Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Α. Λοβέρδος: Θα τους βγάλω τις κουκούλες

Α. Λοβέρδος: Θα τους βγάλω τις κουκούλες
Την ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων δηλώνει πως γνωρίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ «δεσμεύεται» να τους βγάλει τις κουκούλες σημειώνοντας ότι όταν αποκαλυφθούν αυτοί, θα αποκαλυφθούν και οι πραγματικοί αυτουργοί της σκευωρίας.
Σε συνέντευξή του στον «Φιλελεύθερο», ο πρώην υπουργός σημειώνει πως «αυτοί οι άνθρωποι, που φαντάστηκαν ότι, επειδή θα φορέσουν μια κουκούλα, μπορούν να ρίξουν σκιές και λάσπη στην πολιτική διαδρομή μου, διέπραξαν τεράστιο λάθος». 
Παράλληλα, χαρακτηρίζει την υπόθεση Novartis βαθιά συμμορίτικο κατασκεύασμα. «Οι Έλληνες πολίτες κατάλαβαν πολύ εύκολα την προχειρότητα, αλλά, κυρίως, τη σκοπιμότητα αυτής της υπόθεσης. Οι συνθήκες στις οποίες εκτυλίχθηκε αυτό το τερατούργημα μαρτυρούν τον πραγματικό στόχο, που δεν είναι άλλος από ένα απεγνωσμένο εγχείρημα μιας κυβέρνησης που καταρρέει να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της και να μετατοπίσει το κέντρο βάρους της αμείλικτης για εκείνη επικαιρότητας». 
Όσον αφορά την προστασία των μαρτύρων, ο κ. Λοβέρδος σημειώνει ότι σε ένα κράτος δικαίου είναι αδιανόητο να αποδοθούν ευθύνες με μοναδικό έρεισμα τις καταθέσεις κάποιων κουκουλοφόρων-ψευδομαρτύρων.
«Στην προκειμένη περίπτωση, σας ενημερώνω πως οι μάρτυρες δεν θα παραμείνουν για πολύ καιρό ανώνυμοι. Είναι άλλωστε ήδη γνωστοί. Μαθεύτηκαν. Τους προδίδουν οι διαρροές, αλλά και τα ίδια τους τα λεγόμενα. Αυτοί οι άνθρωποι, που φαντάστηκαν ότι, επειδή θα φορέσουν μια κουκούλα, μπορούν να ρίξουν σκιές και λάσπη στην πολιτική διαδρομή μου, διέπραξαν τεράστιο λάθος. Αυτή την κουκούλα, πίσω από την οποία κρύφτηκαν για να συκοφαντήσουν, εγώ θα τους τη βγάλω. Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι μετά οι ίδιοι και οι ίδιες θα αποκαλύψουν και τους κατασκευαστές αυτής της σκευωρίας», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Φιλελεύθερο της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου.







Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: