλώνει πως εξετάζει την επιστροφή της θανατικής ποινής στην Τουρκία!
Άρα και μόνο απ’ αυτό ΔΕΝ τίθεται θέμα επιστροφής τους
Ταυτόχρονα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και επισήμως από τα ξένα πρακτορεία, δεκάδες φωτογραφίες ανώτατων Τούρκων αξιωματικών που συνελήφθησαν μετά το πραξικόπημα και που έχουν ξυλοκοπηθεί ή κακοποιηθεί αγρίως, κι εμείς… «αναρωτιόμαστε» ακόμα, αν θα επιστρέψουμε τους οκτώ φυγάδες, που είναι βέβαιο πως, αν επιστρέψουν, θα υποστούν τα ίδια και χειρότερα!
Αν υπάρχει ΜΙΑ περίπτωση όπου η παροχή ασύλου επιβάλλεται, αυτή είναι ΤΩΡΑ, στην περίπτωση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που μας παραδόθηκαν στην Αλεξανδρούπολη.
Δεν ξέρουμε τι έκαναν πραγματικά…
Ξέρουμε ότι κινδυνεύει σίγουρα η ζωή τους!
Οπότε ισχύει αυτόματα γι’ αυτούς η προστασία που εξασφαλίζουν οι διεθνείς συνθήκες περί προσφύγων και περί ασύλου.
Η Τουρκία ΔΕΝ είναι «ασφαλής χώρα» γι’ αυτούς…
Τελεία και παύλα…
Δεν ξέρουμε τι πραγματικά έχουν κάνει.
Όμως, σίγουρα δεν είναι τρομοκράτες!
Οπότε τους παραδίδουμε στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες και ας «καθαρίσει» η Τουρκία με την Ύπατη Αρμοστεία.
Πώς; Μπορεί να «αγριέψει» ο Ερντογάν;
Ο Ερντογάν έχει ήδη πολλά ανοικτά μέτωπα στο εσωτερικό της χώρας του! Ουσιαστικά διαλύει αυτή τη στιγμή το στρατό του, ολόκληρη την ιεραρχική δομή του!
Καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει αυτό;
Ήδη Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Ρώσοι, τον προειδοποιούν να σταματήσει αμέσως τις «υπερβολές βίας», στις εκκαθαριστικές του επιχειρήσεις μέσα στην τουρκική κοινωνία…
Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Ερντογάν τώρα, είναι να ανοίξει κι ένα εξωτερικό μέτωπο, και μάλιστα με χώρα μέλος του ΝΑΤΟ…
Το ακριβώς αντίθετο έχει ανάγκη: Να κλείσει όλα τα εξωτερικά μέτωπα, για να μπορέσει να σταθεροποιήσει τη θέση του μέσα στη χώρα του.
Αυτό που παραδοσιακά λέμε πως «όταν έχει η Τουρκία πρόβλημα εσωτερικό προσπαθεί να το «εξαγάγει» προς την πλευρά μας», μπορεί να ίσχυε όταν το μοναδικό συνεκτικό κομμάτι του τουρκικού καθεστώτος ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Τώρα όμως αυτό έχει ανατραπεί!
Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σμπαραλιαστείκαι σε ανθρώπινο δυναμικό, και σε στελέχωση και σε διοικητική δομή και σε ηθικό.
Επομένως, τώρα ο Ερντογάν έχει ανάγκη από ηρεμία ΕΚΤΟΣ συνόρων, για να ολοκληρώσει απερίσπαστος τις εκκαθαρίσεις του ΕΝΤΟΣ συνόρων…
Μήπως, τότε, ο Ερντογάν βρει ευκαιρία την άρνηση της Ελλάδας να του επιστρέψει τους 8 φυγάδες αξιωματικούς, ως πρόσχημα για να ακυρώσει τη συμφωνία του με την Ευρώπη για τους λαθρομετανάστες;
Απάντηση: Έτσι κι αλλιώς αυτό είχε αρχίσει ήδη να συμβαίνει…
Έτσι κι αλλιώς αυτό θα συμβεί, από τη στιγμή που με το όργιο καθεστωτικής βίας που έχει εξαπολύσει, οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα του κλείσουν τις πόρτες.
Αν θέλει η Ελλάδα να αποφύγει τις «ροές» από την Τουρκία, ας κλείσει ξανά τα σύνορά!
Ας κρατήσει σε κλειστά και φρουρούμενα στρατόπεδα τους λαθρομετανάστες, μέχρι να αποφασίσουν να φύγουν μόνοι τους για τις πατρίδες τους, όπως έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά με την «Αμυγδαλέζα»…
Ώστε να πάρουν το «μήνυμα» και όσοι βρίσκονται ακόμα «απέναντι», να μην έρχονται κατά δω μεριά.
Αυτή η «αποτροπή» είχε δουλέψει μια χαρά μέχρι πριν ενάμιση χρόνο…
Και θα δουλέψει επίσης καλά από εδώ και στο εξής.
Το πρόβλημα των «ροών» λαθρομεταναστών-προσφύγων μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε εμείς αν κλείσουμε τα σύνορα και εφαρμόσουμε στοιχειώδη «αποτροπή».
Αν δεν το κάνουμε, και με τον Ερντογάν «φιλικό» δεν λύνεται το πρόβλημα. Αν το κάνουμε, και με τον Ερντογάν «εχθρικό» ελέγχεται το πρόβλημα. Επομένως κλείστε τα σύνορα και μαντρώστε τους λαθρομετανάστες!
Που, εξ άλλου, ήδη εγκληματούνκατά των πραγματικών προσφύγων μέσα στη χώρα μας!
Η Ελλάδα έχει μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσει μέρος της χαμένης αξιοπιστίας της…
Αν εφαρμόσει τις αρχές του ΟΗΕ περί προσφύγων, εκεί που έχουν άμεση και αδιαμφισβήτητη ισχύ:
Στην περίπτωση των 8 τούρκων φυγάδων!
Αν δεν το κάνουμε, θα επιβεβαιώσουμε την εικόνα του «διαλυμένου κράτους».
Συλλαμβάνουμε πραγματικούς φυγάδες που έχουν ανάγκη ασύλου και ΔΕΝ μπορούμε να ελέγξουμε καραβάνια λαθρομεταναστών που έρχονται οι περισσότεροι από χώρες στις οποίες ΔΕΝ δικαιολογείται η ιδιότητα (το στάτους) του «πρόσφυγα»!
Ρεζίλι θα γίνουμε διεθνώς! Ξανά!
Αυτό το ρεζίλι μπορούμε να το αποφύγουμε…
Μη διανοηθείτε να επιστρέψετε τους φυγάδες!



Δείτε ισλαμοφασίστα που χαϊδεύουν… τα είπε όλα στο CNN



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: