Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Αδωνις: Οι ποινικές ευθύνες Τζίβα - Χριστοφορίδη δεν παραγράφονται

Να ανοίξουν τα τηλεφωνικά αρχεία για να δούμε αν ο κ. Καμμένος μιλούσε ταυτόχρονα με τον Γιαννουσάκη και με Χριστοφορίδη και Τζίβα
«Αναμένω το άνοιγμα των τηλεφωνικών αρχείων των εμπλεκομένων προσώπων ώστε να αποδειχθεί εάν ο κ. Καμμένος, εκτός του κ. Γιαννουσάκη, μιλούσε ταυτόχρονα και με τον κ. Χριστοφορίδη και την κ. Τζίβα. Εάν αποδειχθεί ότι μιλούσε ταυτόχρονα με τους διενεργούντες την ανάκριση, τότε όλη η θεωρία ότι ανακατεύτηκε μόνο και μόνο για να ενθαρρύνει τον κ. Γιαννουσάκη να πει την αλήθεια καταρρέει.
Εάν η Δικαιοσύνη ολιγωρήσει, με τη συμπλήρωση ενός έτους, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2018, σβήνονται τα τηλεφωνικά αρχεία. Εχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα πράξει στο ακέραιο το αυτονόητο καθήκον της και να είστε βέβαιοι ότι αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος συνομιλούσε και με τους υπολοίπους, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει Εξεταστική».

Αυτά μεταξύ άλλων τονίζει σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στην «Ελευθερία του Τύπου» σχετικά με την υπόθεση Καμμένου-Γιαννουσάκη.
Παράλληλα και για την ίδια υπόθεση υπογράμμισε πως «αν για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσει το άνοιγμα των τηλεφώνων του κ. Χριστοφορίδη και της κυρίας Τζίβα και παρέλθει η χρονική προθεσμία μέσα στην οποία οι τηλεφωνικές εταιρείες κρατούν τα αρχεία, τότε μια βαριά σκιά θα μείνει πάνω στην ιστορία και για τον πραγματικό ρόλο του κ. Χριστοφορίδη και της κυρίας Τζίβα. Πάντως να ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι ακόμη και να παρέλθουν οι πειθαρχικές ευθύνες, οι ποινικές παραμένουν για 15 χρόνια».

Σε ό,τι αφορά στο μέτωπο της Παιδείας ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι ο κ. Γαβρόγλου είναι τόσο εκτεθειμένος, που δεν έχει πού να κρυφτεί. Τη μία μέρα δήλωνε στη Βουλή ότι «στρατό δεν πάνε μόνον οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι» και την άλλη μέρα αποκαλυπτόταν ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας.

«Η κλήρωση για τη σημαία είναι το «προοδευτικό» που έχει να επιδείξει η «πρώτη φορά Αριστερά»; Αυτές είναι οι μεγάλες τομές στην Παιδεία που είχε προαναγγείλει ο κ. Τσίπρας; Μέχρι πρότινος, τα παιδιά του Δημοτικού διέπονταν από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού και επιβραβεύονταν για τις επιδόσεις τους, κρατώντας τη σημαία. Τώρα, αυτό που διδάσκονται είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός. Ο τζόγος και η αναξιοκρατία είναι, άλλωστε, φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

Ο αντιπρόδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη λέγοντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ξεχάσει εκείνη τη «σκοτεινή περίοδο», που μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη έπαιξαν την Ελλάδα στα ζάρια, εμείς δεν θα τον αφήσουμε. Η σύσταση εξεταστικής επιτροπής θα γίνει από τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι και ο τελευταίος Ελληνας πολίτης να μάθει όλη την αλήθεια».
Τέλος αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη είπε ότι «ο κ. Πολάκης είναι το alter ego του κ. Τσίπρα. Εκτελεί εντολές από το Μαξίμου να υβρίζει και να λασπώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους«, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το πότε προβλέπει να γίνουν εκλογές είπε ότι «Ο κ. Τσίπρας δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την καρέκλα. Θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία όσο περισσότερο γίνεται. Η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλει εκλογές. Ομως, οι εκλογές πρέπει να γίνουν προκειμένου η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει. Η χώρα χρειάζεται μια νέα πολιτική, που θα φέρει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει σημάδια κόπωσης και ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους, με αφορμή την υπόθεση του κ. Καμμένου».

protothema.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: