Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ετοιμάζεται λάσπη: Επιχείρηση με κωδικό «εξοντώστε τον Μητσοτάκη»

Εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε το πρόσφατο non paper του Μεγάρου Μαξίμου, όπου, μεταξύ άλλων, έκανε μια αναφορά στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να γλυτώσει από τις δικαστικές εκκρεμότητες. «Επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη, απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας», ανέφερε η «ανακοίνωση» του Μεγάρου Μαξίμου και πρόσθετε: «Η έξοδος από τα Μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρείκάθε επιχείρημα από τον κ. Μητσοτάκη, που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη Δικαιοσύνη».

Η τελευταία αναφορά είναι αλήθεια ότι δημιούργησε υπόνοιες σχετικά με τις επιδιώξεις της κυβέρνησης. «Στους αδαείς...», υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς.

Γιατί, όπως επισημαίνουν, προσωπικά ο κ. Τσίπρας έχει αποφασίσει κατά το επόμενο χρονικό διάστημα να προχωρήσει σε σειρά «αποκαλύψεων» που σχετίζονται με τον κ. Μητσοτάκη και την οικογένειά του. Κάποιοι, μάλιστα, θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός έχει επηρεαστεί και από συζητήσεις που έχει κάνει τόσο με τον πρώην υπουργό Κώστα Λαλιώτη όσο και με τον έγκριτο δικηγόρο των Αθηνών Γιάννη Μαντζουράνη.

Στο Μοσχάτο δεν εκπλήσσο νται σχετικά με τον ρόλο που έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και η σύζυγός του.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο σε όλα τα περίπτερα της χώρας.

Πηγή: parapolitika.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: