Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Αδωνις σε Βαξεβάνη: Το «Ντυνάν» σε διαψεύδει για τον αδελφό μου... ξεκίνα να μετράς την αποζημίωση


Αποτέλεσμα εικόνας για αδωνις βαξεβάνης
Σε διάψευση του δημοσιεύματος της εφημερίδας Documento για τον αδελφό τού Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα, προχώρησε σήμερα το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Μία και μόνη φορά, το 2008, όπως αρχικά είχε υποστηρίξει και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έλαβε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν», επιβεβαιώνει εγγράφως το νοσοκομείο, όπως τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Το δημοσίευμα

Η εφημερίδα Documento σε δημοσίευμά της πριν από λίγες ημέρες ανάφερε ότι ο Λεωνίδας Γεωργιάδης ήταν ένας από τους προμηθευτές του νοσοκομείου την περίοδο 2013-2014, «περίοδο δηλαδή που το ''Ντυνάν'' βρισκόταν με το ένα πόδι στον γκρεμό και ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν υπουργός Υγείας».

Η διάψευση

Ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αμέσως, τότε, σχολιάζοντας το εν λόγω δημοσίευμα το είχε διαψεύσει λέγοντας ότι η μόνη φορά που έλαβε χρήματα από το «Ερρίκος Ντυνάν» ο αδελφός του Λεωνίδας ήταν το 2008, κάτι που επιβεβαίωσε και το ίδιο το νοσοκομείο σήμερα, με έγγραφη απάντησή του, ύστερα από σχετικό αίτημα του κ. Γεωργιάδη.

«Μόλις παρέλαβα την επίσημη απάντηση του Ντυνάν για τις συναλλαγές του Λεωνίδα Γεωργιάδη. @KostasVaxevanis ξεκίνα να μετράς αποζημίωση», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter, ποστάροντας και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου.





dexiextrem


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: