Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ηχηρό χαστούκι στον Τσίπρα και την παρέα του η καταδίκη Βαξεβάνη



H καταδίκη με οκτώ μήνες φυλάκιση του Κώστα Βαξεβάνη για δυσφήμηση στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα δεν είναι μια απλή δικαστική απόφαση.
Δεν είναι απλά και μόνο η δικαστική επισφράγιση μιας καταφανούς απόπειρας σπίλωσης ενός ανθρώπου με ένα σαθρό και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα.
Είναι και μια μεγάλη ήττα του κυκλώματος που έχει στηθεί από την κυβέρνηση, σε συνεργασία με πληρωμένα «πιστόλια» της δημοσιογραφίας, προκειμένου να χτυπήσουν τους πολιτικούς αντιπάλους του Μαξίμου.
Είναι μια μεγάλη ήττα της παραδημοσιογραφικής αλητείας που πάντα υπήρχε στην Ελλάδα, όμως, στα χρόνια της πρώτης φοράς Αριστερά έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Είναι μια ήττα των νεόκοπων Γκαιμπελίσκων που έχει στήσει παντού το σύστημα Τσίπρα προκειμένου να χτυπάνε όπου μπορούν.
Είναι ο Κυριάκος; Χτυπάνε τον ίδιο ή τη γυναίκα του. Θέλουν τον Σαμαρά; Αμέσως τα πληρωμένα παπαγαλάκια κάνουν παιχνίδι.
Θέλουν να πλήξουν τον Στουρνάρα αλλά δεν βρίσκουν τίποτε εναντίον του; Χτυπάνε τη γυναίκα του και τα παιδιά του.
Τα πράγματα είναι απλά. Η χθεσινή απόφαση καταδίκης του γνωστού σε όλους Βαξεβάνη είναι ένα ηχηρό χαστούκι στον Τσίπρα και την παρέα του οι οποίοι επιστράτευσαν όλα τα μέσα προκειμένου να την γλιτώσει ο «δικός τους» δημοσιογράφος και να δώσουν ένα μάθημα στον διοικητή της ΤτΕ.
Έστειλαν μέχρι και τον… «τραχανοπλαγιά» της Κρήτης για να υπερασπιστεί τον υβριστή, ματαίως όπως αποδείχθηκε. Τρεις έντιμοι δικαστές, αλλά και ο εισαγγελέας κώφευσαν στις πιέσεις που δέχεται η Δικαιοσύνη από το σύστημα Μαξίμου στο οποίο κυρίαρχη θέση έλαβε πρόσφατα η πρώην επικεφαλής του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.
Είναι μια απόφαση που δείχνει ότι υπάρχουν δικαστές που μπορούν να αντιστέκονται στους υβριστές τους. Κάτι που αποδείχθηκε και χθες όταν ο Βαξεβάνης ακούγοντας την απόφαση είπε: «Η ισχύς εν τη ενώσει κύριε πρόεδρε» υπονοώντας ότι τον καταδίκασαν γιατί η Ένωση Δικαστών έχει βγάλει πύρινες ανακοινώσεις κατά της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων που επιτίθενται, παρεμβαίνουν και προσβάλλουν τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.
Όμως, ο Βαξεβάνης και η ομάδα του Μαξίμου υπέστησαν πανωλεθρία και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Και ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός τους ώστε με την ανακοίνωση της απόφασης, μέλος της παρέας του δημοσιογράφου πλησίασε τη Λίνα Στουρνάρα – Νικολοπούλου και της είπε με επιδεικτικό τρόπο: «Τώρα, μαύρο φίδι που σ’ έφαγε». Ξεκάθαρη απειλή που χρήζει ακόμη και μηνύσεως, όμως, όπως λένε και στην επαρχία «όποιος ανακατεύεται με τα σκ… α βρομίζει και ο ίδιος». Όμως, η απειλή αυτή δείχνει ότι οι Γκαιμπελίσκοι θα συνεχίσουν να προκαλούν, θα συνεχίσουν να χτυπάνε κάτω από τη μέση, ακόμη κι αν έχουν φάει στο κεφάλι 8 μήνες φυλάκιση. Και θα συνεχίσουν όσο έχουν πολιτικούς προστάτες που θέλουν «πολιτικές δολοφονίες» των αντιπάλων τους.
Δεν θα τους περάσει και ο εκνευρισμός τους δείχνει ότι πλησιάζει το τέλος τους. Πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα τους πει ξεκάθαρα: «Βρόμικα ανθρωπάκια, μαύρο φίδι που σας έφαγε».

antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: