Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η μητέρα των μαχών!

Η μάχη ξεκινά και θα τελειώσει όταν γίνουν εκλογές και φύγει αυτή η κυβέρνηση. Όμως, αυτή τη φορά η εκλογική αναμέτρηση έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από τις προηγούμενες. Θα είναι ο πόλεμος των δύο κόσμων. Θα είναι η μάχη ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις για όλα τα καυτά θέματα. Για την οικονομία, την κοινωνία, τη δημόσια τάξη, τις ηθικές αξίες, την εικόνα της Ελλάδας στο κόσμο.

Όχι ότι η Νέα Δημοκρατία ή τα άλλα κόμματα που αντιτίθενται στο καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ έχουν την απόλυτη αλήθεια. Άλλωστε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φέρουν τη μέγιστη ευθύνη για την άνοδο στην εξουσία αυτών των σαλτιμπάγκων της πολιτικής οι οποίοι μοιάζουν περισσότερο με… δημοκρατική δικτατορία τύπου Ερντογάν παρά για μια κυβέρνηση που κάνει τομές και φέρνει αέρα αριστεράς στη χώρα.

Όμως, αυτές οι κάλπες είναι πολύ σοβαρές γιατί με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται, με τα… κατορθώματα της κυβέρνησης, ακόμη και η χειρότερη ΝΔ θα είναι πολύ καλύτερη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σίγουρο ότι τόσο κακό που έχει κάνει ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Μητσοτάκης ούτε κανείς άλλος. Αν και πιστεύουμε ότι μετά την… καταστροφική καταιγίδα της Αριστεράς θα έχουν πάρει το μάθημά τους και οι Νεοδημοκράτες και δεν θα κάνουν τα τραγικά λάθη του παρελθόντος. Άλλωστε, η χώρα δεν μπορεί και δεν έχει άλλα περιθώρια για αποτυχημένους πρωθυπουργούς και πολιτικές αποτυχίες.

Είχαμε γράψει παλιότερα ότι αν είναι να βγει κάτι καλό από τη διακυβέρνηση Τσίπρα, μέσα στη μαυρίλα και την καταστροφή, αυτή θα ήταν η διάλυση των μύθων της Αριστεράς. Η διάλυση του ψεύτικου κόσμου που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ κι έξι χρόνια και που στηρίχθηκε σε μια ψεύτικη υποκουλτούρα, σε ένα υποπρολεταριάτο που το μόνο που κάνει είναι να ακολουθεί σαν ρομποτάκι το… κόμμα. Ένας κόσμος που συγκινήθηκε από τα τραγούδια του Μίκη, που έτρεμε στην ιδέα του Πολυτεχνείου, που ήθελε τα δικά του Πολυτεχνεία καίγοντας την Αθήνα και την περιουσία του κοσμάκη. Άνθρωποι κατά κύριο λόγο αποτυχημένοι επαγγελματικά, αιώνιοι φοιτητές κι αιώνιοι αντιδραστικοί. Χωρίς ιδέες, χωρίς σοβαρές προτάσεις για τα πραγματικά προβλήματα της παγκόσμιας κοινότητας παρά μόνο ατάκες, ψευτοσυνθήματα, ψεύτικες υποσχέσεις.

Τα ψέματα τελειώνουν. Η Αριστερά που μας κυβερνά θα οδηγηθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και γι’ αυτό θα πρέπει να ευγνωμονούμε τον Αλέξη Τσίπρα. Η αποτυχία του βάζει ταφόπλακα και στην ψευτοαριστερά του κι αυτό είναι μεγάλη προσφορά στη χώρα.

Αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τους κεντροδεξιούς, Καραμανλικούς ή όχι που στήριξαν τον Τσίπρα ή συνεχίζουν να τον στηρίζουν. Γιατί η στάση τους βάζει ταφόπλακα και στην «τραβεστί» δεξιά που πάει όπου φυσάει ο άνεμος, που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν, που κρύβεται όταν αρχίζουν τα δύσκολα και που παίζει βρόμικα παιχνίδια ενώ η πατρίδα έχει ανάγκη τους πάντες.

Φτάνει πια με την ανοχή του Τσίπρα και των εξαπτέρυγών του, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Οι εξελίξεις με την αγιογραφία του πρωθυπουργού από το ΑΠΕ, με τις επιθέσεις των κυβερνητικών δημοσιογράφων, με τις απειλές και τους εκβιασμούς και με τα νέα ψέματα που σερβίρουν είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο επόμενος αγώνας θα είναι πραγματικός πόλεμος που πρέπει να κερδηθεί σα να δίναμε αγώνα για να φύγει μια χούντα. Περί χούντας πρόκειται και η Ελλάδα δεν ανέχεται άλλο αυτούς τους νεοχουντικούς της Αριστεράς.
antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: