Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Eπιχείρηση της αστυνομίας στο hot spot στα Διαβατά - 71 συλλήψεις παράνομων μεταναστών

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το πρωί Της Παρασκευής στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών του πρώην στρατοπέδου «Αναγνωστοπούλου», στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, ύστερα από τη συμπλοκή που υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων «Αναγνωστοπούλου» και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των ελέγχων έγιναν περί εβδομήντα προσαγωγές ατόμων, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις για παράνομη διαμονή στη χώρα, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης και όπως έγινε γνωστό εις βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.


Κατά τους ίδιους ελέγχους προσήχθησαν οκτώ άνδρες ως ύποπτοι για το αιματηρό επεισόδιο αλλά μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε καβγάς μεταξύ αλλοδαπών, που διαμένουν στο Κέντρο. Ακολούθησε συμπλοκή με αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα, από το Αφγανιστάν. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πηγή: www.voria.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: