Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Μπράβο ρε Γιάνη, σου βγάζω το καπέλο...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν έπεσε με αλεξίπτωτο στην Ελλάδα στις 25 Ιανουαρίου 2015.
Αποτέλεσε προηγουμένως το πλέον υπερπροβεβλημένο μιντιακό προϊόν της περιόδου της κρίσης απολαμβάνοντας άπλετο τηλεοπτικό χρόνο σε όλα τα εγχώρια "βοθροκάναλα της διαπλοκής που στήριζαν το μνημόνιο και πολεμούσαν το ΣΥΡΙΖΑ" (ΧΑΧΑ).
Ένας άσχετος που παίζει τον πρωθυπουργό γοητευμένος από τις ανοησίες του τον έκανε υπουργό οικονομικών, έγινε διάσημος ανά την υφήλιο με τις επί εξάμηνο καφρίλες του, διέλυσε μια οικονομία σε ανάρρωση και τώρα πίνει εις υγείαν των κορόιδων κονομώντας 60.000 δολάρια κολαριστά για κάθε διάλεξη όπου αναλύει πως κατέστρεψε τη χώρα, κατατεθειμένα σε τράπεζες του εξωτερικού διότι τα capital controls της υπερηφάνειας και της αξιοπρέπειας δεν είναι για αυτόν, αλλά για το κορόιδα που τον θαύμαζαν διότι πίστεψαν ότι ο γάιδαρος πετάει.
Σήμερα δε μας τρολάρει όλους ζητώντας λεβέντικα ειδικό δικαστήριο εις βάρος του γνωρίζοντας ότι μόλις προκηρυχθούν οι επόμενες εκλογές επέρχεται παραγραφή.
Μπράβο ρε Γιάνη, σου βγάζω το καπέλο. Εξασφάλισες και τα τρισέγγονα σου εκμεταλλευόμενος το απροσμέτρητο μέγεθος της ανθρώπινης ευήθειας.
facebook.com/panagiotis.kostoulas

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: