Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

...
ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...
...
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ;

ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;

Επίθεση με βόμβα μολότωφ εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονος επιχείρησε χθές αργά το βράδυ νεαρός Ισλαμιστής ο οποίος αυτοτραυματίσθηκε και συνελήφθη, δίνοντας συνέχεια στην ένταση που επικρατεί στο Κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες ημέρες, ...σύνέπεια της κατάληψης του από τις ορδές της 5ης Ισλαμικής Στρατιάς, που συνεπικουρούνται από ντόπιους υπονομευτές και υπηρέτες ξένων αφεντικών.

Μετά τα χθεσινά εκτεταμένα γεγονότα και τις καταστροφές Ελληνικών περιουσιών από 700 αλλαλάζοντες πολεμικούς ισλαμικούς θούριους διαδηλωτές, με περίτεχνα κατασκευασμένη δικαιολογία, η ένταση είναι ιδιαίτερα πιθανό να κλιμακωθεί σήμερα στο Κέντρο της Αθήνας όπου φανατικοί Ισλαμιστές έχουν προγραμματίσει ανάλογες με τις χθεσινές εκδηλώσεις αλλά με μεγαλύτερη μαζικότητα και με καλύτερο... εξοπλισμό.

Η επίθεση του νεαρού φανατικού μουσουλμάνου που μεσολαβεί, έρχεται απλά να δηλώσει το κλίμα και τις διαθέσεις μιας μερίδας ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, φανατικών ισλαμιστών που είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σήμερα. Το Ελληνικό Κράτος δεν δείχνει να φουγκράζεται τα γεγονότα, ούτε και να αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε πραγματικό και άμεσο κίνδυνο, τόσο το ίδιο όσο και οι Πολίτες του. Και πως δυνάμεις ορμόμενες από διάφορες κατευθύνσεις και σκοπούς έχουν συνταυτιστεί και συνοδοιπορούν εναντίον του και εναντίον της Εθνικής Κυριαρχίας.

Πηγή: www.stoxos.gr

Τι σημαίνει "προστάτης";

Δεν υπάρχουν σχόλια: