Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων θα προσφύγει ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ μετά τα επεισόδια

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων θα προσφύγει ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ μετά τα επεισόδια
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων προανήγγειλε ότι θα προσφύγει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης, με αφορμή τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως θα το κάνει αυτό για να για να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
«Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης και πρόσθεσε πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου.
Επεσήμανε πως το Ελληνικό Πανεπιστήμιο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν ανήκει σε πολιτικές παρατάξεις ή κουκουλοφόρους.
Χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτήριο από πλαϊνή είσοδο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον θυρωρό και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο στο κτήριο της Διοίκησης.
Εκεί, πέταξαν μπογιές στα γραφεία, ενώ χρησιμοποιώντας λοστούς και σφυριά προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε τζάμια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Υπενθυμίζεται ότι πανομοιότυπο περιστατικό στον χώρο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκτυλίχθηκε και την περασμένη Πέμπτη.

Πηγή: skai.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: