Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Το «τέλος» της ανίερης συμμαχίας Τσίπρα - Καμμένου και η εκ δεξιών «απειλή»

Μην αυταπατάστε. Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις να προμηνύουν το τέλος του πιο ανήθικου πολιτικού έρωτα στα χρονικά της μεταπολίτευσης, ωστόσο για καλό και για κακό κρατάτε μικρό καλάθι καθώς στην πολιτική ισχύει πάντα το αντίστροφο από αυτό που βλέπουμε.

Κρίνοντας από τη μέχρι τώρα πορεία των κυβερνητικών εταίρων όποιος πιστεύει ότι θα χωρίσουν τα τσανάκια τους τα δυο φιλαράκια είναι επιεικώς πολιτικά μικρόνους.

Απλώς η ανίερη συμμαχία θα συνεχιστεί από διαφορετικά μετερίζια.

Άλλωστε, ο εχθρός τους είναι κοινός και λέγεται Νέα Δημοκρατία, συνεπώς θα κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να την υπονομεύσουν με στόχο να διεμβολίσουν την πολιτική της κυριαρχία.

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε όλες οι προβοκάτσιες κατά της Πειραιώς απέτυχαν, με αποκορύφωμα την αδυναμία τους να διασπάσουν την παράταξη με αιχμή του δόρατος το Σκοπιανό. Αντί να διαλύσουν τη ΝΔ, διαλύθηκαν οι ίδιοι.

Και προσπαθούν τώρα με πολιτικούς τακτικισμούς νηπίων, να ανασυνταχθούν από την συντριβή που τους προκάλεσε το ΌΧΙ του Μητσοτάκη για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Έντρομος ο Καμμένος από το κράξιμο του λαού για τον εθνομηδενισμό του, έσπευσε στις γνωστές ψεκασμένες θεωρίες περί χρηματισμού βουλευτών για κατάλυση του πολιτεύματος, ότι η ΝΔ ενορχηστρώνει τους προπηλακισμούς κατά βουλευτών του, ότι θα απαιτήσει την κύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας με 180 ψήφους και άλλα τινά.

Είχε προηγηθεί, ωστόσο, το «άδειασμα» του Τζανακόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα κύρωσης της συμφωνίας με 180 ψήφους και σε περίπτωση που καταψηφίσει ο Καμμένος η κυβέρνηση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Κι εδώ είναι το ζουμί αγαπητοί αναγνώστες.

Διότι τότε θα παιχτεί η νέα πολιτική άπατη που ετοιμάζουν τα συνεταιράκια.


Ο Καμμένος θα φορέσει την περικεφαλαία του πατριώτη, δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα κάνει ηρωική έξοδο προς αναζήτηση σανοφάγων μπας και τον ξαναψηφίσουν.

Η κυβέρνηση ασφαλώς δεν θα πέσει, καθώς υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι... Μακεδονοφάγοι για να την στηρίξουν.

Άραγε, είναι τόσο κουτός ο κόσμος για να καταναλώσει τον φρέσκο σανό που ετοιμάζονται να του σερβίρουν;

Με την κατάλληλη βοήθεια από τα πληρωμένα δημοσιογραφικά πιστόλια και τα αριστεροδεξιά δεκανίκια μπορεί να γίνει. Άλλωστε, δεν θα είναι κάτι το πρωτοφανές καθώς το έχει επαναλάβει.

Ο μεν Τσίπρας θα διατρανώνει την έξοδο από τα μνημόνια μοιράζοντας ελεημοσύνη από το ματωμένο μαξιλαράκι και τη νέα σοσιαλδημοκρατία που έρχεται, ο δε Καμμένος θα έχει ντυθεί Μακεδονομάχος ψεκάζοντας άπαντες με θεωρίες συνωμοσίας, με τους προπαγανδιστές κονδυλοφόρους να μας βομβαρδίζουν καθημερινά για το... αχτύπητο δίδυμο.

Θα πείτε, εντάξει, ο Τσίπρας έχει πιθανότητες να διασωθεί. Το κλίμα θα πολωθεί ενόψει εκλογών, θα διχαστούμε εκ νέου σε αριστερούς και δεξιούς, η Φώφη δεν τραβάει, άρα οι αριστερούληδες θα ψηφίσουν μαζικά τον λαοπρόβλητο. Ο Καμμένος πως είναι δυνατόν να εξαπατήσει τους δεξιούς ψηφοφόρους και να τον ξαναψηφίσουν τη στιγμή που η ΝΔ έχει αποσαφηνίσει τη θέση της για το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Αυτή τη βρώμικη δουλειά έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας τα αριστεροδεξιά δεκανίκια, που λέγαμε.

Παρατηρήστε από που εκτοξεύονται οι ανορθόδοξες βολές κατά του Μητσοτάκη μετά από την πρόταση μομφής και την άρνησή του να ψηφίσει τη συμφωνία και θα αντιληφθείτε άμεσα το στήσιμο της προβοκάτσιας εναντίον της παράταξης.

Δείτε επίσης τις δηλώσεις διάφορων... γνησιοδεξιών για συσπείρωση των δεξιών κομματίδιων και θα καταλάβετε πως σκοπεύουν να στερήσουν την αυτοδυναμία από τη ΝΔ.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο δεξιός εσμός που ετοιμάζεται, μπορεί να ενισχυθεί και με την παρουσία του Καμμένου αν δει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ανάκαμψης των ποσοστών των ΑΝΕΛ.

Στην εξίσωση, βάλτε και το αναμάσημα των γνωστών σκευωριών (Novartis, υποτιθέμενες σχέσεις με υπόδικους επιχειρηματίες κλπ.) κατά της ΝΔ που ετοιμάζεται να σερβίρει το Μαξίμου.

Κάπως έτσι ευελπιστούν οι συνεταίροι της μειοδοσίας να διασώσουν τον πολιτικό έρωτά τους και να ανασχέσουν τη νικηφόρα πορεία της ΝΔ.

Πιστεύουμε ότι και αυτή η σκευωρία κατά της παράταξης θα καταρρεύσει. Ο Μητσοτάκης έχει ήδη βάλει το απαιτούμενο πατριωτικό ανάχωμα για να τους σταματήσει.

Για παν ενδεχόμενο, όμως, οι ευκολόπιστοι δεξιοί καλό είναι να κλείσουν τα αυτιά στις.... Σειρήνες των ολετήρων. Δεν το έκαναν το 15’ με τα γνωστά αποτελέσματα. Οφείλουν να το κάνουν τώρα!

Θα επανέλθουμε...

antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: