Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Αδωνις Γεωργιάδης: «Λευκή επιταγή» με υπογραφή Καμμένου τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ


Συγκλονιστικός ήταν σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ αποκωδικοποιώντας τα τερτίπια της συγκυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου.

Οπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, το πρωινό σόου του κ. Καμμένου εδράζεται στο να προκαταλάβει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης αλλά και της κοινής γνώμης όταν τις επόμενες ημέρες θα πάει στο ΝΑΤΟ μαζί με Τσίπρα και Κοτζιά και θα συνυπογράψει την αίτηση των Σκοπίων για να μπουν στη συμμαχία.

Και αυτό γιατί, στην αίτηση, που θα έχει υπογράψει και η Ελλάδα, τα Σκόπια, δεν θα ονομάζονται ΠΓΔΜ, όπως μέχρι σήμερα είναι η νόμιμη διεθνής ονομασία τους αλλά ως Βόρεια Μακεδονία με την υποσημείωση ότι θα γίνει νόμος του κράτους τους στη συνέχεια. Αν δηλαδή, περάσει από τη Σκοπιανή Βουλή και από το δημοψήφισμα, το Βόρεια Μακεδονία (χωρίς βέβαια να αλλάξουν γλώσσα και εθνότητα) τότε αυτόματα μπαίνουν στο ΝΑΤΟ.

Ετσι η Ελλάδα χάνει το μοναδικό διαπραγματευτικό χαρτί που είχε με τα Σκόπια – ασχέτως αν θα κυρωθεί στην ελληνική Βουλή – όπου πρώτα θέλαμε να αλλάξει το όνομα, η εθνότητα και η γλώσσα και μετά να δώσουμε «πράσινο φως» για το ΝΑΤΟ.






Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: