Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Κυρ. Μητσοτάκης: Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει ημερομηνία εκλογών


Κυρ. Μητσοτάκης: Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει ημερομηνία εκλογών
«Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών» αναφέρει σε tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα, Πάνου Καμμένου, ο οποίος αποδεικνύοντας την κυβερνητική κρίση επανέλαβε πως η συμφωνία είναι κακή, δεν την δέχεται και θα προσπαθήσει να την μπλοκάρει. Ανακοίνωσε, μάλιστα, πως δεν θα την ψηφίσει στη Βουλή, αντίθετα θα ζητήσει εκλογές, δημοψήφισμα ή πλειοψηφία 180 βουλευτών για να κυρωθεί.
«Χθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Χθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.
Χτες, ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, μετά τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Χαρακτηρίζοντας τον Αλ. Τσίπρα «πρωθυπουργό υπό προθεσμία», ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κατηγόρησε ότι προσποιείται πως δεν άκουσε τη δήλωση Καμμένου για αποχώρηση από την κυβέρνηση, ότι ισχυρίζεται πως βγαίνουμε από τα μνημόνια τη στιγμή που υπέγραψε νέες περικοπές και ότι παριστάνει μάχεται την ακροδεξιά ενώ συγκυβερνά μαζί της.
Κάνοντας λόγο για «τραγέλαφο» που «πρέπει επιτέλους να τελειώσει», ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι η κυβέρνηση έχει απαξιωθεί τελείως, ότι το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας και ότι οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: