Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΜΕ ...Οι σημαιοφόροι του σφυροδρέπανου.!



Γράφει ο Ιάσων...

Για μια ακόμη φορά το θρασύτατο έκνομο σταλινικό κόμμα του ΚΚΕ και η παραστρατιωτική του οργάνωση απέτρεψε δια «συμβολικής» βίας την προγραμματισμένη διεξαγωγή διαλόγου εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λάου.

Ο Υπουργός Εργασίας μιας νεοεκλεγμένης ( πριν από 50 ημέρες περίπου) κυβερνήσεως από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού σε καθολική ψηφοφορία και τα προεδρεία ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ των ανωτάτων συνδικαλιστικών οργανώσεων, τα οποία επίσης είναι εκλεγμένα και εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων, παρεμποδίστηκαν δια της «συμβολικής» βίας. Να σας εξομολογηθώ ότι ποτέ δεν κατάλαβα πια τελικός είναι η διαφορά μεταξύ πραγματικής και συμβολικής βίας κατά το ΚΚΕ. Το κονσερβοκούτι; Ίσως. Το αποτέλεσμα όμως ήταν, ότι ο, μεταξύ των εκλεγμένων εκπροσώπων του λαού, διάλογος «δημοκρατικά» δηλαδή, για κυριολεκτούμε, κομμουνιστικά απεκλείσθη.

Στην ιδιότυπη λαϊκή «δημοκρατία» που έχουμε αναπτύξει , ανώμαλο σιαμαίο εκ γενετής τερατούργημα της μεταπολιτεύσεως ελέω ανίκανων κληρονομικών δυναστειών-δυναστών, διάλογος νοείται μόνο εφ όσον το ΚΚΕ επιτρέπει.

Και διάλογος για το ΚΚΕ σημαίνει:

Υπαγόρευση των εξωπραγματικών κομμουνιστικών θέσεων και η πλήρης αποδοχή από τους σιωπηλούς «συνομιλητάς» χωρίς να αρθρώσουν οιανδήποτε αντίρρηση.
Αλλά ούτε και αυτή η αποδοχή θα ήταν αρκετή αν δεν συνοδεύεται με την πλήρη ανατροπή του αστικού κράτους δηλαδή της υποδουλώσεως του 93% περίπου του Ελληνικού Λαού στην ιδεοληψία της Κουκουδικης εγχώριου Καμπουτσεα.

Καθ όσον αυτό είναι το πρώτιστο καθήκον και το μεθοδευμένο πρόγραμμα του ΚΚΕ. (ιδε μικρό χαρακτηριστικό απόσπασμα στο τέλος)

Έτσι είναι αναπόφευκτο. Μια οργανωμένη μειοψηφία με αφοσιωμένα στελέχη προσηλωμένα με θρησκευτική αυστηρότητα στην Κομμουνιστική λατρεία του σταλινικού δόγματος, πρόπλασμα-πρότυπο της κοινωνίας των σκλάβων που επαγγέλλεται να δημιουργήσει, πανέτοιμη για όλα, έχει πεισθή, ότι αυτή και μόνον αυτή κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Αυτή μόνον προασπίζει το ένα και μόνο θεμιτό συμφέρον του ''προδομένου λαού'' της.

Η ντροπή βέβαια για τον καθημερινό θα έλεγα βιασμό αυτό του Ελληνικού λαού δεν είναι μονομερής ευθύνη του ασυνείδητου σταλινικού έκνομου κόμματος. Αφού αυτό επανειλημμένως στο πρόγραμμα του αλλά και δια στόματος της «οσίας» του Περισσού έχει δηλωθεί και καταγραφεί:

Να θυμίσουμε μερικά αποσπάσματα?...

1. «Αυτό το θηρίο που έχουμε απέναντι, που αν το πούμε με μια λέξη είναι το αστικό πολιτικό σύστημα, είναι το καπιταλιστικό σύστημα, τα μονοπώλια, ο ιμπεριαλισμός, αυτό το θηρίο για να μπορέσει ο λαός να το πολεμήσει πρέπει να στοχεύσει από την αρχή στην καρδιά. Αν βάλει άλλους στόχους δε θα τα καταφέρει. Θα το τραυματίσει, θα το πληγώσει, αλλά το θηρίο θα αναζωογονηθεί, θα σε καταπιεί...». « Ριζοσπάστης 7/3/2008» Από την επίσκεψι της Γενικής Γραμματέα στη ΚΕ του ΚΚΕ στα ΤΕΙ Αθήνας

2. Ομιλία στην Βουλή 29/5/2008 κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής της προς τον πρωθυπουργό για την πολιτική της κυβέρνησης στην ανώτατη εκπαίδευση. «Καλούμε σε συνειδητή απειθαρχία.. Αν αυτός είναι ο νόμος και όπως λέτε, πρέπει να εφαρμοστεί, εμείς σας λέμε ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε»

3. Θα διαμορφωθεί ένα νέο επαναστατικό Σύνταγμα, νέα νομοθεσία που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις και αντίστοιχα θα διαμορφώνεται το Εργατικό, το Οικογενειακό Δίκαιο και θα είναι νομικά κατοχυρωμένες όλες οι νέες κοινωνικές σχέσεις. Συγκροτείται καινούργιο δικαστικό σύστημα το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Αρκετές ιδέες μπορούμε να πάρουμε από τη δικαιοσύνη όπως λειτούργησε στην ελεύθερη Ελλάδα, στην Κατοχή, στα χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού. Το δικαστικό σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό που θα είναι υπόλογοι στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας... Όταν θα γίνει σοσιαλισμός στην Ελλάδα, όλοι οι βιομήχανοι θα μας παραδώσουν τις βιομηχανίες τους και θα πούνε πάρτε τα; Θα είναι σκληρή η σύγκρουση. Και θα είναι και με τους συμμάχους τους, ανώτερα μεσαία στρώματα κλπ. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Βεβαίως θα υπάρξει και η βία, δεν το κρύβουμε.
(6/11/2008, Ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας, παρουσίασης θέσεων ΚΚΕ για το 18 ο Συνέδριο)

Η ευθύνη γι αυτή την ανώμαλη έκνομη αρρωστημένη παρανοϊκή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας της αναρχίας της ασυδοσίας της προσβολής των δημοκρατικών θεσμών του βιασμού της εκπεφρασμένης βουλής του Ελληνικού λαού, δεν φταίει μόνο το ΚΚΕ.

Πρωτίστως η ευθύνη βαρύνει την δειλή λαϊκίστικη ηγεσία των δυο μεγαλυτέρων κομμάτων. Τα οποία έδωσαν το δικαίωμα σε μα ασήμαντη μειοψηφία δογματικών ανεγκέφαλων να εμφανίζουν την Δημοκρατία ως μια Πουτάνα… Που όποιος έχει «συμβολικά» όπλα την βία και την τρομοκρατία εφαρμόζει τις άρρωστες ιδέες του.

Επίλογος

Δεν είναι αυτοχειριασμός της Λογικής;

Ένα κόμμα που ευαγγελίζεται διαδίδει επιχειρεί καθημερινά με την βία, τη κατάλυση κάθε δημοκρατικού θεσμού, απαγορεύει τον διάλογο σε κάθε κοινότητα από τα πανεπιστήμια μέχρι τους εξωραϊστικούς συλλόγους, το κόμμα αυτό με την προβιά της κοκκινοσκουφίτσας να παριστάνει το απαύγασμα της Δημοκρατίας ενώ είναι η χειρότερη έκφραση της τυραννίας;

Και το κόμμα αυτό με κροκοδείλιους λυγμούς και δάκρυα τοις πονεμένοις όμμασι να διαμαρτύρεται για «ανοίκεια επίθεση» για «αντικομουνιστική υστερία» για «μισαλλοδοξία» όταν η κομμουνιστική υστερία και η μισαλλοδοξία η βία και το ψεύδος διαχρονικώς και παγκοσμίως είναι το σήμα κατατεθέν του.

Ιάσων

Από το Πρόγραμμα του ΚΚΕ

Οι σημερινές επιδιώξεις του ΚΚΕ όπως καταγράφονται στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ και ανακοινώθησαν κατά την διεξαγωγή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που έλαβε χώραν από 9-12 Φεβρουαρίου 2005
Κεφάλαιο με τίτλο "Η Οικοδόμηση του Σοσιαλισμού"
"...Αφετηρία για το πέρασμα της ελληνικής κοινωνίας στο σοσιαλισμό, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού είναι: η επαναστατική κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη σε συνεργασία με τους συμμάχους της..Ανεξάρτητα από την μορφή που θα πάρει το σοσιαλιστικό κράτος από την άποψη της ταξικής ουσίας, θα είναι επαναστατική εξουσία της εργατικής τάξης, η δικτατορία του προλεταριάτου..." και εν συνεχεία, "...Η μορφή που θα πάρει το επαναστατικό εργατικό κράτος θα λυθεί μέσα στην επαναστατική πάλη στους σκληρούς ταξικούς αγώνες , σε συνθήκες που ξεσπάει και αναπτύσσεται η επαναστατική διαδικασία..."
Πηγή: gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: