Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

"Η μάχη κατά της διαπλοκής" ...θα ονομάζεται το φετινό παραμύθι Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Καθώς η κυβέρνηση δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο παρά μειώσεις συντάξεων,αυξήσεις φόρων,κλείσιμο μεγάλων επιχειρήσεων,ανεργία,ανυπαρξία επενδύσων, ύφεση και ένα νέο μνημόνιο,
ρίχνει όλο το βάρος της στο να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες έως τα τέλη Αυγούστου, ώστε ο κ. Τσίπρας να μπορεί να αναφερθεί στη «μάχη» της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής, ευελπιστώντας στο ...χειροκρότημα των τελευταίων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ολοκλήρωση της δήθεν «μάχης κατά της διαπλοκής» στο τηλεοπτικό πεδίο θα αποτελέσει την προμετωπίδα των...δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ, καθώς οι δυνατότητες παροχών για την κυβέρνηση είναι γλισχρές ενώ οι περικοπές συντάξεων-μισθών αλλά και το γενικότερο κλίμα αλλά και οι επιδόσεις στην οικονομία είναι κυριολεκτικά τραγικές..

Η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έως τα τέλη Αυγούστου, ώστε ο κ. Τσίπρας να μπορεί να αναφερθεί στην ολοκλήρωση της «μάχης» της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής στον τομέα αυτό, καθώς η προτροπή του πρωθυπουργού προς τους

υπουργούς να αναζητήσουν κωδικό προς κωδικό όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για ένα «αξιοπρεπές πακέτο παροχών» τα αποτελέσματα φαίνεται ότι θα είναι πενιχρά.

Ο πρωθυπουργός προγραμματίζει σειρά επαφών με τους κορυφαίους υπουργούς, και τη σύγκληση υπουργικού συμβουλίου για την επόμενη εβδομάδα, καθώς το φθινόπωρο κάθε άλλο παρά εύκολο προδιαγράφεται για την κυβέρνηση.

Όσον αφορά το Εurogroup του Σεπτεμβρίου, η Αθήνα επιδιώκει να έχει καλύτερη εικόνα για την αναθεώρηση των στόχων πρωτογενούς πλεονάσματος από το 2018 και έπειτα, που συνδέεται άμεσα με την κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου και την αναδιάρθρωση του χρέους. Προέχει όμως να διαπιστωθεί η στάση των εταίρων έναντι της μέχρι τώρα υλοποίησης των συμφωνηθέντων για την πρώτη αξιολόγηση ενόψει της δεύτερης.

greece-salonika

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: