Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ταύτιση Τσίπρα - Πολάκη κατά Δικαιοσύνης. ΝΔ: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό


Ταύτιση Τσίπρα - Πολάκη κατά Δικαιοσύνης

Κάλυψε Πολάκη για το ΣτΕ ο Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας, πήρε θέση στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και το ΣτΕ, στηρίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «προωθήθηκαν αλλαγές στο ζήτημα των ιδιωτικών εργολαβιών στη φύλαξη, στην καθαριότητα και στη σίτιση, με σημαντικά οικονομικά οφέλη για τη λειτουργία των νοσοκομείων και σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων για το δημόσιο ταμείο».

Και αυτό, όπως σχολίασε -κοιτώντας με νόημα τον κ. Πολάκη- «παρά τις δυσκολίες που διαρκώς αντιμετωπίζουμε σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία. Αλλά εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές ακόμα και θεσμικά εμπόδια αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση για να μας θέτουν τέτοια εμπόδια. Και ναι, θα τα καταφέρουμε να στηρίξουμε τις δημόσιες υπηρεσίες με ίδια μέσα».

ΝΔ: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της Κυβέρνησής του» σχολίασε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας.

«Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη», αναφέρει η ΝΔ και τονίζει ότι «επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα».

Η επίθεση Πολάκη στο ΣτΕ και η απάντηση των δικαστών

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ). Αφορμή ήταν απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για τον χρόνο παραγραφής των φορολογικών ελέγχων.

Με ανακοίνωσή τους οι δικαστές του ΣτΕ επιστρέφουν τα βέλη που δέχτηκαν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κάνοντας λόγο για αστοιχείωτη κριτική που προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες.

Με την ίδια ανακοίνωση, μάλιστα, οι δικαστές σημειώνουν ότι όταν τα δημόσια πρόσωπα ασκούν κριτική σε δικαστικές αποφάσεις, επιβάλλεται να έχουν μια υποτυπώδη έστω γνώση των εξελίξεων του νομικού πολιτισμού.








Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: