Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Το "στοίχημα" της... εθνικής συμφοράς και οι... αμίλητοι πρίγκιπες!



Ο σημερινός εσμός πολιτικών μπαχαλάκηδων και κακοποιών που κυβερνά τη χώρα, αποδεικνύει καθημερινά πόσο μοιραίο λάθος μπορεί να είναι το λάθος για τους ψηφοφόρους που σε ψεύτες και απατεώνες. Ταυτόχρονα, αποδεικνύεται ότι οι μεταλλάξεις του ανθρώπινου DNA μπορεί να οδηγήσουν σε... σφάλματα της ανθρώπινης φύσης και την Ιστορία σε μελανές σελίδες αναξιοπρέπειας, εθνικού ευνουχισμού και πρωτοφανούς ξεφτίλας.
Οι σημερινοί κυβερνώντες, υπό την ανοχή του ανώτατου πολιτειακού παράγοντα της χώρας ήρθαν να... επισημοποιήσουν την πολιτική αγυρτεία, τη θεσμική αλητεία και την ξετσιπωσιά. Ο... τιμητικός τίτλος του ανθέλληνα που τους αποδίδουν κάποιοι, μάλλον πρέπει να αναθεωρηθεί. Μισούν οτιδήποτε παραπέμπει σε κρατική οντότητα μιας συντεταγμένης πολιτείας. Και είναι απορίας άξιο το πώς τους αβαντάρουν άνθρωποι που ήταν ταγμένοι στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Πραγματικά μιλάμε για εθνικά σκύβαλα. Ο τρόπος με τον οποίο έκλεισαν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, παραπέμπει σε πολιτικά τέρατα που όμοια τους δεν έχουν ξαναπεράσει από αυτή τη χώρα...
Οι σημερινοί κυβερνώντες δημιουργούν συνθήκες εθνικής ξεφτίλας γιατί πολύ απλά μισούν το Έθνος, ενώ έβαλαν στο πετσί τους την αστική δημοκρατία που τους εξασφαλίζει όλα τα υλικά οφέλη. Κάποτε ήταν απέναντι στην αστική δημοκρατία, μιλούσαν κατά της χώρας και αγωνίζονταν για τη "μητέρα Σοβιετική Ένωση". Η πορεία των πραγμάτων όμως αποκατέστησε τις ισορροπίες και την κανονικότητα. Η φτώχεια, η ανέχεια και η διαφθορά γκρέμισαν το δημιούργημα, ενώπιον του οποίου έπαιρναν όρκους αιώνιας πίστης για τον κομμουνισμό και τον Ηγέτη. Κύριο χαρακτηριστικό αυτών καθεστώτων ήταν η περήφανη... αλητεία με την οποία προβαλλόταν ο Ηγέτης στον εξαθλιωμένο λαό του.
Η σημερινή συγκυβέρνηση αποτελεί μια παράξενη... χημική ένωση. Πρώτη φορά τόσοι πολλοί απατεώνες, ψεύτες, ανίκανοι, τεμπέληδες και άχρηστοι ανέλαβαν στην πιο κρίσιμη στιγμή τις τύχες ενός λαού και ενός έθνους 17 εκατομμυρίων ψυχών. Οι θιασώτες του κόκκινου φασισμού, τολμούν σήμερα να κουνάνε το δάκτυλο σε όσους έχουν την... ατυχία να είναι νοικοκύρηδες με αρχές και αξίες. Αρωγοί τους τα λαϊκοδεξιά καρκινώματα που ως κοινοί τυχοδιώκτες προσπάθησαν να επωφεληθούν μέσα στην αναμπουμπούλα για να αρπάξουν ό,τι μπορούν να αρπάξουν από τα οφέλη της εξουσίας, επιδεικνύοντας τη μέγιστη αλητεία. Αυτά τα πολιτικά απορρίμματα συνθέτουν τις νέες οκτάβες στο... πεντάγραμμο της πολιτικής αλητείας. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Δεν ορρωδούν προ ουδενός.
Η καρέκλα είναι προφανώς ό,τι πιο πολύτιμο γι αυτούς τους τύπους που κυβερνούν σήμερα. Γιατί ξέρουν ότι σε μια κανονική χώρα δεν θα μπορούσαν να είναι ούτε καν... κλητήρες! Με τη χοντρή πέτσα που έχουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Προσβάλλουν μια ολόκληρη χώρα με τις αποφάσεις τους και με την αισθητική τους. Βιάζουν καθημερινά την κοινή λογική και με περισσό θράσος προσπαθούν να επιβάλλουν ως κανονικότητα την... ανωμαλία. Προσβάλλουν επίσης και 2.126.327 ψηφοφόρους που τους επέλεξαν και τους εξέλεξαν στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. Είναι οι γνωστοί... εξαπατημένοι και στις επόμενες εκλογές θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πόσοι θα τους ξαναψηφίσουν. Γιατί τώρα, όσοι τους ψηφίσουν, δεν θα είναι εξαπατημένοι, αλλά συνένοχοι σε ένα καθεστώς αλητείας και αγυρτείας.
Μια παρέα τυχοδιωκτών υπό την ανοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας αλωνίζει, διαλύει, χλευάζει, καταστρέφει. Η ευθύνη αυτών που έκαναν τη... λάθος κίνηση πίσω από το παραβάν, προφανώς και είναι τεράστια. Τεράστιο όμως είναι και το βάρος όλων αυτών των θεσμικών παραγόντων που παρακολουθούν από την... καρέκλα τους τα ψέματα τους και τα εγκλήματα τους. Μας πήγαν σε ένα τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο και τώρα πανηγυρίζουν που βγαίνουμε από τα... μνημόνια. Βγαίνουμε με κόστος που ανέρχεται σε 400 δισ. ευρώ σε βάθος 40ετίας. Και μέσα σε όλα αυτά έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες εθνικού ακρωτηριασμού και περιπετειών με ανυπολόγιστες συνέπειες. Να επισημάνουμε απλά για τις ανάγκες της αλήθειας ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλο "κασέρι" από τους... κουτόφραγκους.
Οι σημερινοί απίστευτοι τυχοδιώκτες υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας και φεύγοντας θα κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν προκειμένου να καταστούμε οικονομικά εξαθλιωμένοι, κοινωνικά ισοπεδωμένοι, θεσμικά κονιορτοποιημένοι και εθνικά ξεφτιλισμένοι. Αυτή θα είναι η κληρονομιά τους σ΄ εμάς και τις επόμενες 3-4 γενιές. Μπράβο τους που τα καταφέρανε. Μπράβο και σε αυτούς πους τους αβαντάρουν για να εξιλεωθούν για τα λάθη τους που οδήγησαν προ αρκετών ετών στη χρεοκοπία της χώρας. Μπράβο σε όλους αυτούς που έχουν καταπιεί τη γλώσσα, ενώ θα έπρεπε με τη γλώσσα τους να τσακίζουν κόκαλα. Η εποχή της σιωπής έχει περάσει. Και όποιος σιωπά είναι πλέον συνένοχος!
Οι ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της χώρας δεν είναι πλέον στους Τσίπρα-Καμμένο. Είναι στους 2.126.327 ψηφοφόρους τους που με μια λάθος κίνηση πίσω από το παραβάν έχουν φέρει τη χώρα στα πρόθυρα εθνικής συμφοράς. Η ευθύνη ανήκει και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως και στους... πρίγκιπες που έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους (ή έχουν πιει το αμίλητο νερό...), ενώ θα έπρεπε να είναι λαλίστατοι. Φαίνεται ότι οι... καρέκλες και οι παχυλές αμοιβές που τους εξασφαλίζουμε εμείς τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, είναι το... αντιβιοτικό για να διατηρούν την αναισθησία τους σε υψηλά επίπεδα!  
ΛΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: