Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ Η ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜOΚΡΑΤΩΝ

EINAI ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΣ

Η προκήρυξη της νέας οργάνωσης είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ. Απειλεί ότι θα σκοτώσει
μεγαλοδημοσιογράφους, αστυνομικούς, υψηλόβαθμο στέλεχος και η ΕΛ.ΑΣ είναι απλά θεατής! Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο θράσος από από μια οργάνωση να χρησιμοποιεί τόσο σκληρή γλώσσα. Έχουν ιδεολογία το αίμα και το πτώμα. Και ακόμα δεν έχουν συλλάβει κανέναν. Πιάστε τους και κλείστε τους στα μπουντρούμια. Στο τρελάδικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ:

”Το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την Ανατροπή.”Μια πράξη ξεκάθαρη, που δεν χρειάζεται πολλά λόγια.

Πίστευε κανείς πως θα μιλάγαμε για αγώνα, χωρίς ταυτόχρονα να οπλιστούμε και να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα γι΄αυτόν;

Μήπως τα γαμημένα γουρούνια της αστυνομίας που σκοτώνουν ανενόχλητα, πίστευαν πως θα τους επιτρέπαμε να μας σφάζουν παθητικά σαν τα πρόβατα;

Στην πρώτη μας ενέργεια, ως ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ, στοχοποιήσαμε την αστυνομία.

Απο δώ και πέρα η ζωή κάθε μπάτσου κοστίζει όσο και μία σφαίρα, ενώ τα σώματα τους αποτελούν ιδανικό σημείο εξάσκησης σκοποβολής. Καμία θλίψη δεν αξίζει για τα φέρετρα που θ΄αρχίζουν να παρελαύνουν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε όνομα, ούτε ηλικία, έχουν απλώς το βαθμό και τον υπηρεσιακό τους αριθμό. Γι΄αυτό, όπως και τα ντόνατς που τρώνε, έτσι κι αυτοί δεν είναι “ωραίοι” χωρίς μια τρύπα στη μέση.

Σε αυτούς που ήδη αναρωτιούνται, γιατί επιλέξαμε κάποιους τυχαίους μπάτσους κι όχι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, έναν μεγαλοδημοσιογράφο, ένα κρατικό λειτουργό ή έστω ένα καπιταλιστή, τους απαντάμε ότι θα ΄ρθει κι η σειρά τους. Επιπλέον, μέσα απ΄την ενέργεια μας αυτή, ξεκινάμε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, χρησιμοποιώντας την τακτική της μόνιμης απειλής. Οι σφαίρες εναντίων ανώνυμων αστυνομικών μεταφέρουν ένα τελεσίγραφο σε όλες τις βαθμίδες των σωμάτων ασφαλείας. Τώρα ο κάθε απρόσωπος μπάτσος πρέπει να γνωρίζει πως ίσως να είναι ο επόμενος στόχος της ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Ίσως αυτή τη στιγμή που διαβάζει αυτές τις γραμμές η κάνη ενός όπλου να΄ ναι στραμμένη πάνω του. Αυτά είναι τα “τυχερά” της δουλείας τους.” Όταν έχεις ένα πιστόλι στη ζώνη σου πρέπει να γνωρίζεις τους κινδύνους. Όμως οι μπάτσοι θέλουν να παίρνουν το μισθό τους χωρίς να πληρώνουν τις συνέπειες.”Αρχίστε να υποβάλλετε παραιτήσεις γιατί αλλιώς θα ξεκινήσετε να μετράτε τάφους.

Ίσως κάποιοι να σοκάρονται απ΄την κυνικότητα μας και να μιλάνε για “έλλειψη πολιτικού και ιδεολογικού υπόβαθρου.”Εμείς όμως δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να δικαιολογήσουμε η ακόμα και να επεξηγήσουμε τη δράση μας. Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο. Τόσες δεκαετίες τα πολιτικά κόμματα, η δικαστική και εκτελεστική εξουσία απέδειξαν τα συμφέροντα του κατεστημένου που εξυπηρετούν. Η εποχή των αναλύσεων έχει πλέον λήξει...

Ήδη γνωρίζουμε πως μερικές δεκάδες μαχητές, γυναίκες και άντρες, προειτοιμάζονται να περάσουν στη πρώτη γραμμή της ένοπλης αντεπίθεσης.

Τους καλωσορίζουμε.

Υ.Γ: Συμφωνούμε με τους αγωνιστές του επαναστατικού αγώνα για την επιλογή τους να στοχοποιήσουν κι αυτοί την αστυνομία.

Διαφωνούμε όμως στην επιλογή των τοποθεσιών που διάλεξαν για να αναμετρήθουν με τα γουρούνια. Βασική αρχή του αντάρτικου πόλης είναι πως δεν χτυπάμε απ΄τα εδάφη, που αναπτύσσονται οι πολύμορφες διαδικασίες του αγώνα, μετατρέποντας τα σε ευάλωτες ζώνες καταστολής. Αντίθετα, προσβάλλουμε το άβατο του εχθρού. Έτσι συσπειρώνουμε τις δικές μας δυνάμεις και αποφεύγονται καταστάσεις αστυνομικής κατοχής. Ο δεύτερος γύρος του αντάρτικου πόλης ξεκίνησε...

Εκατό λουλούδια άνθισαν, είναι οι εκατό επαναστατικές οργανώσεις".

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

Πηγή: troktiko






Το «ύφος» και το «ήθος» των μαφιών


Μόνο οι αμερικανικές υπηρεσίες θα γράφανε τέτοια προκήρυξη. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι πολύ πιο πολιτικοποιημένες και δεν θα γράφανε τέτοιες κοτσάνες!!!
Για Ντόνατς, «σέχτες Επαναστατών» ή το άλλο ανεκδιήγητο: «Δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε αντάρτικο». Δηλαδή το αντάρτικο δεν είναι πολιτική, δεν έχει στόχους, δεν νοιάζεται για προπαγάνδα και ζύμωση (ιδεολογική και πολιτική), δεν είναι ένα «τακτικό» μέσον υποταγμένο στη στρατηγική της ανατροπής του καπιταλισμού;
Νιώθω, πραγματικά γελοίος, να σχολιάζω μια προκήρυξη του αυθάδους κρετινισμού της CIA.
Απλώς πρέπει να επισημανθούν κάποια πράγματα που βγάζουν μάτι και δεν έχουν καμία, ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία, «γεύση» αριστερού αγωνιστή, ούτε στα στόματα που έχουν εθιστεί στις μεταλλαγμένες αμερικάνικες τροφές.
Ωστόσο η προκήρυξη αυτή είναι μελετημένη και προσαρμοσμένη στη «νέα γραμμή» που θέλουν να περάσουν οι Αμερικανοί πράκτορες. Και η «νέα αυτή γραμμή» είναι αυτό που ζήσαμε στα «Δεκεμβριανά»: Βία για τη βία, πρωτόγονη, τυφλή, «άξεστη» και άσκοπη βία και τρομοκρατία, κάψιμο, καταστροφές και πλιάτσικο.
Το ίδιο ύφος και «ήθος» των τραμπούκων κουκουλοφόρων.
Μια γλώσσα απειλών και αφορισμών, πλήρως αποστειρωμένη από ιδέες και πολιτικές, αλήτικης κτηνωδίας και γκανγκστερικής ωμότητας: Η γλώσσα του υποκόσμου και των μαφιών…

Και το μοναδικό σύνθημα αυτής της ιδεολογικά και πολιτικά αφυδατωμένης ψυχωτικής βίας των «δεκεμβριανών» υλοποιούν και οι «νέες» ποικιλίες των αμερικανικών τρομοκρατικών κατασκευών: «κάψτε του μπάτσους»!!!
Η ίδια τρομοκρατική στρατηγική υπάρχει στην «εξέγερση» των κουκουλοφόρων και στην «έξαρση» των «νέων» υπογραφών των τρομοκρατών της CIA.
Και οι ιδεολογικοί και πολιτικοί «μπράβοι» της πλανητικής αυτοκρατορίας, με προεξέχοντα τον Χρυσοχοϊδη, αυτή ακριβώς τη σύνδεση κάνουν, αλλά σε άλλη κατεύθυνση: Ότι τα «δεκεμβριανά» ήταν «εξέγερση» της νεολαίας και οι «νέες» τρομοκρατικές οργανώσεις «τέκνα» αυτής της «εξέγερσης».
Έτσι θα συνδέουν κάθε αυθεντική αυριανή λαϊκή έκρηξη με την τρομοκρατία και την εκκόλαψη της τρομοκρατίας!!!

Πηγή: resaltomag-forum

Δεν υπάρχουν σχόλια: