Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ποιο έλλειμμα; Και την Άλωση της Κωνσταντινούπολης μπορούμε να φορτώσουμε στον Ανδρέα Γεωργίου.!

Ε μα πια!

Από τη νέα δίκη του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (ζωή να έχει ο άνθρωπος να πηγαίνει σε δίκες) μάθαμε από την Πανεπιστημιακό Ζωή Γεωργαντά ότι το έλλειμμα το 2009 ήταν μόλις 4 - 5 τοις εκατό. Δεν με απασχολεί τι είπε για το έλλειμμα, αλλά αυτό το «πανεπιστημιακός». Να μεγαλώσουν τα παιδιά σου Αλέξη και να έχουν δάσκαλο τη Ζωή! Ε μα πια!
Το σενάριο του Ορθόδοξου ψεκασμού είναι γνωστό: Όλα πήγαιναν καλά, η Ελλάδα ήταν μία κανονική χώρα, μέχρι που εμφανίστηκε η «μάστιγα Γιωργάκης». Ο οποίος Γιωργάκης έφερε το ΔΝΤ και τα μνημόνια. Και το όργανο του διεθνούς σιωνισμού, που ήθελε να καθυποτάξει μέσω των μνημονίων την Ελλάδα, ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου. Αυτός φταίει για όλα! Τον βρήκαμε τον ένοχο. Δεν του φορτώνουμε και το Κυπριακό, τώρα που τον βρήκαμε; Ε μα πια!
Αν οι άνθρωποι αυτοί έκαναν τον κόπο να διαβάσουν τις σχετικές εκθέσεις του τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου, ο οποίος είχε μόλις διοριστεί από την κυβέρνηση του Κωνσταντίνου του Καραμανλή του νεώτερου, δεν θα έλεγαν τέτοια. Θα έλεγαν ίσως άλλα. Όχι όμως αυτά. Εκτός κι αν ο Γιώργος Προβόπουλος είχε κι αυτός άδικο. Όπως κι όλοι οι διεθνείς Οργανισμοί. Και ο μόνος που έχει δίκιο σε αυτό τον πλανήτη είναι η Πανεπιστημιακός Ζωή Γεωργαντά. Να βγουν να το πουν. Ότι πιστεύουν σε μία αλήθεια, σε αυτή της Ζωής της Γεωργαντά. Τα υπόλοιπα που ακούγονται, ότι όσοι υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό είναι εβραιομασόνοι, όργανα του τραπεζίτη Ρότσιλντ, να τα πούμε στον Αλέξη τον Τσίπρα που είδε τον Ρότσιλντ στο Παρίσι και τον προσέλαβε για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου. Ε μα πια!
Κι όχι τίποτα άλλο. Όσο επιμένουν σε αυτή την πρωτοφανή στρέβλωση της πραγματικότητας, αθωώνουν και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του δράματος. Για παράδειγμα, είναι
αλήθεια ότι κάποια από τα ελλείμματα ερχόντουσαν από το παρελθόν και από τα εξοπλιστικά της περιόδου Σημίτη. Όπως κι είναι αλήθεια ότι ήταν συνήθης πρακτική να κρύβουν οι κυβερνήσεις τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ και λοιπών εταιρειών του δημοσίου κάτω από το χαλί. Αλλά δεν φταίει γι' αυτά ο Γεωργίου! Κι εν πάση περιπτώσει, αν τα ξέρουν όλα τόσο καλά, πως και έχουν ξεμείνει στην Ψωροκώσταινα και δεν τους έχει ακόμη αρπάξει το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο; Ή έστω ένα μεγάλο πανεπιστήμιο του εξωτερικού; Ε μα πια!
Έχετε καταλάβει τι έχει γίνει! Ο «ένοχος» για την καταστροφή που έχει συμβεί είναι ο Ανδρέας Γεωργίου. Αθώες οι δαπάνες για τα εξοπλιστικά και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της περιόδου Σημίτη, αθώες οι αθρόες προσλήψεις προσωπικού στο δημόσιο και η μεγάλη αύξηση των κρατικών δαπανών επί Καραμανλή και Παυλόπουλου, αθώες κι οι διαπραγματεύσεις  Βαρουφάκη και Τσακαλώτου. Ποιο Κυπριακό; Και την Άλωση της Κωνσταντινούπολης μπορούμε να φορτώσουμε στον Ανδρέα Γεωργίου. Ε μα πια!



Επτά χρόνια μετά συζητάμε ακόμα για το ύψος του ελλείμματος του 2009, επειδή ένα τμήμα του πολιτικού συστήματος επέλεξε αυτό το πεδίο για να συγκαλύψει την τεράστια ζημιά που προκάλεσε στα δημοσιονομικά της χώρας, ικανοποιώντας την ίδια στιγμή και ένα διόλου ευκαταφρόνητο συνωμοσιολογικό κοινό που υπάρχει στην χώρα μας.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: