Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές αποτελούν ανάγκη για τη χώρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές αποτελούν ανάγκη για τη χώρα
Του Γιάννη Τρουπή

Όσο πιο γρήγορα προκηρυχθούν εκλογές, τόσο το καλύτερο για τη χώρα ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντηση εργασίας που είχε με εκπροσώπους επιμελητηρίων της χώρας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση της οικονομίας, ως συνέπεια των κακών κυβερνητικών χειρισμών, όπως τόνισε και επεσήμανε ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές.

«Η εικόνα, την οποία έχει η ΝΔ για την πραγματική οικονομία είναι διαφορετική από εκείνη που παρουσιάζει η κυβέρνηση. Η χώρα μας έχει χάσει τρία χρόνια εξαιτίας των επιλογών των κυβερνητικών επιλογών και  βουλιάζει από την υπερφορολόγηση. Μία ζοφερή πραγματικότητα. Πιστεύω ότι σήμερα  οι υγιείς δυνάμεις της οικονομίας αδημονούν  για μία άλλη πολιτική, όπως αυτή της ΝΔ που έχει στο επίκεντρό της την μείωση της φορολογίας και την τόνωση της ρευστότητας. Καταλύτης για μία νέα πολιτική θα είναι μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Οι εκλογές  σήμερα αποτελούν  ανάγκη για τον τόπο» ξεκαθάρισε ο κ.Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως τυπικά το τρίτο πρόγραμμα τελειώνει τον Αύγουστο, όμως οι δεσμεύσεις θα μας ακολουθούν.

«Πιστεύω ότι υπάρχει άλλος δρόμος, τον οποίο υπηρετεί η δική μας πολιτική. Η οικονομική πολιτική που εκφράζει η ΝΔ είναι μία πολιτική που βρίσκεται δίπλα στις υγιείς δυνάμεις της αγοράς» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δήλωσε έτοιμος για μία ουσιαστική συνεργασία, όπως τόνισε, της ΝΔ με τις δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: