Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Αντίπαλος του Σαμαρά δεν είναι ο Γιώργος, είναι ο «εκπασοκισμός» της κοινωνίας

Όποιος ασχολείται με την Πολιτική στην Ελλάδα οφείλει να έχει πάρει το υπέρτατο μάθημα στις εκλογές του Νοεμβρίου του 1989. Εκεί, ένας γονατισμένος Ανδρέας πήρε παρ’ όλα αυτά 40,7%.

Πως εξηγείται ; Εξηγείται απλά: το 1981 στην Ελλάδα έγινε κοινωνική επανάσταση και ανατροπή και αν δεν τον καταλάβουμε, δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία το 1981 υποσχόμενο ότι θα καταργήσει το «κράτος της δεξιάς». Και το έκανε. Διέλυσε το προηγούμενο ρεβανσιστικό και πελατειακό κράτος της δεξιάς και στη θέση του οικοδόμησε ένα βαθιά διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τα κύρια χαρακτηριστικά του οποίου ήταν η εξάρτηση από τα επιχειρηματικά συμφέροντα και η ιδεολογική και πολιτική νομιμοποίηση του αμοραλισμού και του αριβισμού. Αυτός ο μετασχηματισμός αποκαλείται έκτοτε «σύστημα ΠΑΣΟΚ».

Το ΠΑΣΟΚ κι ο Ανδρέας, έδωσαν «φωνή» και υπόσταση όχι μόνο στα αποξενωμένα από το μέχρι τότε «μετεμφυλιακό κράτος της Δεξιάς» κοινωνικά στρώματα, αλλά και στους σαλταδόρους και τυχοδιώκτες της πολιτικής. Αυτοί και οι γόνοι τους δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ το ΠΑΣΟΚ

«Καθεστωτική επιβολή»

Το ΠΑΣΟΚ θεμελίωσε έναν ελληνικό, μονοκομματικό, «μπολσεβικισμό». Δεν έκανε ανοιχτές εκτελέσεις. «Εκτέλεσε» ηθικά τους πολιτικούς αντιπάλους «περνώντας» στην κοινωνία το χαρακτηρισμό του δεξιού σαν «φασίστα».  Εκτέλεσε μέσω της «ακροαριστερής» τρομοκρατίας, με άλλοθι πάλι την απόδοση «δικαιοσύνης», τους βασικούς πολιτικούς της αντιπάλους και δημιούργησε «μονοκομματικό» Τύπο, στήριγμα του Καθεστώτος.

Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε και είναι η «Αριστερά Εξουσίας». Όχι τυχαία εκεί βρίσκουν καταφύγιο όλα τα σκύβαλα των ΜΚΟ, των «μειονοτικών δικαιωμάτων» και των απατεωνίστικων ιδεολογημάτων.

«Μεταεθνική» πολιτική ηγεμονία στην κοινωνία.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε μεγαλύτερη από τη ΝΔ αρμονία με τα «ρεύματα των καιρών». Από το 75 οι νεοφιλελεύθεροι πολιορκούν ιδεολογικά τις οικονομικές δομές των εθνικών κρατών. «Άνοιγμα συνόρων», η υπεράσπιση της ταυτότητας δαιμονοποιείται σαν «εθνικισμός», η κυριαρχία των πολυεθνικών παίρνει το όχημα του αριστερού «διεθνισμού».

Το ΠΑΣΟΚ, τακτικά, σε αντιστροφή του μετεμφυλιακού κλίματος, αποκλείοντας κάθε αντίπαλο, «μαραζώνει» οικονομικοκοινωνικά το αντίπαλο πολιτικό στρατόπεδο. Συνεπώς και την εκλογική του βάση.

Αλλά η πολιτική ηγεμονία επέφερε και το χειρότερο κοινωνικό αποτέλεσμα : «Εκπασόκισε» όλα τα δυναμικά στρώματα. Και η ΝΔ, όταν επανήλθε στην εξουσία, επανήλθε σαν πασοκικό κακέκτυπο.

Δείτε το βιογραφικό του Χατζημιμίκου, πως τον λένε, υποψήφιου για την ΟΝΝΕΔ. Ο άνθρωπος είναι κινούμενη ΜΚΟ.

Το ΠΑΣΟΚ, αφού αποσάρθρωσε την ελληνική κοινωνία, την αποδομεί, δημιουργεί με το λαθρομεταναστευτικό καινούρια. Βρίσκεται ήδη στις μεταεθνικές κοινωνίες τις οποίες και δημιουργεί με ταχύτατο ρυθμό και ατζέντα. Δημιουργεί ελεγχόμενο χάος, στο οποίο φιλοδοξεί να βασιλεύει.

Η ΝΔ, αν δεν εγκαινιάσει ριζοσπαστική για τα δεδομένα της πολιτική δράση, θα βρίσκεται σε λίγα χρόνια να μιλάει εν ονόματι μιας κοινωνίας που ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Η παρούσα, 60%-40%, εκλογική/ιδεολογική αναλογία Κεντροαριστεράς-Κεντροδεξιάς, θα γίνει 75%-25%, αποκλείοντας στο διηνεκές την κατάληψη της εξουσίας από τις πολιτικές δυνάμεις που ενστερνίζονται τις αξίες του έθνους, της πατρίδας, των δεσμών αίματος, της πολιτισμικής συνέχειας, της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας.

Και τότε θα πρέπει να επαναληφθεί η Ιστορία, να γίνει ένα νέο 1204, να δημιουργηθούν περιφερειακές δεσποτάτα που για να διώξουν τους «Λατίνους» θα τονώσουν την ελληνική ταυτότητα, να δημιουργηθεί μια νέα νεοελληνική ταυτότητα, να επαναστατήσει εναντίον των πακιστανοσομαλών οι οποίοι θα βρίσκονται στην εξουσία υπό τον πράσινο ήλιο, και να ξαναφέρει με ένα νέο 1821 το γένος των Ελλήνων κυρίαρχο σε μια νέα Νέα Ελλάδα, με ημιμελαψούς όμως κατοίκους, όπως ονειρεύεται η Αφρα Αλ Σαλεχ.

Ο αποΠΑΣΟΚισμός της ΝΔ

Το έγκλημα της ΝΔ ως κυβέρνησης δεν ήταν ότι μόνο ότι «δεν πήρε μέτρα», ή ότι «ήταν αναποφάσιστη» κλπ, κλπ. Ήταν ο πλήρης «εκπασοκισμός» της.  Ήταν η απόπειρά της  να κυβερνήσει ως ΠΑΣΟΚ, με τις ίδια τακτικές και μεθόδους και με τα ίδια σκάνδαλα και διαφθορά εν τέλει, όπως  επιβεβαιώνει η περίπτωση Ρουσόπουλου και των άλλων. Αλλά τι άλλο μπορούσε να περιμένει κανείς από έναν πρωθυπουργό που δήλωνε θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, όπως ο Κώστας Καραμανλής;

Αυτό λοιπόν το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα που αποκαλείται «σύστημα ΠΑΣΟΚ» παραμένει και σήμερα ο μεγάλος εχθρός του Αντώνη Σαμαρά και της σημερινής Νέας Δημοκρατίας. Αυτόν πρέπει  να πολεμήσει και στη θέση του να ξεκινήσει την οικοδόμηση ενός νέου κράτους έντιμου και αδιάφθορου. Αυτό θα είναι η Νέα Μεταπολίτευση.

Αλλά για να το κάνει αυτό ο Σαμαράς πρέπει πρώτα να αποπασοκοποιήσει τη Νέα Δημοκρατία.



Προφήτης με ολίγον Factorx

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: