Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Σύσκεψη στο Πεντάγωνο για το πραξικόπημα στην Τουρκία - Ανακαλούνται οι άδειες του στρατεύματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των επικεφαλής όλων των σωμάτων, με αφορμή την απόπειρα πραξικοπήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Τουρκία.Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των επικεφαλής όλων των σωμάτων, με αφορμή την απόπειρα πραξικοπήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, στην Τουρκία.

Παράλληλα, έχει δοθεί η εντολή για ανάκληση όλων των αδειών του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας, ενώ επιστρέφει εσπευσμένα στην Ελλάδα ο υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων, Νίκος Κοτζιάς, από την Μογγολία όπου πραγματοποιο'υσε επίσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς του Πενταγώνου είχαν παρατηρήσει από τις απογευματινές ώρες, έντονη κινητικότητα στρατιωτικών οχημάτων σε ολόκληρη την τουρκική επικράτεια, χωρίς ωστόσο να μπορούν να τις ερμηνεύσουν με σαφήνεια.

Τέλος επισημαίνεται ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία κίνηση τουρκικών στρατευμάτων, τόσο κοντά στα χερσαία σύνορα της Ελλάδας, όσο και στα θαλάσσια.

Επιφυλακή της ελληνικής αστυνομίας στον Έβρο|

Πηγή: skai.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: