Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Τρέμουν τις αποκαλύψεις από την Προανακριτική Παππά στον ΣΥΡΙΖΑ

Εκνευρισμός και φόβος
 για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα επικρατεί στις τάξεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη χθεσινή ακρόαση του κ. Τόμπρα στη Βουλή στο πλαίσιο της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής Παππά.

Σε μία δύσκολη ομολογουμένως περίοδο για τον κ. Τσίπρα και την ηγετική του ομάδα που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν βηματισμό με τις δημοσκοπήσεις να καταδεικνύουν η μία μετά την άλλη στασιμότητα και αβεβαιότητα για το μέλλον, η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην επίμαχη ζοφερή αυτή υπόθεση αφήνει περιθώρια για νέες μελλοντικές αποκαλύψεις που αν επιβεβαιωθούν θα φέρουν τον κ. Τσίπρα με την πλάτη στον τοίχο και θα προκαλέσουν μία άνευ προηγουμένου πολιτική κατρακύλα για το κόμμα του δίχως επιστροφή.

Το περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς έχει πάει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα περίπατο, γεγονός που βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ Σύριζα και κοινής γνώμης με ένα μεγάλο κομμάτι της σκεπτόμενης κεντροαριστεράς να απορρίπτει διαρρήδην πρακτικές και μεθόδους που παραπέμπουν περισσότερο σε κολομβιανό καρτέλ παρά σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό δήθεν σοσιαλδημοκρατικό πολιτικό οργανισμό.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρει την πολιτική ευθύνη για το διαγωνισμό παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες, μια επιχείρηση διασφάλισης του απόλυτου ελέγχου των ΜΜΕ με θεμιτά αλλά κυρίως με αθέμιτα μέσα.

Η συνέχεια στην επίμαχη υπόθεση αναμένεται συναρπαστική και σίγουρα σε πολλά από τα προσεχή επεισόδια που θα εξελιχθούν, οι πολίτες θα φρεσκάρουν τη μνήμη τους, κυρίως σε ότι αφορά τους λόγους για τους οποίους γύρισαν την πλάτη στο Σύριζα στις εθνικές εκλογές του 2019.

lykavitos.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια: