Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟΛΜΗΡΑ: Το ξεβράκωμα του συστήματος…



ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!..
Δεν μπόρεσαν να χωνέψουν οι μπαχαλάκηδες των Αθηνών ότι εφέτος δεν έκαψαν ούτε ένα αυτοκίνητο και δεν τραυμάτισαν ούτε ένα «μπάτσο» και γενικά δεν επέβαλαν τη δική τους «τάξη», στην Αθήνα, γι’ αυτό και εξαπλώθηκαν σ΄ άλλες περιοχές. Βλέπετε, εφέτος η Αστυνομία δεν έκανε πως κοιμάται όπως έκανε επί Τόσκα, Γεροβασίλη – Παπακώστα κι’ αυτό εκτός από τους μπαχαλάκηδες πίκρανε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο τον περιβόητο Τόσκα!
ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ!
Δεν άνοιξε μύτη εφέτος στην «επέτειο» της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου κι’ αυτό δεν το συγχώρησαν οι πρώην κυβερνητικοί που τα έβαψαν μαύρα και κυρίως που ένας πρώην δικός τους, ο Χρυσοχοΐδης, νίκησε τους μπαχαλάκηδες. Η λύπη τους περιορίστηκε στο ξεβράκωμα ενός λεβέντη – παλικαρά – νταή κι άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα που δέχτηκε την «περιποίηση» από τους «μπάτσους» που έτρωγαν κατακέφαλα τις μολότωφ και δεν έλεγαν ούτε ένα ευχαριστώ!
ΤΖΑΜΠΑ ΤΙΜΗΤΗΣ…
Δεν τα βάζει κανείς με τους «επαναστάτες», αλλά μ’ εκείνους που παριστάνουν τους τζάμπα μάγκες τύπου Τόσκα ζητώντας λίγα ψίχουλα δημοσιότητας και άλλα τόσα επικαρπίας από την αντιστασιακή δράση νέων παιδιών, πολλά εκ των οποίων ανάθεμα αν ήξεραν ποιον πολεμούν! Όχι ο Τόσκας τιμητής της τάξεως και μάλιστα όψιμα. Ο άνθρωπος που έδωσε εντολή για ντου στο Πισοδέρι ανοίγοντας τα κεφάλια όσων δεν συμφωνούσαν με την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΣΚΑ…
Ο Τόσκας του δόγματος «κάντε πως κοιμόσαστε αν αντιληφθείτε κλέφτη στο σπίτι σας». Οποιοσδήποτε άλλος ναι. Αλλά ο Τόσκας που τα έκανε… όλα καλά στο Μάτι και κάηκαν μόνο εκατό άνθρωποι, χώρια οι τραυματίες και χώρια οι περιουσίες! Αντί να το βουλώνει και ν’ αποσυρθεί στα ντουλάπια της Ιστορίας, βγαίνει και ζητά τα ρέστα φτύνοντας ακόμη μία φορά κατάμουτρα τους πολίτες.
ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…
Δεν ξεβρακώθηκε ένας αφελής πολίτης στην περιοχή Εξαρχείων αλλά ένα ολόκληρο σύστημα που έχει εγκαθιδρυθεί εδώ και πολλά χρόνια στο κράτος των Αθηνών με «πρωτεύουσα» τα Εξάρχεια. Ένα κράτος ασυδοσίας, αυθαιρεσίας, τραμπουκισμού, αναρχίας κι’ αυτό με την ανοχή, αν όχι με την υπόδειξη, της ίδιας της πολιτείας. Στην καρδιά της Αθήνας έχει εγκατασταθεί ένα ιδιότυπο σύστημα «διακυβέρνησης» το οποίο δεν υπακούει σε νόμους και προφήτες. Ένα σύστημα του τύπου «κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε». Αυτό το κράτος έβαλε φωτιά στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 επι υπουργίας Π. Παυλόπουλου και θύμα υπήρξε ο 15χρονος τότε Γρηγορόπουλος του οποίου την μνήμη δήθεν τιμούν οι συνεχιστές του αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία κι άλλα τέτοια συναφή.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ…
Θα ήταν ένας καλός πρόεδρος Δημοκρατίας ο Γιωργάκης, μας λέει ο πολύς Γερουλάνος και τρέχει να υιοθετήσει την άποψη ο ΣΥΡΙΖΑ. Από που βγαίνει αυτή η πεποίθηση, μόνο κάποιοι διαστροφικοί νόες θα το σκέφτονταν. Όμως κάθε τέτοια πρόταση που γίνεται άκαιρα και μακριά από την εκλογή προέδρου το μόνο που πετυχαίνει είναι να καίει ονόματα. Είπαμε ότι έχει απαξιωθεί ο θεσμός, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να προτείνονται, Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη, Κατσέλη, και τώρα ΓΑΠ. Μου κάνει εντύπωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει Παυλόπουλο για έναν ΓΑΠ!
Η ΜΑΖΩΞΗ…
Στους 150 νέους «γενίτσαρους» «μετανάστες» του ΠΑΣΟΚ μίλησε προχθές ο νέος αρχηγός τους φύλαρχος Αλέξης Τσίπρας. Τους μάντρωσε σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο και τους έκανε ψυχολογικό μασάζ έτσι ώστε να μην έχουν αναστολές που εγκαταλείπουν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ εισερχόμενοι στο θαυμαστό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των Καρανικαίων! Πόσο ν’ αντέξει κι αυτό το ΠΑΣΟΚ; Πόσο κόσμο έκρυβε αυτή η «φωλιά» που τροφοδοτεί από το 2010 ένα σωρό άλλες φωλιές της πολιτικής σκηνής;




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: