Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι στον Κατσίκη: Εσύ έδωσες την Μακεδονία-Ο Μίχαλος στηρίζει τον Τσίπρα αλλά υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη

"Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο αποσταθεροποίησης, υπάρχει μια συμφωνία με τα Σκόπια, την οποία βουλευτές των ΑΝΕΛ όπως ο κ. Κατσίκης την έχουν χαρακτηρίσει εθνικό έγκλημα, και με ξεπερνάει ως βουλευτή το γεγονός ότι ένας βουλευτής μπορεί να λέει ταυτόχρονα ότι μια κυβέρνηση διαπράττει εθνικό έγκλημα και ταυτόχρονα στηρίζει την κυβέρνηση" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή "Ξυπναμε Μαζί" στο Epsilon.

"Όταν εγώ βρέθηκα σε παρόμοιο δίλημμα ηθικό μέσα μου, προτίμησα να πάω ενάντια στο κόμμα μου, παρά ενάντια στην πατρίδα μου, πείτε του κ. Κατσίκη. Άρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην πολιτική" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Κατσίκη.

"Άκουσα με έκπληξη τον κ. Γεωργιάδη να καταγγέλλει τη δική μου τακτική απέναντι στο κοινοβούλιο και τη θέση μου στην πρόταση δυσπιστίας. Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη, ουδέποτε θα μπορούσαμε να γίνουμε οι εντεταλμένοι εφιάλτες της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήρθε κάποια συμφωνία που ψηφίσαμε εμείς για το ονοματολογικό στη Βουλή κ. Γεωργιάδη; Όχι. Αν ποτέ έρθει θα την αποτρέψουμε όταν έρθει για κύρωση στη Βουλή. Να μη με συγκρίνετε με άλλους λέγοντας ότι εγώ φάσκω και αντιφάσκω" είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

"Ακούσαμε τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό να λέει οι Έλληνες, οι Μακεδόνες και οι Ευρωπαίοι και ο Τσίπρας να χαμογελάει δίπλα. Αυτή η σκηνή, που κάθε Έλληνας πατριώτης βλέπει και πονάει η καρδιά του κ. Κατσίκη δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν εσύ ο Κατσίκης είχες κάνει το πατριωτικό σου καθήκον. Εσύ, ο Καμμένος, ο Κατσίκης, η Κουντουρά και οι υπόλοιπο δώσατε με την ψήφο σας το στυλό στον Τσίπρα να πάει στις Πρέσπες να υπογράψει. Μην έχεις το θράσος να βγαίνεις στην τηλεόραση σε εμένα. Εσύ υπέγραψες στις Πρέσπες, ο Κατσίκης! Με την ψήφο σου! Έχεις και το θράσος να βγαίνεις και να μου απαντάς όταν για μια καρέκλα και μια βουλευτική αποζημίωση ξεπούλησαν τα πάντα" ανταπάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

"Ψεύδεται ασύστολα ο κ. Γεωργιάδης γιατί ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών ακόμα και αν είχε περάσει η πρόταση δυσπιστίας δεν θα είχαν απολέσει την ιδιότητά τους" ανέφερε ο κ. Κατσίκης.

"Τι λέτε; Θα έπεφτε η κυβέρνηση λίγες ώρες μετά, εκείνη την ώρα! Ψεύδεστε! Εσύ έδωσες την Μακεδονία, ο Κατσίκης! Προσωπικά εσύ και η Κουντουρά και ο Ζουράρις!" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.Μίχαλος στηρίζει τον Τσίπρα αλλά υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη

"Ο κ. Μίχαλος στηρίζει τον Τσίπρα και υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή "Ξυπναμε Μαζί" στο Epsilon, αναφορικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου από το κόμμα.

"Η συμμετοχή σε ένα κόμμα δεν γίνεται με το ζόρι, δεν είναι υποχρεωτική, γίνεται επί εθελοντικής βάσεως. Δηλαδή συμφωνείς με αυτά που λέει ένα κόμμα; Υποστηρίζεις αυτά που λέει ένα κόμμα; Είσαι σε αυτό το κόμμα. Δεν σύμφωνείς μονίμως με αυτά που λέει ένα κόμμα; Είσαι πάντα στα ακριβώς αντίθετα; Τότε δεν μπορείς να είσαι σε αυτό το κόμμα. Δεν λέω να έχεις μία δύο διαφωνίες, όταν είσαι πάντα αντίθετος σε όλα τα ζητήματα, η προσωπική σου γραμμή είναι ενάντια στο κόμμα, όπου υποτίθεται ανήκεις, τότε προφανώς υπάρχει πρόβλημα" ανέφερε.

"Λέει η ΝΔ θέλω εκλογές, λέει ο κ. Μίχαλος όχι, μια χαρά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει τη θητεία του. Σας το λέω και ως μέλος του ΕΒΕΑ, ψηφίζω ως επιχειρηματίας μικρομεσαίος, ποιος είπε στον κ. Μίχαλο ότι εκπροσωπεί τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες των Αθηνών, ότι δεν θέλουμε εκλογές;" συμπλήρωσε.

"Ο κ. Μίχαλος μπορεί να έχει τους δικούς του λόγους, σεβαστούς, καμία αντίρρηση να θέλει να στηρίξει τον κ. Τσίπρα, να τον στηρίξει με γειά του με χαρά του. Να τον στηρίξει όμως τον κ. Τσίπρα και να υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη πάει πάρα πολύ. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, έχω πολλούς φίλους που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορείς όμως να στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ και να λες ότι είσαι ΝΔ. Και τα δύο δεν γίνονται. Ο κ. Μίχαλος επί μακρό χρονικό διάστημα, εγώ είχα εισηγηθεί να έχουμε δική μας υποψηφιότητα στον ΕΒΕΑ αλλά δεν πέρασε αυτή η άποψη τότε, όμως ο κ. Μίχαλος αποφάσισε να στηρίξει Τσίπρα αλλά να μην υποκρίνεται τον νεοδημοκράτη" είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: