Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Χρόνια πολλά Αλέξη!!!

Έτη πολλά και με υγεία για να έχουμε να λέμε ότι η Πρωταπριλιά στην Ελλάδα ταυτίζεται με το πρόσωπό σου.
Μαυρογιαλούροι πολιτικοί, ψεύτες, υποκριτές και λαμόγια υπήρξαν πολλοί σ’ αυτή τη χώρα, κι όχι μόνο, δεν είναι η Ελλάδα που βγάζει τον κατιμά της πολιτικής. Ποτέ άλλοτε, όμως, δεν υπήρξε ένας τέτοιος πολιτικός όπως ο πρωθυπουργός. Έσπασε το καλούπι όταν γεννήθηκε και άλλος δεν θα υπάρξει. Και κάθε Πρωταπριλιά θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε ότι υπήρξε κάποτε ένας Τσίπρας που έδωσε νόημα στη μέρα. Μέχρι το 2015 η ημέρα αυτή είχε μια αθωότητα. Έλεγες ένα αστείο έγραφες ένα προφανές αδύνατο γεγονός, γελούσες και όλα καλά. Όμως, σήμερα, ό,τι κι αν γράψεις για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα.


Ας κάνουμε όλοι ένα τεστ για να δούμε τι θα πιστέψουμε από τις εξής εκφράσεις:
- Έκλεισε η αξιολόγηση. Ποιος μπορεί να πιστέψει όταν κάθε τρεις και λίγο γίνεται μια ανοησία από την κυβέρνηση;
- Σκληρή διαπραγμάτευση. Το πιο σύντομο ανέκδοτο, η επιτομή του ψέματος και της εξαπάτησης.
- Δεν ξεπουλάμε το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ όπως και τις άλλες υποδομές της χώρας. Ο Αλέξης το έχει πει και τον πίστεψε το 35% του ελληνικού λαού. Τεράστιος ψεύτης και με δίπλωμα από τη σχολή του Βαρόνου Μιγχάουζεν.
- Δεν υπογράφουμε μνημόνια, τα σκίζουμε, η Ελλάδα είναι ελεύθερη χώρα. Αυτό το έχει πει ο Τσίπρας πολλές φορές, αλλά υπάρχει κι άλλος αρχιψεύταρος να του πάρει τα πρωτεία, ο Πάνος Καμμένος.
- Δεν κόβουμε τις συντάξεις. Εδώ πέφτουν οι συνταξιούχοι κάτω από τα γέλια… κι από τα κλάματα.
- Θα επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα 760 ευρώ και η σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ.
- Μην πληρώνετε ΕΝΦΙΑ γιατί θα τον καταργήσω.
- Μην πληρώνετε τα διόδια των κακών εργολάβων που σας ρουφάνε το αίμα. Την Πέμπτη ο Τσίπρας θα πάει να εγκαινιάσει τα Τέμπη και να ρίξει κι ένα τσάμικο με τους διαπλεκόμενους.
- Δεν πουλάμε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια. Μόνο στον… Σαββίδη, λέμε εμείς.
- Θα κάνουμε σεισάχθεια, θα χαρίσουμε φόρους.
Δεν υπάρχει λέξη, δεν υπάρχει ένα μέρος από τον Τσίπρα που να μην είναι ψεύτικο. Τέτοιος κάλπικος Έλληνας ίσως δεν πέρασε ποτέ από τη χώρα. Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο με αριστερή περικεφαλαία.
Όμως, όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, από την καταστροφή βγαίνει κάτι καλό. Από το χάος μπορεί να κερδίσει κανείς κάτι. Και αυτό είναι η αποκάλυψη της αριστεράς. Το ψέμα άλλωστε έχει κοντά ποδάρια. Μια θα περάσει, τη δεύτερη θα πετύχει, την Τρίτη θα γίνει ο κακός χαμός. Η αριστερά τελειώνει στα χέρια του Τσίπρα στην Ελλάδα και πολύ πιθανότατα και στην Ευρώπη αφού όλες οι χώρες όταν θέλουν να δώσουν ένα παράδειγμα προς αποφυγή, τον δικό μας πρωθυπουργό δείχνουν.
Είναι η ώρα που ο λαϊκισμός των ψεμάτων και της υπερβολής πρέπει να μείνει απλά μια ημέρα το χρόνο για να γελάμε. Είναι η στιγμή που ο Τσίπρας και το παρεάκι των ψευτών του Μαξίμου πρέπει να μείνουν σαν μια κακή ανάμνηση ή σαν κάτι που θα το θυμόμαστε και θα σκάμε στα γέλια.

antinews.gr

#Χρονια_Πολλα_Αλεξη



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: