Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Θα τους πάρουν τα «Σκάλπ»…Έρχονται Οσονούπω τα ανταλλακτικά για τα Ελληνικά Μιράζ

Η Επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Μαξίμου πριν την αναχώρηση του Μητσοτάκη  που του παρέδωσε μια Λίστα κατεπειγόντων αναγκών για την Άμυνα της Χώρα έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα !
Ο ΥΕΘΑ μετά από την κατεπείγουσα εισήγηση του ΓΕΕΘΑ και του Ειδικά του ΓΕΑ ,ο πρώην  Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χριστοδούλου Χρήστος το έψαχνε από το 2013 ..
Έτσι το θέμα των Ανταλλακτικών των Μιράζ μετά απο την συμφωνία που επετεύχθη τελικά με τις  Γαλλικές Εταιρείες DASSAULT AVIATION, SNECMA και THALES SYSTEMES AEROPORT SAS) , συμφωνήθηκε  να δοθεί προτεραιότητα  και τα Ανταλλακτικά  των Μιράζ έρχονται Οσονούπω !
Σύμφωνα με πληροφορίες το Θέμα τέθηκε στον Πρόεδρο Μακρόν που συμφώνησε να δοθούν άμεσα τα Ανταλλακτικά ώστε οι Δελτάδες της 114 ΠΜ να Σαρώσουν ξανά το Αιγαίο
Η ΥΠΑΜ της Γαλλίας έρχεται στα μέσα  Φεβρουαρίου 24 του μηνός στην Ελλάδα και η ροή των Ανταλλακτικών των Μιράζ θα αρχίσει να τρέχει πριν απο την Άνοιξη  ώστε  τα Μιράζ να  αρχίσουν να απογειώνονται με καταιγιστικό ρυθμό !
Είναι απο τα καλύτερα νέα για την Πολεμική μας Αεροπορία αφού τα Ελληνικά Μιράζ είναι άγνωστα και είναι ο φόβος και ο τρόμος για τους Τούρκους Χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας ,αφού είναι ταχύτατα και άριστες αποδόσεις στις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο!
Mirage 2000: Bολή Βλήματος Αέρος - Επιφανείας ΑΜ-39 Exocet Block II


veteranos.gr/tha-tous-paroun-ta-skalp-erchonte-osonoupo-ta-antallaktika-gia-ta-ellinika-miraz/


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: