Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Σύριζα ως η επιτομή του Χυδαίου στην πολιτική ζωή

Την Κυριακή το πρωί διοργανώσαμε μία ομιλία με την ΔΗΜΤΟ Ψυχικού στον Κινηματογράφο «Αβάνα» για την Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς. Εκεί με τον κ. Σάκη Μουμτζή μιλήσαμε διεξοδικά για τους μηχανισμούς πάνω στους οποίους οικοδομήθηκε μεταπολιτευτικά αυτή και του πώς πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.
Μιλήσαμε για την Οκτωβριανή «Επανάσταση» δηλ για το πώς εν όπλοις ανετράπη η νόμιμη Κυβέρνηση του Σοσιαλδημοκράτη Κερένσκυ, για το τί έγινε κατά την Κατοχή με την προσπάθεια της Αριστεράς να αρπάξει την εξουσία με την βία από τότε και την εκτέλεση του Κεντρώου Ψαρού, Τί ρόλο έπαιξε ο Άρης Βελουχιώτης που αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα σύμφωνα με την Συμφωνία της Βάρκιζας, τα γεγονότα του εμφυλίου, την Χούντα, τον ρόλο του Βασιλέως, του Ναυτικού, την αντίσταση στην Χούντα και από την Δεξιά και το Κέντρο και όχι μόνον από την Αριστερά όπως παρουσιάζεται κλπ
Το ακροατήριο ενθουσιάστηκε τόσο που όσοι πήραν τον λόγο ζήτησαν να γίνει και άλλου η ίδια εκδήλωση και με χαρά έμαθα ότι χθες στην Θεσσαλονίκη έγινε μία παρεμφερής με Βορίδη, Κουμουτσάκο κλπ
Επιτέλους φαίνεται ότι η παράταξη ξυπνά από έναν παρατεταμένο ιδεολογικό λήθαργο κατά τον οποίο είχαμε παραιτηθεί από την μάχη των ιδεών.
Πολλοί μπορεί να απορείτε και να λέτε: «ρε Άδωνι τώρα καιγόμαστε Τί δουλειά έχουν όλα αυτά σήμερα; Πάμε όλοι μαζί να σωθούμε και αφήστε τα αυτά στους Ιστορικούς», όμως δυστυχώς εάν δεν δοθεί και κερδηθεί αυτή η μάχη ποτέ δεν θα αλλάξει η Ελλάδα. Όταν μιλάμε για την Ιδιωτική οικονομία και την επιχειρηματικότητα, τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, το τέλος του αβάτου των Εξαρχείων, την σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας, των έλεγχο τώρα συνόρων κλπ όλα αυτά στην ουσία τους είναι μάχη κατά της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς που εμπόδιζε και εμποδίζει την ελληνική κοινωνία να πράξει εδώ και δεκαετίες τα αυτονόητα.
Ήμουν βέβαιος ότι αυτή μας η εκδήλωση και η απόφαση να μιλήσουμε επιτέλους για θέματα ταμπού, θα συναντούσε σφοδρή αντίσταση από τον Σύριζα (ο Σύριζα είναι η Αριστερά και δεν υπάρχει πουθενά κάποια καλύτερη, όπως το νέο παραμύθι των Αριστερών διαδίδει τώρα) και ήμουν έτοιμος για αυτή την μάχη.
Αντί όμως για ιδεολογικά επιχειρήματα ο Σύριζα, ευρισκόμενους προφανώς σε θέση πλήρους ιδεολογικής αδυναμίας προχώρησε σε αυτό που ξέρει καλύτερα, στο καθαρό ψέμα και στην καθαρή συκοφαντία.
Χθες ήταν η ΕΦΣΥΝ που στο πρωτοσέλιδο της με παρουσίασε να λέω ότι «Μόνον ο Βασιλιάς έκανε αντίσταση στη Χούντα», ψέμα που με την αντίδραση του Μουμτζή αλλά και αρκετών φίλων αλλά ευτυχώς λόγω του βίντεο που υπήρχε απεδείχθη περιτράνως και πιστοποιήθηκε και από τα ellinika hoaxes στην σελίδα τους. Καθαρό, ανερυθρίαστο, απόλυτο, ψυχρό ψέμα! Είχα πει τα ακριβώς αντίθετα και τα αντίθετα έγραψαν.
Σήμερα όμως ανέλαβε δράση η Αυγή, η επίσημη εφημερίδα του Σύριζα. Προσέχτε η εφημερίδα που χρηματοδοτείται και εκδίδεται από το κόμμα. Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο γράφει ότι εγώ ισχυρίστηκα πώς «Το Κέντρο δεν έχει θέση στη ΝΔ», απόλυτο ψέμα! Όχι μόνον δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά αντιθέτως στην ομιλία μου, το βίντεο της οποίας υπάρχει όπως ξέρετε, έπλεξα το εγκώμιον του Κέντρου ως του βασικού ιδεολογικού χώρου που ιστορικά πολέμησε τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου ακόμη, του Γέρου της Δημοκρατίας, του Πλαστήρα κλπ τον σωτήριο ρόλο της συμμαχίας Κέντρου/Δεξιάς στον Εμφύλιο και έφθασα μέχρι και την καθοριστική Συμβολή του Πασόκ του Ευαγγέλου Βενιζέλου στην επιτυχία της Κυβερνήσεως Σαμαρά.
Το ερώτημα είναι πώς αντιμετωπίζει κάποιος το καθαρό ψέμα; Το ψυχρό! Εκείνο που δεν έχει καν ένα ψήγμα αληθείας;
Μέχρι τις Εκλογές έχουμε πολλά να δούμε ακόμη και όσοι νομίζουν ότι απλώς θα κάτσουν να χάσουν σεβόμενοι τους κανόνες της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας πλανώνται πλάνην οικτράν! Θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο όσο ανήθικο και να είναι για να την κρατήσουν διότι μέσα τους ξέρουν ότι μετά απ´όσα έκαναν δεν θα την ξαναδούν ποτέ. Εγώ είμαι έτοιμος για αυτή τη μάχη, εσείς;






Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: