Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Στον Άρειο Πάγο ο Ν. Παναγιωτόπουλος για τα non papers του Μαξίμου

Στον Άρειο Πάγο ο Ν. Παναγιωτόπουλος για τα non papers του Μαξίμου
Την εισαγγελία του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος με αφορμή κυβερνητικά  non papers, στα οποία γίνονται αναφορές σε ανοιχτές υποθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Δικαιοσύνη. Υποθέσεις που ουδείς άλλος γνωρίζει.
Σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρει ότι «στον πανικό τους που καταρρέουν, οι ένοικοι του Μαξίμου έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη».

«Με την ιδιότητά του τομεάρχη Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκα σήμερα την εισαγγελία του Αρείου Πάγου», συνεχίζει ο Ν. Παναγιωτόπουλος, «θέλοντας να στείλω παντού ένα μήνυμα: Είναι αδιανόητο να μένουν στο απυρόβλητο όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Δικαιοσύνη σε παρακρατικές μεθοδεύσεις».
Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο τομεάρχης της ΝΔ τονίζει ότι «στις μέρες μας οι πάντες κρίνονται».
Κύκλοι της Πειραιώς επισημαίνουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου με δημόσια παρέμβασή του προαναγγέλλει εξελίξεις γύρω από υποθέσεις που υποτίθεται πως βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης και προσθέτουν ότι με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνονται οι κυβερνητικές παρεμβάσεις.
Κανονικά, σημειώνουν από την Πειραιώς, η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει για να διερευνήσει το περιεχόμενο των κυβερνητικών εγγράφων προκειμένου να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν αυτές οι ανοιχτές υποθέσεις. όπως και το αν και κατά πόσο το Μέγαρο Μαξίμου και η κυβέρνηση συνολικά έχει κάποιου είδους ενημέρωση και σπεύδει να υποκαταστήσει τη Δικαιοσύνη.
liberal.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: