Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

«Δεν με λένε Ανίτα Μουρούτη»-Πρωτοφανής δολοφονία χαρακτήρων πάνω στα πτώματα!(εικόνες)

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε έναν ολοκληρωμένο και καλοπληρωμένο παρακρατικό μηχανισμό  στα social media, δεν συνιστά δα και είδηση.
Το ότι όμως όλο αυτό το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ των Τρολ που καθοδηγείται αποδεδειγμένα από τα βρομερά υπόγεια του Μαξίμου, θα συνέχιζε την γνωστή πρακτική Δολοφονίας Χαρακτήρων  (μη αρεστών προς τος Καθεστώς) ακόμη και πάνω στα άταφα πτώματα από το Μάτι και την Ραφήνα εκπλήσσει μέχρι και εμάς.
Θύμα αυτής της ΒΡΟΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ έπεσε σήμερα ο έγκυρος και σοβαρός δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαναγιώτου ο οποίος δέχθηκε (και συνεχίζει να δέχεται) μια άθλια επίθεση στο διαδίκτυο από τα Τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο γνωστός Πουαρώ της Ελληνικής Δημοσιογραφίας Βαξεβάνης επιχείρησε να εμπλέξει μέχρι και και την γυναίκα του.

Το άρθρο της Αννίτας Π. στο thepresident  

Όλα ξεκίνησαν από την δημοσίευση στο thepresident.gr της ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ επιστολής μιας φίλης της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε από την μανία της πυρκαγιάς στο Μάτι (του ποδηλάτη με τα δύο παιδιά).
Επειδή αυτή η επιστολή προκάλεσε ΠΑΤΑΓΟ στο διαδίκτυο και επειδή το αναπαρήγαγαν εκατοντάδες sites και χιλιάδες σελίδες στο Facebook έντρομο το παρασύστημα του Μαξίμου και οι παραφυάδες του στα social media επιχείρησαν να την απαξιώσουν.
Εμπλέκοντας τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαναγιώτου (που γνώριζε την οικογένεια Φύτρου) αλλά και την γυναίκα του, για έναν και μοναδικό λόγο: Επειδή λέγεται Αννίτα!
Με αφορμή λοιπόν αυτή την… τεράστια δημοσιογραφική «αποκάλυψη» Βαξεβάνη, ξέσπασε μια πρωτοφανής και αήθης επίθεση σε βάρος του Μπάμπη Παπαναγιώτου στα social media, η οποία βεβαίως απαντήθηκε δεόντως από τον γνωστό δημοσιογράφο
Λίγα λεπτά μάλιστα αργότερα στην «διαμάχη» Παπαναγιώτου- Βαξεβάνη πήρε «θέση» και ο γνωστός και μη εξαιρετέος υπουργός Νίκος Παππάς
Είναι βέβαιο πως ο εσμός των ΑΧΡΗΣΤΩΝ και ΑΝΙΚΑΝΩΝ σημερινών κυβερνώντων αναζητά εναγωνίως μια σανίδα σωτηρίας για να αλλάξει την ατζέντα. 
Και για αυτό, σήμερα είναι ο Μπάμπης Παπαναγιώτου, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.
Αλλά όσο και εάν προσπαθήσουν το Παιχνίδι για αυτούς είναι χαμένο…
Το ThePresident καλύπτει από την πρώτη στιγμή την φονική πυρκαγιά σε κάθε πτυχή της. Τόσο οι κυβερνητικές ανακοινώσεις όσο και της αντιπολίτευσης είναι δημοσιευμένες για την ενημέρωση του κοινού.
Στο pressroom του ThePresident έχουν σταλεί πολλές επιστολές, μαρτυρίες και άρθρα.
Με δημοσιογραφική δεοντολογία και ευθύνη έχουμε δημοσιεύσει αυτές που έχουμε επιβεβαιώσει τους αποστολείς και γνωρίζουμε τα στοιχεία τους χωρίς καμία λογοκρισία και βεβαίως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
Σήμερα δέχτηκε η αποστολέας μιας τέτοιας επιστολής επίθεση από συγκεκριμένο μέσο και τον εκπρόσωπό του.
Σας παραθέτουμε την απάντηση της:
“24ωρες μετά, τα λόγια οργής που ξεχείλισαν από μέσα μου χωρίς ίχνος υστεροβουλίας και πολιτικής καπηλείας – τα λόγια που δεν παίρνω πίσω – έγιναν viral.
Viral! Ένας όρος που δεν γνώριζα έμελλε να στοιχειώσει την επόμενη μέρα μια γυναίκας που πονάει βαθιά. Μιας γυναίκας που αγαπώ σέβομαι κ εκτιμώ πολύ !
Η απώλεια είναι τεράστια για έναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ άνθρωπο… όχι για πολιτικούς κ δημοσιογράφους που έπαψαν να είναι κανονικοί εδώ και καιρό.
Όμως το κείμενο μιλά μόνο για το πως νιώθω εγώ, η Ανίτα Π. (με επώνυμο – διεύθυνση – κινητό) και ΟΧΙ η αγαπημένη μου φίλη.
Εγώ η Ανίτα Π. με διάφανη ζωή, προβλήματα, πείσμα κ θάρρος. Αυτά μου έμειναν να διδάξω στα παιδιά μου.
Δεν με λένε « Ανίτα Μουρούτη»
Κύριε «Ανίτα Βαξεβάνη – Αντιγραφέα» σας καλώ για φαγητό ( λένε ότι μαγειρεύω ωραία)να τα πούμε από κοντά !”
Σας παρακαλώ όμως να αφήσετε έξω την «στρατευμένη» πένα σας για να μην τρομάξουν τα παιδιά μου”.
lykavitos.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια: