Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μετανάστες ή Έλληνες;

Καιρός να διαλέξουμε. Ή τώρα ή ποτέ….


…. οι σύγχρονοι δουλέμποροι διώκονται – στην Ελλάδα - σε βαθμό κακουργήματος
για διακίνηση λαθρομεταναστών μόλις από τον περασμένο Ιούνιο 2009. Μέχρι τότε ήταν πλημμέλημα και μετά την σύλληψή τους αφήνονταν ελεύθεροι – για να συνεχίσουν βεβαίως την «ευγενή δράση» τους: το γέμισμα της Ελλάδας με (ισλαμιστές κυρίως) λαθρομετανάστες εκ Τουρκίας ορμώμενους…

Τυχαίο;

Φέτος δεκάδες χιλιάδες ελληνόπουλα φτωχών (και πολύ συχνά) άνεργων Ελλήνων θα μείνουν έξω από τους Δημόσιους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς. Αιτία;

Η έλλειψη επαρκών θέσεων.

Πραγματική αιτία;

Το ότι το 50% αυτών των θέσεων καλύπτεται από αλλοδαπούς.


Τι θα κάνουν άραγε αυτοί οι έρμοι φτωχοί Έλληνες γονείς; Πως θα πάνε στην εργασία τους (όσοι θα έχουν ακόμη) ; Που θ’ αφήσουν το παιδί τους; Κι αν δεν εργαστούν, πως θα ζήσουν;
Κοινωνική ανθρωπιστική πολιτική υπέρ των μεταναστών όταν δεν έχει καλυφτεί πρώτα ο γηγενής πληθυσμός;

Από πού κι ως που;

Όποιος τολμήσει να πάει σε Δημόσιο νοσοκομείο θα χρειαστεί να περιμένει ώρες ατέλειωτες μέσα σε ένα δυσώδες και ανθυγιεινό πλήθος μεταναστών για να εξεταστεί (στα γρήγορα, απόμακρα κι αγχωμένα, τουτέστιν ψυχρά, επιδερμικά και υποτυπωδώς) από ένα ελλιπές και εκνευρισμένο από την υπερπροσπάθεια ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Αιτία;

Η έλλειψη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πραγματική αιτία;

Τα εκατομμύρια μεταναστών που συρρέουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιβαρύνοντάς το αφόρητα.


Και τα δύο παραπάνω – Παιδικοί Σταθμοί και Σύστημα Υγείας – πληρώθηκαν και πληρώνονται από Έλληνες. Τους παππούδες μας, τους γονείς μας κι από εμάς τους ίδιους. Και όχι από τους αλλοδαπούς.

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να καλύψει πρώτα τους δικούς της Πολίτες και Υπηκόους και κατόπιν να παριστάνει την γενναιόδωρη προς τα οικονομικά προβλήματα των άλλων λαών...


Το Φθινόπωρο θα υπάρχουν στην Ελλάδα άνω του ενός εκατομμυρίου άνεργοι Έλληνες.
(Επίσημα, διότι ανεπίσημα ήδη ξεπερνούν αυτό τον αριθμό). Ποιοι θα έπρεπε να προηγούνται στην εύρεση εργασίας; Οι Έλληνες ή οι μετανάστες; Από την στιγμή που οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν έχουν υπερκαλυφθεί εργασιακά, τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέση για μετανάστες στην Ελληνική κοινωνία. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάμποσα εκατομμύρια αλλοδαποί μετανάστες (και όλο αυξάνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς) που επιτείνουν όλο και περισσότερο το πρόβλημα ανεργίας. Ένα πρόβλημα που άμεσα θα γίνει θανάσιμο για εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων.

Η Ελληνική Πολιτεία βεβαίως έχει κι άλλους τομείς που επιδεικνύει κάκιστη υπηρεσία προς τους Πολίτες της με την μεροληπτική στάση της υπέρ των αλλοδαπών μεταναστών. Με κορυφαίο όλων βεβαίως αυτόν της «Ασφάλειας».

Πότε θα αποφασίσει άραγε η Ελληνική κοινωνία να φωνάξει :

«…Αρκετά πια με την εγκληματικότητα των αλλοδαπών….Αρκετά με τους πορτοφολάδες, τους τσαντάκηδες, τους φονιάδες γερόντων, τους βιαστές γυναικών και παιδιών…Αρκετά…»

Οι Δυνάμεις Ασφαλείας δεν επαρκούν όχι γιατί είναι ανίκανοι αλλά γιατί αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο και δη υπέρογκα η «έκταση του πεδίου δράσης τους».

Είναι υπεραρκετές για να διασφαλίσουν την Ασφάλεια των Ελλήνων εάν έχουν να κάνουν μόνον με τον εγχώριο πληθυσμό (Έλληνες).

Είναι εκ των πραγμάτων όμως μη αρκετές και (λογικά) μη δυνάμενες να αντιμετωπίσουν όλην αυτήν τη χιονοστιβάδα εγκληματικότητας των μεταναστών.

Δεν είναι δυνατόν να συλλαμβάνονται για ποινικές παραβάσεις (η λεγόμενη «μικροεγκληματικότητα» - που σημειωτέον πλήττει τα χαμηλά οικονομικά στρώματα της κοινωνίας) ξανά και ξανά οι ίδιοι αλλοδαποί (και όχι λίγοι αλλά χιλιάδες!) και να αφήνονται ελεύθεροι την άλλη μέρα εξίσου ξανά και ξανά για να συνεχίσουν το «θεάρεστο έργο τους».

Δεν είναι δυνατόν να ακούς τον αστυνομικό να σου λέει πως δεν τολμάει να αγγίξει τον αλλοδαπό – ότι κι αν έχει κάνει - γιατί την άλλη στιγμή θα τον διασύρουν, θα τον τιμωρήσου και θα τον ξηλώσουν από το Σώμα.

Είναι οφθαλμοφανές το τι πρέπει να γίνει, έτσι;

Εάν δεν λυθεί πάραυτα το πρόβλημα η Ελλάδα θα χάσει τους Έλληνες. Ήδη, τα τελευταία δέκα χρόνια μισό εκατομμύριο νέοι συμπατριώτες μας έφυγαν εκτός Ελλάδας. Το κύμα αυτό «εξόδου» διογκώνεται μέρα με την μέρα.

Χρειάζονται λοιπόν δραστικά και ακαριαία μέτρα. Και χρειάζονται ΤΩΡΑ.

Έχουμε να επιλέξουμε:

Ή διώχνουμε τα εκατομμύρια των αλλοδαπών μεταναστών ΤΩΡΑ ή θα χάσουμε εκατομμύρια
Ελλήνων.


Δυστυχώς, τα πράγματα είναι τόσο «απόλυτα στυγνά». Και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος...

Σε πέντε χρόνια από τώρα κινδυνεύουμε να είμαστε Έλληνες κι Αλλοδαποί 50 – 50. Σε δέκα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας. Έναν τόπο που θα έχει μετατραπεί σε Ισλαμική χώρα (επιβεβαιώνοντας τραγικά τις «προφητείες» του Οζάλ όταν έλεγε είκοσι χρόνια πριν: «…δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε κάμποσα εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες από δω εκεί…» ).

Δεν υπάρχει λοιπόν άλλος χρόνος για «συνετή» και «πολιτισμένη πολιτική».

Είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο οι Αλλοδαποί μετανάστες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ. Έτσι μόνον θα ανακουφιστεί το κοινωνικοοικονομικό σύστημα (καθώς και η Ασφάλεια) της Ελλάδας από την αφόρητη πίεση και θα βρει έτσι πόρους να στηρίξει τον ιδιαζόντως πληττόμενο Ελληνογενή πληθυσμό της στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή ώρα του.

Έτσι μόνον θα έχουμε μια ευκαιρία να «ανακόψουμε ΠΑΡΑΥΤΑ και ΑΜΕΣΑ» το όλο και μεγαλύτερο κύμα εξόδου των Ελλήνων προτού είναι τελείως αργά.

Οι αλλογενείς Μετανάστες, πρέπει να φύγουν «με κάθε, μα κάθε τρόπο. Με ότι κι αν σημαίνειαυτό». Και πρέπει να φύγουν ΤΩΡΑ.

Δυστυχώς, οι Πολιτικοί μας το άφησαν απερίσκεπτα (αν όχι αδίστακτα) να γίνει ζήτημα ζωής και θανάτου που επιπροσθέτως απαιτεί λύση «κατ’ επειγόντως».

Τώρα κινδυνεύουν να γίνουν μάρτυρες των «οδυνηρών κοινωνικών συνεπειών» της αλόγιστης πολιτικής τους.

Βεβαίως και όλοι οι Έλληνες Πολίτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους στο καυτό αυτό ζήτημα. Αλλά απ’ την άλλη, αν περιμένουμε να «ξυπνήσει η Ευρεία Μάζα», θα είναι πλέον αργά. Αυτή πάντα «αργεί» και πάντα «ξυπνάει εκ των υστέρων». Αφού επέλθει η καταστροφή.

Το Πατριωτικό Μέτωπο πρέπει να αναλάβει τις «ιστορικές του ευθύνες».

Πρέπει να πάρει τις «απαραίτητες πρωτοβουλίες», όσο σκληρές κι αν είναι αυτές.

Το πρώτο πρώτο Μέτωπο Δράσης είναι η εγκληματικότητα. Πρέπει να συνδράμει τις Δυνάμεις στους δρόμους για να προστατέψει τις γειτονιές.
Ασφαλείας. Όπως έγινε και στην Ιταλία, έτσι κι εδώ, πρέπει να αυτοοργανωθεί και να κατέβει
Όλα αυτά τα ποινικά παράσιτα θα πρέπει να νοιώσουν πως ανά πάσα στιγμή ο «τυχαίος πολίτης δίπλα» τους μπορεί να είναι «Εθελοντής Λαϊκής Ασφάλειας». Για να επιτευχθεί τούτο, πρέπει να εξαπολυθεί ένα «αποφασιστικό κύμα δραστικών πληγμάτων» εναντίον τους.

Στοχευμένα στους «ποινικούς» που καθημερινά συλλαμβάνονται και καθημερινά αφήνονται ελεύθεροι να συνεχίσουν να απειλούν τη Δημόσια Τάξη της Ελληνικής Κοινωνίας, την ασφάλεια και την γαλήνη των Ελλήνων Πολιτών.

Αφού η Ελληνική Πολιτεία των Πολιτικών αρνείται να λύσει το πρόβλημα ασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών, ήρθε η ώρα να το λύσουν οι Έλληνες μόνοι τους.

Αυτοοργάνωση και Δράση στους δρόμους είναι η μόνη επιλογή.

Προτού δούμε τα παιδιά μας σφαγμένα από τους κάθε αδίστακτους μαχαιροβγάλτες που ασυνείδητα, αλόγιστα και εγκληματικά οι Έλληνες Πολιτικοί επέτρεψαν και επιτρέπουν να πλημμυρίζουν την χώρα μας σαν θανάσιμη επιδημία και να καταστρέφουν τη ζωή μας.

Ας κάνουμε λοιπόν – ΟΛΟΙ – «αυτό που πρέπει»…


Γεράκι του Αιγαίου

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ''Στόχος'' στις 12/8/2010



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια: