Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Δ. Καμμένος: Α. Τσίπρας και Π. Καμμένος έχουν συννενοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν λυθεί το Σκοπιανό

Δ. Καμμένος: Α. Τσίπρας και Π. Καμμένος έχουν συννενοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν λυθεί το Σκοπιανό
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να ρίξουν την κυβέρνηση πριν έλθει προς κύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο η συμφωνία με τα Σκόπια, υποστήριξε μέσω του ΣΚΑΪ ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.
Όπως είπε, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ διαβεβαίωσε στην κρίση συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι έχει συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό να κάνουν εκλογές όποτε τους συμφέρει.
«Θα κάνω το παν, θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη» φέρεται να είπε στους βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Καμμένου.
Επέμεινε μάλιστα πως στην ΚΟ είχε συμφωνηθεί να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά.
Την ίδια ώρα άγνωστο παραμένει αν ο Δ. Καμμένος θα αποφασίσει να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής. Ήδη, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης έχει διαμηνύσει στον κ. Καμμένο (στη χθεσινή διάσκεψη των προέδρων) ότι εάν δεν προχωρήσει σε κίνηση καλής θέλησης τότε η πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του.
Αυτό βέβαια ενέχει τον κίνδυνο ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ να προχωρήσει σε νέες οδυνηρές αποκαλύψεις καθώς θα έχει στη διάθεσή του 60 λεπτά από το βήμα της Βουλής.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: