Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ...!!! «ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ« ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΠΑΤΣΑΡΟΥΒΑ ΤΗΝ «ΑΥΓΗ»



Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Βασίλης Παπανικολάου σε ανάρτηση του στα socia media χαρακτήρισε την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη «γκάου» επειδή δεν γνωρίζει την εφημερίδα «Αυγή».

Οπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε... πανικός και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του ήταν όλα εναντίον του και υπέρ της Στεφανίδη, με αποτέλεσμα να «κατεβάσει» την ανάρτηση.



Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση της ΕΡΤ, που αναφέρει:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.

2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο».

stoxos

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: