Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ουδέποτε ο αστικός κόσμος και ειδικότερα η ανεκδιήγητη ανιστόρητη ρηχή κι απαίδευτη ελληνική δεξιά αντελήφθη τον θανάσιμο κομμουνιστικό κίνδυνο !


1) Απο την εποχή που οι άφρονες βασιλόφρονες δεξιοί μες στην μανία τους εναντίον του Βενιζέλου έστειλαν αθελα τους με τις αντιβενιζελικές συγκεντρώσεις στο κεντρο τωνΑθηνών δεκάδες χιλιάδες αμόρφωτων λαικών δεξιών προβάτων ΔΩΡΟ στα 200-300 ενεργά μέλη του ΣΕΚΕ που καιροφυλακτούσαν πονηρά στις συγκεντρώσεις φωνάζοντας κι αυτοί ...Κατω ο Βενιζέλος ... ενώ έκαναν μαζικό κομμουνιστικό προσηλυτισμό στην μαζική... πελατεία που τους πήγε άκοπα ο Γουναρης και οι λοιποί βασιλόφρονες φωστήρες !
- Καλή ώρα όπως ο Σαμαράς έστειλε τα δεκάδες χιλιάδες δεξιά πρόβατα στους αγανακτισμένους του Συντάγματος και του γύρισαν τα μισα ...ΧΑ και τα άλλα μισά ...Συριζα !
Και τότε ( 1920 ) πολλά δεξιά πρόβατα και ελάχιστοι κομμουνιστές λύκοι στην αρχή ουρλιαζαν μαζί Κάτω ο Βενιζέλος για να καταλήξουν τα αφύλακτα και ανυποψίαστα γιδοπρόβατα βορρά των λύκων και ενεργά μέλη του ΣΕΚΕ-ΚΚΕ !
Και πρόσφατα ( 2010-11) πολλοί δεξιοί κι ελάχιστοι κομμουνιστές στην αρχή ούρλιαζαν μαζί Κάτω τα Μνημόνια για να καταλήξουν ακόμα μια φορά τα αφύλακτα δεξιά γιδοπρόβατα βορρά των Συριζαίων λύκων !
Ετσι και τότε έτσι και τώρα η δεξιά ανέστησε το ψόφιο Κομμουνιστικό κίνημα στην Ελλάδα που φούντωσε χάρη στην ισόβια δεξιά βλακεία να νομίζει ότι Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ! Ο λύκος δεν γίνεται ποτέ φίλος των προβάτων και ο κομμουνιστής δεν γίνεται ποτέ φίλος του δεξιού όποιος κι αν είναι ο φαινομενικά κοινός εχθρός !
Τα 600 αρχικά μέλη του ΣΕΚΕ πολλαπλασιάστηκαν και ξεπέρασαν τις 30,000 μέσα στην αντιβενιζελικό κλίμα που καλιεργούσε η δεξιά κι εκμπεταλεύτηκαν μαεστρικά οι εκαιδευμένοι ελληνόφωνοι πράκτορες της Μοσχας ! Ετριβαν τα χέρια τους οι μέχρι τότε αποτυχημένοι διαλυμένοι κι απογοητευμένοι ελληνόφωνοι μπολσεβίκοι απο το ανέλπιστο δώρο που τους έκαναν οι πανηλίθιοι δεξιοί!
2) Απο την εποχή που οι εγκέφαλοι των βασιλοδεξιών κυβερνήσεων του 20-22 έστελναν εν καιρώ πολέμου τους ελληνόφωνους κομμουνιστές του ΣΕΚΕ πράκτορες της Μοσχας όπως πχ τους απεργούς σιδηροδρομικούς της Καλαμάτας στο μέτωπο της Μικρασίας )! Οι ανεγκέφαλοι βασιλοδεξιοί άφησαν ανεξέλεκτους τους κομμουνιστές να διαβρώνουν το στράτευμα να υπονομεύουν και να προδίδουν τις επιχειρήσεις του Ε.Σ καθοδηγούμενοι όπως και όλα τα δορυφορικά ΚΚ απο τον συμμαχο του Κεμάλ τον Λενιν !
Δεν είναι καμία απόκρυφη θεωρία συνομωσίας αλλά αδιάψευστα πραγματικά γεγονότα ομολογημένα με διεθνιστική περηφάνεια απο τους ίδιους τους κομμουνιστές .Όχι μόνο δεν έκρυψαν την προδοσία τους οι ίδιοι αλλά την διαφήμιζαν με πρωτοσέλιδα στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ( βλ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ για την ήττα στην μικρασία που την επιδιώξαμε κτλ) ενώ οι φράξιες του ΣΕΚΕ-ΚΚΕ τσακωνόνταν φανερά και δημόσια μεταξύ τους στα συνέδρια τους στις εκδηλώσεις τους στα βιβλία τους για το ποιός ήταν καλύτερος μπολσεβίκος βάσει του ποιός ....υπονόμευε περισσότερο τον Ελληνικό Στρατό και τον ελληνικό ...ιμπεριαλισμό !!
Αντί να στείλουν τους κομμουνιστές χαφιέδες του Λενιν στο εκτελεστικό απόσπασμα λόγω ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ υπερ του εχθρού αφησαν στο αντεθνικό προδοτικό ΣΕΚΕ που ανοιχτά επιδίωκε την ήττα του ΕΣ του Ελληνικού Ιμπεριαλισμού και του Αστικοτσιφλικάδικου Κράτους των Αθηνών τον πλήρη έλεγχο των επικοινωνιών και μεταφορών του ΕΣ στο μικρασιατικό μέτωπο που μετατράπηκε σε ξέφραγο αμπέλι .
Οι ανίκανες βασιλοδεξιές κυβερνήσεις και οι καραβανάδες τους δεν ήξεραν δεν έκαναν τον κόπο να μάθουν τι εστί ΣΕΚΕ -Λενιν- Μπολσεβικισμός με αποτέλεσμα
α) 100.000 λιποτάκτες -το μεγαλύτερο μέρος απο την κομμουνιστική προπαγάνδα -
β) κατακόρυφη πτώση του ηθικού και της πειθαρχίας στο στράτευμα
γ) το χειρότερο όλων =πλήρης έλεγχος των επικοινωνιών του ΕΣ απο τον ΚΕΜΑΛ μέσω Λένιν και ΚΚ Τουρκίας !
Οι ανθέλληνες προδότες κομμουνιστές φαντάροι στην Μικρασία κάρφωναν όλες τις διαταγές στους αρχικομισάριους τους κι αυτοί με την σειρά τους στους τούρκους κομμουνιστές - επίσης χαφιέδες του Λένιν προδίδοντας επίσης κι όλες τις κινήσεις των ελληνικών στρατευμάτων !
Δεν είναι τυχαίο ότι η πρωτοφανής για τα στρατιωτικά δεδομένα ξαφνική κατάρρευση του μετώπου (που εξέπληξε ακόμα και τονίδιο τον ΚΕΜΑΛ) ξεκίνησε απο 2 ελληνόφωνους κομμουνιστές φαντάρους που μετέδιδαν ψεύτικες πληροφορίες για δήθεν διάλυση του τάγματος τους στον τηλέγραφο ούτε τυχαία ήταν η απόλυτη συγχιση και το χάος που επικράτησε στην συνέχεια με αποτέλεσμα να ....χαθούν ολόκληρες ελληνικές μεραρχίες που ενώ βρίσκονταν η μια δίπλα στην αλλη δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν λόγω της παρεμβολής των κομμουνιστών τηλεγραφητων που μετέδιδαν ψευδη στίγματα και πορείες.
Εννοείται ότι μια μακροχρονη κοστοβόρα εκστρατεία σε τόσο μεγάλο μέτωπο ακόμα και με τον Βενιζέλο επικεφαλης ήταν εξ αρχής καταδικασμένη σε μακροπρόθεσμη αποτυχία ακομα και σε περίπτωση συνέχισης των στρατιωτικών νικών !Ωστόσο καμία αποτυχία δεν θα ήταν τόσο αιφνίδια και τραγική και τόσο ματοβαμένη χωρίς την ανίκανη ελληνική βασιλοδεξιά με τις μηδενικές πολιτικές/ διπλωματικές/ στρατιωτικές ικανότητες (ενώ γνώριζε το στίγμα Κωνσταντίνου στην Δύση) αλλά και με την μοιραία και λανθασμένη αντίληψη της ( που δεν την έχει εγκαταλείψει ακόμα) για τον κομμουνισμό !
Ανίκανοι μικρόνοες μικρόψυχοι εκδικητικοί διέλυσαν το στράτευμα αντικαθιστώντας τους ικανούς εμπειροπόλεμους βενιζελικούς αξιωματικούς των νικηφόρων βαλκανικών πολέμων με άκαπνους κομματικούς και αχρηστους καραβανάδες ως και γελοίους αρχιστρατήγους με αποκορύφωμα τον τελευταίο τον ψυχοπαθητικό ανίκανο και γραφικό Χατζηανέστη !
Οι βλαχο-κομματάρχες της βασιλοδεξιάς έβαλαν τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα δηλαδή τους διεθνιστές κομμουνιστές χαφιέδες του Λενιν και του Κεμάλ στο πλέον νευραλγικό τομέα του στρατεύματος τις επικοινωνίες ενώ τους άφησαν ανεξέλεγκτους να εκδίδουν κομμουνιστικά προδοτικά έντυπα να προσηλυτίζουν απαίδευτους νεαρούς φαντάρους και να διευκολύνουν μέσω του δικτύου τους τους φαντάρους να λιποτακτήσουν και να γυρίσουν πίσω μέσω νησιων και πλοιαρίων -μια τεράστια προδοτική επιχείρηση την οποία άφησαν ανεξέλεγκτη να διαβρώνει το στράτευμα επι διετία ! Η μόνη έννοια τους η διωξη των πολιτικών τους αντιπάλων των βενιζελικών μες το στρατό ! Τόσο στόκοι ! Δυστυχώς ελάχιστοι τιμωρήθηκαν όπως τους άξιζε στο ΓΟΥΔΗ !
3) Απο την εποχή που ο Μεταξάς ως παράγων της κοινοβουλευτικής βασιλοδεξιάς πρότεινε 4 υπουργεία στους κομμουνιστές του ΣΕΚΕ ( ΓΓ ΣΕΚΕ Ι Κορδάτος ) για να ανακόψουν την επιστροφή του Βενιζέλου στην εξουσία ! Φυσικά οι υπάκουοι κομμουνιστές πράκτορες υπάκουσαν στην γραμμή της Μόσχας κι έβγαλαν την ουρά τους απέξω αφήνοντας τους ηλίθιους βασιλοδεξιούς να πληρώσουν μόνοι τους το τίμημα της βλακείας τους και της ανικανότητας τους που οδήγησαν τον ελληνισμό στην σφαγή και την χώρα στην χειρότερη εθνική ήττα και καταστροφή !
Τυφλωμένοι και πάλι απο το μίσος τους για τον Βενιζέλο οι ηττημένοι ( με την προδοτική συμβολή του ΣΕΚΕ-ΚΚΕ ) στο μέτωπο βασιλοδεξιοί προτίμησαν να χάσουν τα κεφάλια τους στο ΓΟΥΔΗ αντί να στείλουν αυτοί πρώτοι - έστω και τελευταία ώρα- τους κομμουνιστές προδότες του ΕΣ και τουρκοπράκτορες στο Γουδή ! Μέχρι την ύστατη στιγμή οι ανόητοι δεξιοί παρακαλούσαν τους ελληνόφωνους κομμουνιστές τους ορκισμένους εχθρούς της πατρίδας τους πράκτορες του Λενιν και του Κεμάλ να τους ... σώσουν απο την οργή του λαού την απειλή του στρατοδικείου και το Γουδή !
4) Απο την εποχή που το ανίκανο Λαικό κόμμα οι εξόριστοι πολιτικοί του στην Μ Ανατολή και τα βασιλοδεξιά τζάκια της εποχής πατρονάριζαν το σλαβοκομμουνιστικό σταλινοφασιστικό ΕΑΜ ως ταχα ....αντιστασιακή οργάνωση ( Μελιγαλάς -Μολάοι-Γαργαλιάνοι -ΕΚΚΑ Ψαρρός -ΟΠΛΑ κτλ) ενώ τορπίλιζαν με μανία το φιλελεύθερο δημοκρατικό αντιστασιακό ΕΔΕΣ του επικίνδυνου ....ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ( γ@μω το κόλλημα σας με τον μακάκα τον Βασιλιά σας !) ΑΝΤΙΜΕΤΑΞΙΚΟΥ βενιζελικού κινηματία ΖΕΡΒΑ για να μην πάρουν πόντους οι εχθροί του ξενόφερτου βασιλιά !
Ουδέποτε θα γιγαντωνόταν το ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ( οι βασιλοδεξιοί παρά τα παθήματα τους απο το ΣΕΚΕ-ΚΚΕ θεωρούσαν τους κομμουνιστές κατσαπλιάδες του χεριού τους ενώ τους μισητούς αντιβασιλικούς κεντρώους όχι ) χωρίς την μυωπική στήριξη των ηλίθιων βασιλοδεξιών πολιτικων !
5) Απο την εποχή που οι κεντρώοι πατριώτες και βενιζελικοί αντάρτες αγωνίζονταν μόνοι τους στα βουνά ( όταν οι δεξιοί πολιτικοί συνέστηναν στους Αγγλους την χρηματική ενίσχυση του ΕΑΜ που πήρε δεκαπλάσιες λίρες απο το μοναχικό ΕΔΕΣ για την ίδρυση του και κακολογούσαν τον μισητό τους κεντρώο Ζέρβα ) με τριπλό αγώνα ενάντια στους Γερμανούς στους κομμουνιστές και στους Αλβανοτσάμηδες της Ηπείρου που ευτυχώς πρόλαβαν να εξολοθρεύσουν ! Απο την εποχή της άνανδρης εξόντωσης του κεντρώου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΨΑΡΡΟΥ και του φιλελεύθερου αντιστασιακού συνταγματος ΕΚΚΑ απο τους ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ του ΕΛΑΣ που δήθεν έκαναν αντίσταση και πράσινα άλογα !
6) Απο την εποχή που οι μπαμπακώκολοι βασιλοδεξιοί πολιτικοί του Λαικου κόμματος αδυνατούσαν να αντιμετωπίσουν την σλαβοκομμουνιστική εξέγερση αφοσιωμένοι στην παραδοσιακή τους κόντρα με τους φιλελεύθερους και η μόνη τους αγωνία ήταν η τύχη της βασιλικής δυναστείας , ωσότου αναλάβει ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ο φιλελέυθερος υπαρχηγός του Ελ Βενιζέλου ο γηραιός αλλά αποφασιστικός Θ. ΣΟΦΟΥΛΗΣ για να θάψει τα σλαβοκομμούνια στο Βίτσι και στο Γράμμο !
7) Απο την εποχή του επίλεκτου μέλους και ιδεολόγου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του ψευδεπίγραφου ηγέτη της κατ'όνομα ...δεξιάς του γνωστού Καραμανλή που λόγω σοσιαλιστικής του καταγωγής τα έργα και ημέρες του (μαζικές χάρες το 50 - νομιμοποίηση ΚΚΕ το 74 -μονομερή λήθη -ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ -σοσιαλμανία σε συνεργασία με το ΚΚΕ ) δεν μπορούν να χρεωθούν στον ανυποψίαστο αστικό κόσμο της δεξιάς ! Εξ ου και δεν υπάρχει καμία απορία στους πραγματικούς φιλελεύθερους για την σημερινή ανίερη συμμαχία και συγκυβέρνηση αριστεροδεξιας .... για την οποία διαμαρτύρεται κοσμίως και διακριτικώς και ο ΄συντροφος Αθανάσιος στην αρθρογραφία του !

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ! ( 1920-22 / 1942-44 / 2010-12 )

ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ
1) ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΆΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ των 2 ΗΠΕΙΡΩΝ και 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ του ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ με το ιδιώνυμο
2) την εποχή του κομμουνιστοφάγου Γ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του κεντρώου πρωθυπουργού της σωτήριας νίκης των ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ του μόνου που αντελήφθη τον κομμουνιστικό κίνδυνο και τα σχέδια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ του μόνου που αντέδρασε τους παραπλάνησε και τους αντιμετώπισε σκληρότατα και τους έστελνε στα στρατοδικεία και στα ξερονήσια ενώ η δεξιά με πρώτο τον σοσιαληστή ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ φρόντιζε να τους δίνει χάρες και να τους ξαναφέρνει πίσω !!
3) Την εποχή του αγνού εθνικού ήρωα του θρυλικού Μαύρου Καβαλλάρη του φιλελεύθερου κεντρώου στρατηγού Πλαστήρα που πρόλαβε πριν πεθάνει πάμφτωχος να στείλει oρθά στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ τους ελληνόφωνους Σοβιετικούς πράκτορες τους ματοβαμένους σλαβοκομμουνιστές που ματοκύλισαν την Ελλάδα σαν τον εκδοροσφαγέα του Μελιγαλά το ΚΤΗΝΟΣ τον ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ !
Για αυτό καλό είναι να γνωρίζουν και να αναγνωρίζουν την ένδοξη πατριωτική αντικομμουνιστική ιστορία και ιδεολογία του φιλελεύθερου κέντρου μερικοί νεόκοποι που δηλώνουν ...όψιμα φιλελεύθεροι !
Φιλελευθερισμός δεν είναι οι εθνομηδενιστικές διεθνιστικές παλαιομαρξιστικού τύπου μπούρδες της ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ούτε τα ψευτο-μεταναστευτικά σώου και τα μαστουρο- GAY PARADES που πάνε να μας πλασάρουν κάτι αμερικανάκια στα μουλωχτά !
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ( αυτό είναι η αριστερά) ΑΛΛΑ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ !
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ είναι η αναρχοφιλελεύθερη μειοψηφική φράξια μερικών γραφικών των δυτικών ψευδοελιτ - το ΔΕΞΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ αριστερόστροφης μηδενιστικής ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ - όπως πάνε να τον διαστρεβλώσουν μερικά αρρωστημένα μυαλά !
Όσοι το νομίζουν κι όσοι το προσπαθήσουν ας καθίσουν τότε στον ...πάγκο ως .... μόνιμοι αναπληρωματικοί της ορίτζιναλ εκφρασης της διεθνούς ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ της φασιστεράς !
Ας καθίσουν μόνοι τους γιατί ο φιλελεύθερος κόσμος του πατριωτικού και δημοκρατικού κέντρου δεν θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο και την διαστρέβλωση της φιλελεύθερης ιδεολογίας και ένδοξης ιστορίας μας !

ΖΗΤΩ ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .

ΚΙΚΕΡΩΝ

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: