Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σε ξυλοδαρμό αστυνομικού εμπλέκεται ο Μπαρμπαρούσης...

Προανάκριση διενεργείται, αυτεπάγγελτα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για την ομάδα των πέντε ατόμων, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής της ΧΑ Κώστας Μπαρμπαρούσης, που ξυλοκόπησαν τη Δευτέρα νεαρό αστυνομικό σε καφενείο του δήμου Ξηρομέρο, στην Αμφιλοχία. Ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και στειλιάρια.

Στον ξυλοδαρμό νεαρού αστυνομικού σε καφενείο του δήμου Ξηρομέρου, τη Δευτέρα το μεσημέρι, εμπλέκεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φιλονίκησε με εξάδελφο του βουλευτή για παράβαση του ΚΟΚ. Τη Δευτέρα ο βουλευτής, μαζί με ομάδα ακόμη τεσσάρων ατόμων, επιτέθηκαν και χτύπησαν τον αστυνομικό που βρισκόταν σε καφενείο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού των Φυτειών. Ο αστυνομικός υπηρετεί στην Αθήνα και είχε επιστρέψει στο χωριό του με άδεια, φέρει τραύματα και αναμενόταν να διακομιστεί σε νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο agriniopress.gr ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έβριζε και απειλούσε κατά την ώρα της αποχώρησης του από το σημείο του επεισοδίου στο καφενείο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υποβληθεί μήνυση.


Πηγή: skai.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: