Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο Μόνος που τον στήριξε (στα λόγια πάντα) ήταν ο Δεξιός, συντηρητικός και “επικίνδυνος” Σαρκοζί!

Συνεχίζει να περιφέρεται ανά την υφήλιο και να εξευτελίζει την χώρα η οποία του εμπιστεύθηκε την διακυβέρνηση της. Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον κατήφορο γιατί οι επιπτώσεις για τη χώρα θα είναι ολέθριες. Στο πρόσωπο του δυστυχώς, που οι ξένοι ηγέτες αδυνατούν να τον εκλάβουν ως σοβαρό και αξιόπιστο συνομιλητή, υποβιβάζεται όλος ο Ελληνικός λαός.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚεξέφρασε την υποστήριξή του προς την Σεγκολέν Ρουαγιάλ στις προεδρικές της Γαλλίας.

«Διαφέρουμε ριζικά από τους συντηρητικούς και τη δεξιά», δήλωσε: «Η δεξιά καθιστά ισχυρότερους τους ισχυρούς και πιο αδύναμους τους ήδη αδύναμους. Οι Συντηρητικοί μιλούν για φόβο. Εμείς για ασφάλεια. Εκείνοι για ελεύθερη αγορά, εμείς για ελεύθερους πολίτες. Εκείνοι μιλούν για τείχη, εμείς για γέφυρες». Και ανάμεσα στα τείχη που «πρέπει να γκρεμιστούν» ανέφερε εκείνα της Κύπρου και της Παλαιστίνης.

«Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε προληπτικούς πολέμους διότι πιστεύουμε στην προληπτική διπλωματία, στο διάλογο», συνέχισε ο Γιώργος Παπανδρέου. (αφού είχε γενοκτονήσει το Κοσσυφοπέδιο).

Αυτός λοιπόν ο ακραίος, συντηρητικός και φοβικός ήταν ο μόνος που είχε να πει μια καλή κουβέντα για τον Γιώργο Παπανδρέου. Απλώς κουβέντα βέβαια, γιατί όσο αυτός ο άνθρωπος παραμένει στην εξουσία, η Ελλάδα δεν θα δει δεκάρα τσακιστή.

Σε λίγο, ο συνολικός εξευτελισμός της χώρας προ της συνάντησης με Ομπάμα…


olympia.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: