Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Δ. Αβραμόπουλος: Καταθέτω αίτημα στον Α.Π. να ανακαλέσει την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα

Δ. Αβραμόπουλος: Καταθέτω αίτημα στον Α.Π. να ανακαλέσει την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα
Για «άθλια υπόθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας» και υπονομεύει τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την αξιοπρέπεια πολιτικών προσώπων, έκανε λόγο ο ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σχετικά με το θέμα της Novartis.
Ο ευρωπαίος επίτροπος ενημέρωσε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον των «ψευδομαρτύρων», ενώ θα καταθέσει αίτημα στον Άρειο Πάγο να ανακαλέσει την άμεσα την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα.
«Εδώ και πολλές δεκαετίες προσφέρω υπηρεσίες στην πατρίδα με ήθος, διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, με σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα» επισήμανε ο κ. Αβραμόπουλος, εκφράζοντας την αγανάκτηση και τη λύπη του που «με τόσο σημαντικά ζητήματα ο δημόσιος διάλογος μονοπωλείται από μια υπόθεση με όλα τα χαρακτηριστικά της σκευωρίας».
Ο ίδιος τόνισε ότι η υπόθεση αυτή «δεν με αγγίζει, δεν με αφορά και την αντιμετωπίζω ως συκοφαντία και υποκινούμενη ψευδορκία με συμμετοχή θλιβερών ψευδομαρτύρων με κουκούλα», προσθέτοντας ότι η εγκληματική δράση των μαρτύρων θα φανεί ότι διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα «όπως οφείλει να κάνει μια δημοκρατική χώρα».
«Κανένας κουκουλοφόρος, ψευδομάρτυρας, σκευωρία δεν πρόκειται να ρίξουν ούτε υπόνοια σκιά στο πρόσωπό μου», συνέχισε ο κ. Αβραμόπουλος, σημειώνοντας ότι τα «απίστευτα ψέματα» που αναφέρονται στη δικογραφία της υπόθεσης «δεν φέρουν το χαρακτήρα της μαρτυρικής κατάθεσης, αλλά αποκλειστικό, προφανές και αδιαμφισβήτητο στόχο τη συκοφαντία και την υπονόμευση της πολιτικής μου προσωπικότητας».
Ως εκ τούτου, ενημέρωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά των «ψευδομαρτύρων» και καταθέτει αίτημα στον Άρειο Πάγο να ανακαλέσει άμεσα την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, ώστε να προστατευθεί το κύρος της Δικαιοσύνης και της συνταγματικής τάξεως από κύκλους που λειτουργούν υπονομευτικά.
Επιπλέον τόνισε ότι «αν δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα θα φέρω το ζήτημα στο σύνολο των θεσμών για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου στην Ελλάδα».



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: