Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Αποκάλυψη: Στο σκαμνί για Εσχάτη Προδοσία οι σκευωροί της υπόθεσης Novartis

Σε απόλυτο φιάσκο εξελίσσεται η υπόθεση Novartis
Στη Δικαιοσύνη θα λογοδοτήσουν τα πολιτικά πρόσωπα, οι κρατικοί αξιωματούχοι και οι ψευδομάρτυρες, που εμπλέκονται στη μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία που στήθηκε στη χώρα, με στόχο την κατασυκοφάντηση και την εξόντωση δέκα κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κ", αμέσως, μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά, κατά των σκευωρών με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η εσχάτη προδοσία, η κατάχρηση εξουσίας και η σύσταση παραδικαστικού κυκλώματος.
Δύο κορυφαίοι νομικοί κι ένας συνταγματολόγος, που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, τεκμηριώνουν με απόλυτη ακρίβεια τα αδικήματα στα οποία έχουν υποπέσει, τόσο τα πολιτικά πρόσωπα που έστησαν την σκευωρία, όσο και κρατικοί αξιωματούχοι που λειτούργησαν σαν όργανα της Εκτελεστικής Εξουσίας.
Οι κορυφαίοι αυτοί νομικοί επισημαίνουν, ότι με την σκευωρία της NOVARTIS η Εκτελεστική Εξουσία ακύρωσε την ανεξαρτησία της Δικαστικής Εξουσίας, προκαλώντας συνταγματική και πολιτική εκτροπή.
Η εξέλιξη αυτή τεκμηριώνει την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Στη μηνυτήρια αναφορά θα περιλαμβάνονται όλοι οι νομικοί ισχυρισμοί που τεκμηριώνουν το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας και της σύστασης παραδικαστικού κυκλώματος.

Στην κατεύθυνση αυτή, αναμένεται να αξιοποιηθούν και οι παραιτήσεις δύο κορυφαίων δικαστών που είχαν αναλάβει την υπόθεση και παραιτήθηκαν, επειδή δέχθηκαν ισχυρές πιέσεις από ισχυρά κέντρα εξουσίας, προκειμένου να στήσουν κατηγορίες κατά πολιτικών προσώπων χωρίς να υπάρχουν στοιχεία.
Οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, είναι αποφασισμένες να περάσουν στην επίθεση αποκαλύπτοντας τους σκευωρούς, καταγγέλλοντας τις σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις και βέβαια, δρομολογώντας ποινικές διώξεις των πρωταγωνιστών της βρόμικης αυτής επιχείρησης των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών.
Η έκδοση του πορίσματος δρομολογεί εξελίξεις σε πολιτικό και ποινικό επίπεδο.
Η απάντηση στους σκευωρούς θα είναι σκληρή,διότι από την πολύμηνη δικαστική έρευνα δεν έχει αποκαλυφθεί απολύτως κανένα στοιχείο όπως λογαριασμός που να συνδέεται με τη NOVARTIS για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που ερευνώνται.
Η απόπειρα να στηθούν κατηγορίες κατά τριών πολιτικών-ένας από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και δύο από τη Νέα Δημοκρατία-με μαρτυρίες ψευδομαρτύρων, προκαλεί αναγκαστικά μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Κυβέρνηση και αντιπολίτευση.
Η εξέλιξη της υπόθεσης με τη NOVARTIS γυρίζει μπούμερανγκ για τους σκευωρούς, οι οποίοι από κατήγοροι θα βρεθούν σύντομα απολογούμενοι για βαρύτατα αδικήματα και άθλιες καθεστωτικές πρακτικές.
Πηγή: Εφημερίδα "Στο Καρφί"
Διαβάστε στο «ΚΑΡΦΙ»



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: