Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είναι ευπρόσδεκτος επενδυτής πλεόν ο Ιβάν Σαββίδης

Την άποψη ότι μετά την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης πλεόν δεν είναι ευπρόσδεκτος επενδυτής, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαββίδης επιτέθηκε στον προέδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας πως με τη στάση του διώχνει τους επενδυτές. Προέβλεψε, δε, πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, ενώ προέτρεψε τους Έλληνες «να κρατηθούν από τον Τσίπρα. Είναι προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος» (δείτε αναλυτικότερα εδώ).
«Ένας επιχειρηματίας μπορεί να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου και να λέει ποιος θα γίνει και ποιος δεν θα γίνει πρωθυπουργός; Και μάλιστα αυτο μπορεί να το λέει ένας επιχειρηματίας την ώρα που την Παρασκευή του έχουν σβήσει ένα πρόστιμο 40 εκατομμυρίων;», διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε:
«Επιτρέπεται εμείς οι δημοκρατικοί πολίτες να δεχθούμε ότι ένας κύριος Χ Σαββίδης επειδή έχει λεφτά θα θέλει να κάνει κουμάντο στην Ελλάδα; Μετά από αυτή την συνέντευξη δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτος επενδυτής».





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: