Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Παράσταση… Ιονέσκο ανεβάζει σήμερα ο Κυβερνητικός Θίασος: Πανηγυρίζει ο Τσίπρας, καταγγέλλει ο Καμμένος (εικόνες)


Τι ζήτησαν Τσίπρας - Καμμένος από τη Μέρκελ
Ξεπέρασε ακόμα και το Θέατρο του Παραλόγου, που "θεμελίωσε" ο Ρουμάνος συγγραφέας Ευγένιος Ιονέσκο, ο Κυβερνητικός Θίασος μετά την ψηφοφορία στη σκοπιανή Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Η κυβέρνηση εμφανίζεται με δύο γραμμές έπειτα από την υπερψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια που ανοίγει το δρόμο για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Από τη μία, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πανηγυρίζει που το σκοπιανό κοινοβούλιο ενέκρινε τη συνταγματική αναθεώρηση.
Από την άλλη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υιοθετεί καταγγελίες της σκοπιανής αντιπολίτευσης περί χρηματισμών βουλευτών του VMRO, τις οποίες είχε ήδη διαψεύσει η κυβέρνηση των Σκοπίων.
Παράσταση… Ιονέσκο ανεβάζει σήμερα ο Κυβερνητικός Θίασος
Των συγχαρητηρίων που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ζόραν Ζάεφ είχε προηγηθεί ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter που ουσιαστικά υιοθετούσε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης των Σκοπίων για απόπειρα εξαγοράς βουλευτών με χρήματα και εκβιασμούς σε βάρος άλλων μελών του κοινοβουλίου.
Τέσσερις μέρες μετά τις δηλώσεις - προειδοποιήσεις του πρωθυπουργού ότι δεν θα ανεχθεί από κανέναν διγλωσσία και προσωπική στρατηγική έχει ήδη να διαχειρισθεί τη διαφοροποίηση του κυβερνητικού του εταίρου, Πάνου Καμμένου, ο οποίος ουσιαστικά δημιουργεί διπλωματικό ζήτημα υιοθετώντας καταγγελίες της αντιπολίτευσης, τις οποίες είχε ήδη διαψεύσει η κυβέρνηση των Σκοπίων.
Μετά την κυβερνητική κρίση που οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά, ένα νέο μέτωπο ανοίγει.
Ο Πάνος Καμμένος άναψε φωτιές αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον δημοσιογράφων, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE ο οποίος μίλησε για προτάσεις 2 εκατομμυρίων, σε βουλευτές του κόμματος του ώστε να... παραχωρήσουν την ψήφο τους.
«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της Δημοκρατίας όποιος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές θα προφυλακίζεται και όποιος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Παράσταση… Ιονέσκο ανεβάζει σήμερα ο Κυβερνητικός Θίασος
lykavitos.gr

Διεγράφησαν 7 βουλευτές του VMRO για το «ναι» στην ψηφοφορία




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: