Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Τερμάτισε τα κοντέρ ο λαϊκισμός στην Ελλάδα μας…

Για την εικόνα του Κοινοβουλίου τα έχουμε πει πολλές φορές και δεν έχει νόημα να τα ξαναλέμε. Τουλάχιστον σε όσους έρχονται και επιχειρούν να πετύχουν την είσοδό τους, θα περίμενε κανείς κάτι λίγο διαφορετικό, κάτι λίγο πιο φρέσκο και επιτέλους ας πάψουν όλοι να παριστάνουν τον Άρη Βελουχιώτη… και βάλε.
Βέβαια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μας έκρυψε ποτέ ότι θα επιθυμούσε να τα κάνει όλα μπάχαλο στην Ελλάδα, στο όνομα της επανάστασης, φορέας εξάλλου της ψευδαίσθησης ότι θα πήγαινε με το νομικό κείμενο που προετοίμασε η επιτροπή που συνέστησε στη Βουλή, με μέλη από κάποιους σοβαρούς καλής προαίρεσης, ως κάτι άλλους, στην κυριολεξία «για δέσιμο».
Τώρα, η Ζωή που δεν μπορεί να είναι δεύτερη αφού θεωρεί τον εαυτό της μέγα πολιτικό ηγέτη, έφτιαξε το δικό της μαγαζάκι, την «Πλεύση Ελευθερίας» και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Μια από τις βασικές της στρατηγικές είναι η επίδειξης «οργής εναντίον του συστήματος»…
Κι εμείς δεν έχουμε και σε μεγάλη υπόληψη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έχουμε όμως τον θεσμό. Είπαμε μια είπαμε δυο ότι ο Παυλόπουλος, κατά την υποκειμενική μας γνώμη έχει διαπράξει πολιτικά εγκλήματα με τον χειρισμό της υπόθεσης των συμβασιούχων, σταματήσαμε. Το να αρχίσουμε κάθε μέρα να του πετάμε «πέτρες» στερείται νοήματος παρότι η γνώμη μας γι’ αυτόν δεν έχει αλλάξει.

Έστειλε λοιπόν ο πρόεδρος Προκόπης πρόσκληση στη Ζωή να παρευρεθεί στη δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την προσεχή Κυριακή, 24 Ιουλίου. Η Ζωή αρνήθηκε την πρόσκληση του προέδρου με μια επιστολή, από αυτές που συνηθίζει, θεωρώντας μάλλον ότι αργά ή γρήγορα θα την αναγνωρίσουμε ως την Ελληνίδα Ζαν ντ’ Αρκ, κάνοντας λόγο για κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

«Σας ενημερώνω ότι δεν θα παρευρεθώ στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο “για την 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας”. Όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία στη χώρα μας, θα έχει την ευκαιρία ο λαός μας να γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους»!
Όπα ρε Ζωή! Μεγάλη καταπίεση! Για την Τουρκία έκανες καμιά δήλωση ή αποφεύγεις τις κακοτοπιές; Εκτός κι αν την πήραμε χαμπάρι. Συμφωνούμε ότι ο Τσίπρας θα μπορούσε να αποκληθεί ακόμα και φαιδρός στο πλαίσιο μιας σκληρής αντιπολιτευτικής γραμμής. Δεν έχουμε Δημοκρατία όμως; Κι εσύ ως είσαι ελεύθερη να λες ό,τι σου κατέβει;
Με την άρνηση να παραστείς δεν προσβάλεις τον όποιο Παυλόπουλο, προσβάλεις τον θεσμό που εκπροσωπεί. Και να μας συγχωρείς, αν νομίζεις ότι Δημοκρατία είναι αυτό που έχεις στο κεφάλι σου, ή θα την αποκτήσουμε μόνο αν σου δώσουμε ως εκλογικό σώμα μεγάλο ποσοστό για να μας… σώσεις, είσαι βαθειά νυχτωμένη. Η χώρα χόρτασε από φελλούς και τοις μεγαλοστομίες τους. Φρόντισε να μην ενταχθείς κι εσύ… στο πάνθεον. Τώρα που είναι νωρίς.
http://www.defence-point.gr/news/?p=156717


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: