Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Μ. Γιαννουσάκης: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με επισκέπτονταν στη φυλακή

Μ. Γιαννουσάκης: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με επισκέπτονταν στη φυλακή
Ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση του Noor1, Μ. Γιαννουσάκης, υποστήριξε στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Πειραιά ότι πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση τον επισκέπτονταν στη φυλακή.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο κ. Γιαννουσάκης σε νέα τοποθέτηση του στο δικαστήριο τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που οι εκβιαστές έχουν εκπρόσωπο Τύπου. Αυτός έγραψε δημοσίευμα ότι ήρθε πρώην υπουργός της ΝΔ στη φυλακή να με πείσει να αλλάξω την κατάθεση μου. Είναι όμως ερασιτέχνες λασπολόγοι γιατί ούτε από τοπική της ΝΔ δεν έχει έρθει κάποιος να με επισκεφθεί. Αντίθετα έρχονταν στελέχη πολιτικά του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για εκπρόσωπο τύπου των εκβιαστών».
Σημειώνεται πως κατά πλειοψηφία 3-2 απορρίφθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Πειραιά η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της ισόβιας κάθειρξης και των οκτώ ετών που είχε καταθέσει ο Μάκης Γιαννουσάκης ο οποίος εκτίει ποινή για την υπόθεση του «Noor1».

«Καλή τύχη» του ευχήθηκε η Πρόεδρος του Δικαστηρίου όταν έληξε τη συνεδρίαση, προσθέτοντας πως «τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας έχουν την υποχρέωση να σας διασφαλίσουν».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: