Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Το φασιστοειδές ο Μαδούρο σε νέες απίστευτες αναφορές

Απίστευτες είναι οι αναφορές στις οποίες προέβη πριν από λίγες ώρες ο ηγέτης της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, ο οποίος υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που πάνε να τον ανατρέψουν όσα κάνει ο Ερντογάν στην Τουρκία θα μοιάζουν απλά μπροστά σε αυτά που θα κάνει ο ίδιος. Είναι ο ίδιος ηγέτης, φασιστοειδές από την άλλη πλευρά, την αριστερή, που αναστέλλει κατά το δοκούν το σύνταγμα της χώρας επικαλούμενος φανταστικούς εχθρούς, μόνο και μόνο για να μη χάσει την εξουσία, ενώ έχει παραδώσει τη χώρα του, μια χώρα που θα μπορούσε να είναι από τις πιο πλούσιες στον κόσμο, στο χάος, τη φτώχεια και τη δυστυχία.
Όταν είχε κάνει το πραξικόπημα ο μέντοράς του ο Τσάβες το 2002 και ο αντίπαλός του όχι μόνο τον έβγαλε από τη φυλακή, αλλά και του επέστρεψε όλα τα πολιτικά δικαιώματα, προφανώς έκαναν λάθος. Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη στη Λατινική Αμερική. Στα ίδια βήματα βαδίζουν και άλλοι κρυφοί και φανεροί θαυμαστές τους στην Ευρώπη…

Όντας πεπεισμένοι ότι είναι εκπρόσωποι του «καλού» επί της γης, άρα όσοι τους αντιμάχονται εκπροσωπούν το «κακό», τους είναι αδύνατο να αντιληφθούν και να ανεχθούν κάθε είδος αντιπολίτευσης και επιτίθενται στους αντιπάλους τους ως ταύροι εν υαλοπωλείο, μετατρεπόμενοι στους χειρότερους δικτάτορες.
Όταν έχει να κάνεις με μια στρατιωτική δικτατορία, τουλάχιστον γνωρίζεις με τι έχεις να συγκρουστείς. Το πρόβλημα είναι με όλους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους απόλυτους δημοκράτες, καθώς εξελίσσονται νομοτελειακά πάνω σε φασιστικές ατραπούς.
Υπογραμμίζουμε, το ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ βρίσκονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Τέτοια πολιτικά «φρούτα» φύονται και αλλού, ακόμα και στην Ευρώπη. Ας προσέξουν, διότι η κατηφόρα είναι πολύ επικίνδυνη και οι συνέπειες τρομακτικές…
http://www.defence-point.gr/news/?p=158829

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: