Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ιδού ποιοι έριξαν τον Σαμαρά


Ίσως δεν θα έπρεπε να του δώσουμε σημασία. Να μην ασχοληθούμε ούτε μ’ αυτόν ούτε με κανέναν άλλον του ιδίου φυράματος. Όμως, η περίπτωσή του είναι χαρακτηριστική της πολιτικής απάτης που ζήσαμε πριν από το 2015.

Μπορεί ο Νίκος Βούτσης να παραδέχθηκε ότι η τρόικα έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει το καλύτερο παιδί των δανειστών, αλλά δεν είναι μόνον έτσι. Βάλαμε το χεράκι μας κι όλοι εμείς που τους δώσαμε 35% και πλέον.

Ο λόγος για τον «επαναστάτη» πρώην υπουργό Θοδωρή Δρίτσα, σύζυγο της κυρίας «λιάζονται οι μετανάστες» Χριστοδουλοπούλου. Ο εν λόγω κύριος, όπως θα θυμάστε, είχε φτιάξει και μια δημοτική παράταξη στον Πειραιά το «Λιμάνι της αγωνίας» προκειμένου να σώσει το λιμάνι από τους κακούς. Μεταπήδησε στην κεντρική πολιτική σκηνή, έγινε και υπουργός αλλά ήταν πάντα ο πούρος αριστερός που δεν σήκωνε μύγα στο αριστερό σπαθί του.

Τι δήλωσε λοιπόν ο εν λόγω κύριος και μάλιστα από το βήμα της Βουλής, από εκεί που κατακεραύνωνε τους κακούς καπιταλιστές, μνημονιακούς, δεξιούς, Ευρωπαϊστές;

Είπε, λοιπόν, ο κ. Δρίτσας: «Για να γινόταν μονομερής διαγραφή του χρέους θα έπρεπε να υπάρξουν Σοβιέτ δεν γίνεται έτσι επειδή το θέλει απλά μια κυβέρνηση. Πιο εύκολο ήταν το 2015 να ανατρέψεις τον παγκόσμιο καπιταλισμό, παρά να ανοίξεις τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους ή πολύ περισσότερο για μονομερή διαγραφή του».

Καταλάβατε κύριοι τι σημαίνει πολιτική απατεωνιά; Από κάτι τέτοιους πολιτικούς έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά, με κάτι τέτοιους κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό, κάτι τέτοιοι έφεραν σε δεινή θέση τη χώρα και πληρώσαμε με απίστευτες θυσίες την πολιτική τους.

Ο Δρίτσας δεν είναι μόνος του. Είναι πολλοί περισσότεροι κι όχι μόνο αυτοί που «αναβαπτίστηκαν» στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015. Είναι και όλοι αυτοί που το παίζουν ακόμη προοδευτικοί, αριστεροί, δικαιωματιστές της τζάμπα μαγκιάς. Τουλάχιστον ο Λαφαζάνης, ο Χουντής, η Ζωή και κάποιοι άλλοι είχαν τα κότσια κι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν τη λογική τους, δε συμφωνούν παρά λίγοι με την πολιτική τους, αλλά όταν είδαν ότι δεν υπηρετείται το θολό όραμά τους, πήδηξαν από το καράβι και δεν έμειναν να έχουν υπουργικά γραφεία.

Ο Δρίτσας, η κυρά Τασία, ο Τσακαλώτος που χτύπαγε το σφυράκι του καπιταλισμού στηWallStreet, ο βολεμένος Βούτσης, ο Σταθάκης, ο Κατρούγκαλος και όλοι εκείνοι που δούλεψαν τον ελληνικό λαό όταν ήταν στις πλατείες και τώρα συνεχίζουν να νέμονται την εξουσία.

Τότε που όλοι λέγαμε ότι το χρέος δεν κουρεύεται, το χρέος δεν εξαφανίζεται, η μονομερής διαγραφή είναι ουτοπία, αυτοί έστηναν επιτροπές για το χρέος με κάτι απίθανους τύπους και πρόεδρο τη Ζωή. Θυμάστε τις εκδηλώσεις που θα ήταν το ξεκίνημα για να σωθεί η Ελλάδα από το χρέος; Ο Τσίπρας, ο Δρίτσας και η παρέα τους τα έκαναν όλα αυτά κι ας ήξεραν ότι δεν γίνονται αυτά παρά μόνο σε Σοβιετίες.

Είναι το παράδειγμα που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ότι οι αριστεροί είναι σε όλο τον κόσμο απατεώνες με περικεφαλαία.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: